- 8 Şubat 2019
- 48
- 59
- 36
Kolay gelsin ben de yavaş tempo ile ilerliyorum burada Çalışan birilerini bilmek 2020 ye beraber hazırlanmak beni motive ediyorBen ölçme ve değerlendirme konularını çalışıyorum, bu ders bittikten sonra gkgy ve eğitimin tüm konuları bitmiş olacak :) Sonra alan çalışıp diğer derslerden de tekrar yapacağım
Sınava türkçe branşından hazırlanıyorum.
Oo sizin daha sınava varmış ben 5 ay sonra gireceğim :/ bu sayfa beni de motive ediyor bugün ölçmenin sözel kısmı bitti yarın istatistik kısmına başlayacağımKolay gelsin ben de yavaş tempo ile ilerliyorum burada Çalışan birilerini bilmek 2020 ye beraber hazırlanmak beni motive ediyor
Az kalmis sıkin dişiniziOo sizin daha sınava varmış ben 5 ay sonra gireceğim :/ bu sayfa beni de motive ediyor bugün ölçmenin sözel kısmı bitti yarın istatistik kısmına başlayacağım
Halledip tekrara gecmek en iyisi.Bugün istatistik konusu başlayamadım, çünkü gözden kaçırdığım 3 video daha varmış onları izleyip soru çözdüm. İstatistiği sona bırakıp genel tekrar kampına mı başlasam yoksa yarın halletsem mi bilemedim
Canim gunduz ben de calisamiyorum evdeyim ama oglum 2.5 yasinda ben de erken kalkiyorum ama elimden geldigince gec yatmaya çalışıyorum.bir sure sonra vucut alisiyor gec yatmaya da.haftada bir gun kendime musade ediyorum o gun ders de calismiyorum erken yatiyorum o birgun bana tum hafta yetiyor.alisana kadar kahvelerle falan gece uyanik kalmaya calisiyordum simdi bunye iyice alismis kahveye de ihtiyac duymuyorBen sizlerden çok gerideyim bir kaç gündüzde çalışamıyorum açıkcası halbuki Doğuma kadar konuları bitirmem gerek ama bir türlü günlük ders çalışma rutinine giremedim umarım kısa sürede toparlarım
Kesinlikle her şey onlar için aslında inşaalah Ben de kısa sürede bir tempo yakalayacağım mecburCanim gunduz ben de calisamiyorum evdeyim ama oglum 2.5 yasinda ben de erken kalkiyorum ama elimden geldigince gec yatmaya çalışıyorum.bir sure sonra vucut alisiyor gec yatmaya da.haftada bir gun kendime musade ediyorum o gun ders de calismiyorum erken yatiyorum o birgun bana tum hafta yetiyor.alisana kadar kahvelerle falan gece uyanik kalmaya calisiyordum simdi bunye iyice alismis kahveye de ihtiyac duymuyorgelecekteki rahatligimizi dusunerek bugunlerde kendimizi biraz sıkıntıya soksak biseycik olmaz sanirim
Kolay gelsin canım aynı metod ile gideceğiz anlaşılan inşallah yolumuz uzunkısaca bahsediyim arkadaşlar kendimden.
kpss önlisans mezunuyum adalet bölümü özel sektörde çalışıyorum asgari ücret ile üstüne birde bakıcı parası veriyorumtek istedğim memur olmak hedefim 90+ almak ve atanmak 3 aydır çalışıyorum mat ve türkçe ile başladım
iş yerinde matematik evde akşam oglum uyuduktan sonra gece 1 e kadar türkçe çok yorucu bir süreç ama başarmak zorundayım. hedefim eylül ekime kadar mat ve türkçeyi bitirp onlardan bol tekrar ve deneme+ sözellere geçiş. matematiğim çok kötü olduğu için ilk olarak antreman bitirdim. ilyas güneş hoca ile devam ediyorum + kolaydan zora testler çözüyorum ardışık sayılardaym
türkçeden hergün paragraf çözüyorum yarım saat.
dil bilgisinde zamirlere başlayacağım yarın akşam..
hiç temelim yoktu arkadaşlar sıfırdım.. sıfırdan başladım allah yardımcımız olsun..