2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Kolay gelsin ben de yavaş tempo ile ilerliyorum burada Çalışan birilerini bilmek 2020 ye beraber hazırlanmak beni motive ediyor

Bugün istatistik konusu başlayamadım, çünkü gözden kaçırdığım 3 video daha varmış onları izleyip soru çözdüm. İstatistiği sona bırakıp genel tekrar kampına mı başlasam yoksa yarın halletsem mi bilemedim

Halledip tekrara gecmek en iyisi.
Ben de simdi tarih testi cozuyorum sorulardan kendimce notlar çıkarıyorum

Reactions: Den
Ben sizlerden çok gerideyim bir kaç gündüzde çalışamıyorum açıkcası halbuki Doğuma kadar konuları bitirmem gerek ama bir türlü günlük ders çalışma rutinine giremedim umarım kısa sürede toparlarım

Canim gunduz ben de calisamiyorum evdeyim ama oglum 2.5 yasinda ben de erken kalkiyorum ama elimden geldigince gec yatmaya çalışıyorum.bir sure sonra vucut alisiyor gec yatmaya da.haftada bir gun kendime musade ediyorum o gun ders de calismiyorum erken yatiyorum o birgun bana tum hafta yetiyor.alisana kadar kahvelerle falan gece uyanik kalmaya calisiyordum simdi bunye iyice alismis kahveye de ihtiyac duymuyor gelecekteki rahatligimizi dusunerek bugunlerde kendimizi biraz sıkıntıya soksak biseycik olmaz sanirim

Tarih osmanlinin siyasi tarihi ve kultur medeniyet 5 test cozdum notlar cikardim
Simdi 2 test mat cozecegim

3 mat testi cozuldu faktoriyel ve bolunebilme
Bu haftalik planimi tutturmam icin kalan testler 8 mat 17 tarih testi
Yarin 10 tarih 4 mat testi cozmeyi planliyorum mat cok yavas cozuyorum tarih test cozerken bile not tutuyorum o yuzden cok vaktimi aliyor ama bitirmeye gayret edecegim

Kesinlikle her şey onlar için aslında inşaalah Ben de kısa sürede bir tempo yakalayacağım mecbur

7 test tarih 2 test mat cozdum 5 test geride kaldim planima göre

Sonunda tarih testlerimin hepsini bitirdim artik 20.yya baslayabilirim.matematik testleri kaldi onu da iki gune bolerim sanirim yarin 3 test mat ve cografya konu anlatim calisacagim

bende başlayıp başlayıp devamını getiremeyenlerdenim. ya nasıl olsa atanamıcam deyip bırakıyorum veya matematikte sıkıntım var. sıkılıp nasıl olsa daha çok sınava deyip bırakıyorum ve bıraka bıraka mart ayına geldim. sınava birşey kalmadı en azından matı halletmek istiyordum haftaya pazartesi başlıyorum sadece mat çalışcam diğerlerini iyi kötü yapıyorum.
program yaptım her haftaya bir konu şeklinde 3 kasımda bitiyor aralarda bayram tatili filanda var tabi kendime sıkmayacak biçimde yaptım programı . akşamları sadece 2-3 saat çalışabilcem sadece. çünkü çalışıyorum işten gel, spora git, yemek ye.8.5 9da anca oturabilirim.haftanın 3 veya 4 günü çalışıcam. hergün çalıştığımda sıkılıyorum olmuyor çok bıraktığım oldu o şekilde. bakalım inş sabrederim bu şekilde de kasımda hepsi biter diğer derslerle brilikte yürütürüm . hepimize kolay gelsin :)

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum evli cocuklu çalışan kpss hazırlanan biri olarak =)

kısaca bahsediyim arkadaşlar kendimden.
kpss önlisans mezunuyum adalet bölümü özel sektörde çalışıyorum asgari ücret ile üstüne birde bakıcı parası veriyorum tek istedğim memur olmak hedefim 90+ almak ve atanmak 3 aydır çalışıyorum mat ve türkçe ile başladım
iş yerinde matematik evde akşam oglum uyuduktan sonra gece 1 e kadar türkçe çok yorucu bir süreç ama başarmak zorundayım. hedefim eylül ekime kadar mat ve türkçeyi bitirp onlardan bol tekrar ve deneme+ sözellere geçiş. matematiğim çok kötü olduğu için ilk olarak antreman bitirdim. ilyas güneş hoca ile devam ediyorum + kolaydan zora testler çözüyorum ardışık sayılardaym
türkçeden hergün paragraf çözüyorum yarım saat.
dil bilgisinde zamirlere başlayacağım yarın akşam..
hiç temelim yoktu arkadaşlar sıfırdım.. sıfırdan başladım allah yardımcımız olsun..

Kolay gelsin canım aynı metod ile gideceğiz anlaşılan inşallah yolumuz uzun

-Sakura- merhaba ,çalışmalarınız nasıl gidiyor?
Çok zaman geçti eskiden bende yazıyordum bu sayfaya.
İnşallah devam ediyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…