- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
Alt yapim var yani gecen sene de hazirlanmistim 20.yy a kadar geldim tarihte not cikardim simdi tekrara basladim dun notun notunu cikardim osmanli kurulus ve yukselmenin :) duz memurluk icin deniyorum sansimiÇok iyi başlamışsın tebrik ederim ben dün matematik çalışmaya başladım sen tarihte ve mat da hangi konudasın branşın ne 2020 KPSS için değil mi tarih unutmazsın umarım bol bol tekrar yapmalısın alt yapın varsa kolay olur
Kolay gelsin.Teşekkür ederim canım o zaman ben bugün planımı yapıyorum ve bugünden ilerliyorum 2020 KPSS için öncelikle Türkçe matematik başlayacağım son 1 yıl kala diğer derslere başlayayım diyorum sen ne düşünüyorsun
Sizin bölüm.neydi ?Ben baya baya basladim canim sıkıntım tarih ve mat onlara agirlik vermeye calisiyorum planima gore bugun benim bos gunum :) ama aksam calisirsam yazarim muhakkak
Bölüm inşaat müh yavaş yavaş çalışıyorum 2018 de 86 ile açıkta kalıcam 2020 bebeğim ve benim için artık zorlayacağımKolay gelsin.
Bölüm nedir
Kolay gelsin ben de şimdiden bir konu bitirdim test çözüyorum konuları ne zaman bitirmeyi planlıyorsun canımBen de matematikte obeb okekte takili kaldim zorlandim o konuyu simdilik atlayip diger uniteye baslayacagim simdi konu çalışıp test cozerim
Benim de 2014 87Bölüm inşaat müh yavaş yavaş çalışıyorum 2018 de 86 ile açıkta kalıcam 2020 bebeğim ve benim için artık zorlayacağım
Benim de 2014 87
2016 84
2018 75puanlarim var.
İnşallah 2020 ye de hazirlanacagim. Kızım 4 yasinda. 9. Aya kadar akşamları.o uyudukca 9. Aydan sonra da da krese başlıyacak. O zaman da yarım gün ders çalışacağım inşallah.
Bebekle zor.ama temeliniz varmış.
2018 puanı ile daha 3 atama var, şansınız yok mu acaba ?
Mumkun oldugu kadar kisa surede cok tekrar yapmak istiyorum tekrarsiz olmuyor onu anladimKolay gelsin ben de şimdiden bir konu bitirdim test çözüyorum konuları ne zaman bitirmeyi planlıyorsun canım
Diğer puanlarim onlisansti. Onlisansti o puanlarla atanamayimca lisans bitirdim. Kızımı krese gönderip hafta içi 5-6 saat çalıştım aslında. Çokta iyi çalıştım. 80 kusur deneme Çorum son iki ay. Nasıl 75 puan aldım hala üzüntüsünü yaşıyorumMaalesef 90 dan aşağı kapamaz artık bebekle zor diyor herkes ama Elimden geleni yapacağım artık sağlıkla doğsunda. Sizin de zormuş ama imkansız değil burdan çalışıp destek olalım birbirimizi motive edelim Evet zor bir süreç ama hem çocuklarımızın hem bizim geleceğimiz için ayrıca sanırım çocuk nedeni ile düşmüş puanlarınız ama daha çok var planlı olursanız başarırsınız
ben de 2016 sınavı için dersaneye gitmiştim o zaman bekardım denemeye girmekten başka bana hiç bir şey katmadı derslere gittiğim gün aynı zamanda işe de gittiğim için çalışamadım eğer çalışmıyorsanız dersaneler belli bir disiplin sağlayabilir ama ben evde kendim çalışma taraftarıyım dersanelerde denemelere girmeyi düşünüyorumDiğer puanlarim onlisansti. Onlisansti o puanlarla atanamayimca lisans bitirdim. Kızımı krese gönderip hafta içi 5-6 saat çalıştım aslında. Çokta iyi çalıştım. 80 kusur deneme Çorum son iki ay. Nasıl 75 puan aldım hala üzüntüsünü yaşıyorum
Bu sene de acaba dersaneye mı gitsem, yoksa online ders mi satın alsam kararsizim
Dershane zaman kaybi gibi geliyor bana en iyisi kendin calisip dershane sinavlarina girmek online dersler hakkinda pek bi bilgim yokDiğer puanlarim onlisansti. Onlisansti o puanlarla atanamayimca lisans bitirdim. Kızımı krese gönderip hafta içi 5-6 saat çalıştım aslında. Çokta iyi çalıştım. 80 kusur deneme Çorum son iki ay. Nasıl 75 puan aldım hala üzüntüsünü yaşıyorum
Bu sene de acaba dersaneye mı gitsem, yoksa online ders mi satın alsam kararsizim
Bugunde benim planlarimda turkce ve mat test cozmek varMat ve Türkçe ilk konuları bitirdim bu akşam test çözücem bende kızlar bir de biraz paragraf çözerin
Ben de senle aynı durumdayım eve gelince 1 saat max 2 saat çalışıyorum yeni başladım işten ayrılmak için erken bence 15 ay evde ders çalışmak da sıkabilir ben son 6 ay kala ayrılmayı düşünüyorum yine de seçim senin9-6 çalışıyorum işim yorucu değil ama eve gelince içimden çalışmak gelmiyor. Hedefim 90 üstü ama daha bir arpa boyu yol alamadım çok sıkı bir şekilde çalışmak istiyorum. İşten önümüzdeki ay ayrılmamı tavsiye edermisiniz?