Aynen öyle ben evde mantık sorularını takır takır yapıyordum sınavda yapamadım çok üzüldüm. Sınav kolay gibi görünüyor ama gerçekten çalışmanın yanjnda bir de psikolojik bir sınav,iyi hazırlanmak lazım.
:) insan bir puan alınca bunun üstüne koyarım ben diyor.
Kızlar kafamı hangi duvara vuracağımı şaşırdım işkur büro memuru alımları vardı duymuşsunuzdur belki hafta sonu açıklandı ben puan düşmez diye doğu illerini yazdım hep kendi yaşadığım ilde dahil olmak üzere pek çok il benim puanımdan düşük alım yaptı ve benim yazdığım yerler düşmedi sonuç YERLEŞEMEDİNİZ çok dokundu kısmet diyorum ama şimdi atanmış olmak vardı. Sonuç olarak KPSS ye hazırlanmaya devam
Bölüm şartı vardı lisanstan 390 kişiydi yanlış hatırlamıyorsam ibf ve matematikçiler vardıişkur da bölüm şartı var mıydı ?
hocam üzülmeyin vardir bir hayır.
tekrar çalışın çalışıpta kazanamayan ben daha görmedim. inşlah herkesin gönülünene göre olur 2020 kpss. iş kur alımının duymamıştım.
Canım zaten hazırlanan kitaplar, MEB AÖF kitapları taranarak hazirlaniyor.Kızlar bu tarih için MEB lise kitaplarından çalışın diyenler var nasıl bulabiliriz MEB lise tarih kitabından?
Kızlar bu tarih için MEB lise kitaplarından çalışın diyenler var nasıl bulabiliriz MEB lise tarih kitabından?
Evet canimOzaman çok araştırmaya gerek yok :) iyi Bi yayınevinin konu anlatımı yeter
Ozaman çok araştırmaya gerek yok :) iyi Bi yayınevinin konu anlatımı yeter
Canım daha çok varTarihten başlamak biraz saçma mı olur sizce kızlar zaman çok ama şöyle birşey var tarih ders olarak değil ilgimi çekiyor bütün detayıyla öğrenmek istiyorum bu yüzden kalıcı olabileceğini düşünüyorum. Aslında aklımda türkçeden başlamak vardı ama işyerinde kitap çıkartıp soru çözmek çok abes olacağından bilgisayardan osmanlı tarihine çalışmaya başladım. Kafam karışık
Tarihten başlamak biraz saçma mı olur sizce kızlar zaman çok ama şöyle birşey var tarih ders olarak değil ilgimi çekiyor bütün detayıyla öğrenmek istiyorum bu yüzden kalıcı olabileceğini düşünüyorum. Aslında aklımda türkçeden başlamak vardı ama işyerinde kitap çıkartıp soru çözmek çok abes olacağından bilgisayardan osmanlı tarihine çalışmaya başladım. Kafam karışık
Ben öncelikle geometri ve matematik konularını bitirmeyi istiyorum sizce bu kaç ayımı alır? Günde ortalama 3 saat çalışabilirim. Hafta sonu boşum. Daha sonra tarihle devam etmeyi düşünüyorum. Diğer dersleri bir arada çalışabilirim. Bu arada 2019 DGS'ye gireceğim...
Bende Data yayınlarının kpss tarih kitabı var (eski basım) ayrıntılı ve güzel bir kitap tavsiye ederim. Kpss tarih soruları oldukça ayrıntı içeriyor çünkü.
Canım daha çok var
Bu süreç sıkıcı olabilir
Ondan illa başlanacaksa matematikten başlanmalı.
Ama iş yerinde nasıl.yaparsin onu da bilmiyirum
canım bende erken değil çünkü tarih derin oturması zaman alıyor.
İşyerinde başka şansım olmadığından tarihe yöneldim zaten. Çalışma saatlerim çok fazla akşam 8 gibi evde oluyorum onda da yorgunluktan çalışamıyorum hafta sonum boş ama hiç birşeye yetmiyor
ayı durumdayım üstelik çocuk eş ev var. işten geliyorum yemek içmek çocugu doğur evi toparla benim oturmam akşam 11 uluyor 12 e kadar az çok bir şeyler bakıyorum sonra uykum geliyor. c.tesi pazarda zaten cocuk uyudukça anca o yüzden ne kadar erken başlasam o kadar iyi benim için
Birde ders gibi görmüyorum ben tarihi ilgi alanıma giriyor araştırmak ondan sanırım unutacağım çok şey olacak elbette ama unutmayacağımda olacak gibi