Çok sayfa var yavaş yavaş okuyacağım. Bizim kırkımız çıktı. Gerçekten çok zormuş ama o kadar da güzel ki. Bu süre içinde hiç bir konu ya da tekrar çalışamadım. Bir süre daha çalışamayacağım anlaşılan. Bebeğim dört aylık olana kadar da çalışamam gibi. Devamlı kucağımda olmak istiyor. Yatağına anca alışmaya başladı ve o uyurken benim de dinlenmem gerekiyor. Çünkü çok yoruluyorum ve bebeğim çok çok az uyuyor. Öyle...
Sizlere iyi çalışmalar. Vaktinizin kıymetini bilin derim
Çok teşekkürler. Umarım dilediğin gibi verimli geçirirsin bu süreciCanım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişini ...
İlk 3 4 ay alışma dönemi tabi
Ben de çocuk düşüncem var diye başladım erkenden çalışmaya bakalım nasıl bir süre bekliyor bizi
Ben bir kitap belirledim onu okuyorum. Bölüm bitince başka kaynaktanyine okuyorum o konuyu ve ilk kitapta görmediğim bilgi varsa onu kitabın üzerine yazıyorum. Tüm tarihin özetiyle başa çıkamam çünkü. Bebek uyurken anca çalışabiliyorum.Kizlar dun esimle geometri calismaya basladik geometrim sifir 2018e hazirlanirken direkt eledim hic calismadim ama bu sefer hedef yuksek o yuzden geometri de ogrenmem lazim.dun caliatik baya da zevkliydi.tarihe de basladim ilk unitenin ucte biri bitti.uzun uzun not tutarak calisiyorum ama yanlis mi yapiyorum bilmiyorum siz nasil caliaiyorsuniz tarihe
Çok sayfa var yavaş yavaş okuyacağım. Bizim kırkımız çıktı. Gerçekten çok zormuş ama o kadar da güzel ki. Bu süre içinde hiç bir konu ya da tekrar çalışamadım. Bir süre daha çalışamayacağım anlaşılan. Bebeğim dört aylık olana kadar da çalışamam gibi. Devamlı kucağımda olmak istiyor. Yatağına anca alışmaya başladı ve o uyurken benim de dinlenmem gerekiyor. Çünkü çok yoruluyorum ve bebeğim çok çok az uyuyor. Öyle...
Sizlere iyi çalışmalar. Vaktinizin kıymetini bilin derim
Merhaba hocam bence yapabilirsin sadece istemen yeterli zor olur ama gayretle bu iş olur derim ben. çocukla hazırlanmak daha zor.Bende burdayım, tez yazarken aynı anda kpps çalışabilir miyim acaba
İnşallahMerhaba hocam bence yapabilirsin sadece istemen yeterli zor olur ama gayretle bu iş olur derim ben. çocukla hazırlanmak daha zor.
Merhaba kızlar.. yaş 25 adalet bölümü mezunuyum
mezun olduktan sonra kpss adam akıllı hiç çalışmadım + temelimde yok
sonra evlilik çocuk derken şu an özel sektörde çalışıyorum
2020 kpss için hazırlanmak istiyorum ama bilmiyorum olur mu ?
elimin altında bilgisayar var her türlü ders video izleyebilirim işte iken çünkü çok sakin bir işim var boş zamanım çok
akşamları evde calısamam benim sadece calısacağım zaman dilimi iş yeri..
kendime güven gelmiyor hırs gelmiyor böyle hayat geçmiyor.. asgari ücret al birde bakıcı parası ver
matematik hiç yok cografya felan da yok türkçe eh işte tarihi çalışırsam yapabilirim aman nasıl olacak bilmiyorum olur mu dersiniz..
Merhaba canm yorumun için teşekkür ederimmerhaba,
bence her şey sende bitiyor, yapabilirsin sana istemen yeterli devlet memuru olan çevren elbet vardır ya da atanan arkadaşın eşin dostun onlara sor belki hırslanırsın. çalışmaya şimdiden başla geçekten anca yetişiyorsun. işin müsait ise ne mutlu sana çok ta güzel çalışırsın.
Merhaba canm yorumun için teşekkür ederim
benim en cok zoruma giden ise evet çalışıyorum lakin asgari ücretli bir işçiyim ve birde bakıcı parası veriyorum elime şu an 1100 tl gibi bir para kalıyor. hiç kimse destek olmadı ogluma bakmak için.. insan bir iç çekiyor işte
memur olsam böyle mi olur ? o zaman verdiğin kreş bakıcı parası dokunur mu insana dokunmaz elbet..
sırf bunun için heves ediyorum hırs ediyorum
sonra diyorum otur oturduğun yerde mat yok tarih yok cografya yok nereye yapıyorsun ?
ama sonrada diyorum ki bu iş yernde sıkılıyorum köreliyorum bunalıyorum.. ömrüm burdamı gececek
en azından madem boşum işim sakın ver kpss kendini neden olmasın yaparsın diyorum.. bilmiyorum yazaten benim evde çalışma durumum hiç yok
ciddimisin peki cocuguna kim bakıyor canm sen nerede çalışıyorsun ?Canım aynı durumdayım asgari ücretle çalışıyorum, hem iş hem çocuk hem ev, inan hiç kolay değil ama bende saynı durumdayım, bu iş beni kölertiyor 2020 için çok zorluyacağım, evde çalışma vaktim anca gece 12 de sabah işe gidiyorum işte hiç çalışma durumum yok, çünkü çok yoğun çlaışıyorum. 2020 çok süre var sen bir başla eminim çalışma isteyin geelcektir, herkes öle benimde matematik yok inan kaç aydır hala basamak kavramındayım çünkü olmuyor ilerlemiyor işten yorgun geliyorum, çocuk uyuyunca ben de uyuyorum seneye oğlum okula başlayacak anasınıfına sonraki sene 1 ve ben hiç çalışamıcağım o yüzden 2020 çok iyi değerlendir bencee.. durma youtuben bir vidio aç sadece dinle mesela tarih ramazan yetgin dinle geç dinle geç sonra coğrafya dinle geç sonra test çöz olmuyormu tekrar dinle dinle ben anca öle yaptım oldu, bir vidio yu abartmıyorum 50 kez izledim
ciddimisin peki cocuguna kim bakıyor canm sen nerede çalışıyorsun ?
ben sana göre biraz daha sanslıyım
işim sakin ve iş yeirnde calısma imkanım var ama evde calışamam bende işte gerci iş yerinde çalıştığım yeterli olur diye düşünyorum ama 2 yıl var ya başladığım zaman pes etmekten yorulmaktan bırakmaktan korkuyorum
Ben de merak ediyorum. Bana da zor matematik soru bankası lazımKızlar merhaba, ben de size kaynak soracağım. Mesela matematikte bir konuyla alakali bir çok soru tarzı olan, soru sayısı çok olan fasikül tarzı kitaplar var mi? Tabii aslında sadece matematik değil diğer dersler de olur.
Ben de merak ediyorum. Bana da zor matematik soru bankası lazımmalum kpss de zor oluyor matematik problemleri özellikle. Yardımcı olabilirseniz sevinirim hanımlar.
Matematiğin kara kutusu var kızlar. Ösymnin son 50 yılda sorduğu bütün mat sınav sorularını derlemiş iki fasükül olan bir kitap. Tavsiye ederimKızlar merhaba, ben de size kaynak soracağım. Mesela matematikte bir konuyla alakali bir çok soru tarzı olan, soru sayısı çok olan fasikül tarzı kitaplar var mi? Tabii aslında sadece matematik değil diğer dersler de olur.
Ben de merak ediyorum. Bana da zor matematik soru bankası lazımmalum kpss de zor oluyor matematik problemleri özellikle. Yardımcı olabilirseniz sevinirim hanımlar.