2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Ben seni hatırlıyorum, acaba kpss ile alakasız sorular çözmüş olabilir misin popüler yayınlar bile alakasız soru yazabiliyor ben de korkuyorum aslında atanamazsam ne yapacağım diye ya benim de senin gibi olursa

Ben seni hatırlıyorum, acaba kpss ile alakasız sorular çözmüş olabilir misin popüler yayınlar bile alakasız soru yazabiliyor ben de korkuyorum aslında atanamazsam ne yapacağım diye ya benim de senin gibi olursa
Canım her yayından 5 er soru bankası çözdüm.
80 deneme çözdüm farklı yayınların Türkiye geneli

Dershanenin denemesine de yazildim, 30 tane orada çözdüm. Ama sınavda çok yanlışım çıktı. 16 tane sadece Türkçe matematik. Bu da 20 net aşağı cekti. Sonuç olumsuz

Üzüldüm canım senin adına, inşallah bu kez emeklerinin karşılığını alırsın

Denemelerde kaç alıyordunuz

Bugun yapilanlar
3 turkce testi cozuldu
Mat obeb okek konu calisildi 4 test çözüldü
Verimli bir gündü

Hadi hanimlar nerdesiniz alip 1test cozun 1 test 1 testtir
ay
Hadi hanimlar nerdesiniz alip 1test cozun 1 test 1 testtir
Ben burdayım dün çalışamadım ama bügün çalışıp telafi edeceğim inşallah evet 1 test 1 testtir hadi kolay gelsin

Dun benim icin cok verimli gecti
Matematik 5 test cozuldu obeb okek ve rasyonel sayilardan
Tarihten osmanli kultur medeniyet tekrari yarim kalmıştı onu bitirdim bir de duraklama donemi tekrari yaptim

Hayirli kandiller hanimlar.bugun benim bos gunumdu haftada 1 gunu kendime ayiriyorum ders calismiyorum.bugun de kandile denk geldi bol bol dua ettim Kuran okudum.bu guzel gunde dualarimiz kabul olur insallah hayirlisiyla devlet isine atanmak nasip olur

Çok iyi ben tarihe 6 ay sonra başlayacağım
Allah dualarımızı kabul etsin canım inşallah bugün verimli bir ders programı yapıp başlayalım o zaman kolay gelsin

Cografya yer sekilleri unitesi konu calisma ozet cikarma bitirilmisti.bugun 8 test cozuldu
Matematik 1 test obeb okek cozuldu

Cografya yersekilleri unitesi 8 test daha cozuldu dun ve bugun cozulen testlerle ilgili notlar cikarildi

Dun yazmayi unutmusum test cozecek ya da kafami verip tekrar yapacak modda degildim bos gecmesin diye tarih 20.yy konu anlatimina bakip ozet cikardim biraz aslinda planlarimda yoktu once 20.yya kadar tekrarlarimi yapip testleri bitirmekti planim bugun de boyle olsun bakalim.aksam mat obeb okek test cozecegim ve tarih 1 unite tekrar yapacagim

5 matematik testi cozuldu obeb okek
Tarih avrupadaki gelismeler ve osmanliya yansimasi unite tekrari yapildi
Bu haftaki planim tarihte 20.yya kadar olan kisimda son bir unite tekrarim kaldi onu bitirip 20. Yya kadar olan testler bitirilecek
Matematik uslu sayilara kadar olan testler bitirilecek
Oldu da bunlar biterse türkçe test cozerim

Tarih dagilma donemi unite tekrari yapildi
Osmanli siyasi tarihi ve kultur medeniyet 3 test cozuldu
Matematik sayi basamaklari 2 test cozuldu

Ben ölçme ve değerlendirme konularını çalışıyorum, bu ders bittikten sonra gkgy ve eğitimin tüm konuları bitmiş olacak :) Sonra alan çalışıp diğer derslerden de tekrar yapacağım
Sınava türkçe branşından hazırlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…