- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.321
Benim de 3 gün geriden geliyoe ama ben 17. Gün yumurtladığım için normal. 31 günde 1 adet oluyorum. Tanvimler 28 güne göre hesaplıyor. Senin yumurtlama da 15. Gün olmuş sanırımTeşekkür ederim cnm etkilenmemesi için az dinletti evt benimde sata göre 7+0 ama ultrason ölçümü 6+6 çıktı
Maşallah ne güzel bir görüntüBuda benmm minkmm 3 günn öndenn gidiyorzz
Yaa :/ peki bebeğe zararı olur mu bu durumunBüyük ihtimalle hasimato tiroidin var..çünkü antikor değerin yüksek..drun gerekli açıklamayı yapar cnm
Beni ayda bir çağırmaya başladı cnmKizlar doktorunuz kac haftada bi kontrole cagiriyo sizleri beni 2 haftada bir cagiriyo kimi arkadasin okuyom 1 ay diye acaba bizde bi sıkıntı goruyoda tedbir amaclimi cagiriyo o kadar sık
MaşallahBuda benmm minkmm 3 günn öndenn gidiyorzz
Evt cnm öyle olmuşBenim de 3 gün geriden geliyoe ama ben 17. Gün yumurtladığım için normal. 31 günde 1 adet oluyorum. Tanvimler 28 güne göre hesaplıyor. Senin yumurtlama da 15. Gün olmuş sanırım
Yok cnm olmazz heralde Dra gittin mi bilgi verir..Yaa :/ peki bebeğe zararı olur mu bu durumun
Rapor mu çıkarttı dr. Igneler icin. Ben saglik ocaginda yazdiriyorum ama hemem bitiyo 10 gunluk 10 gunluk oluyor18 günlük iğnem var o zaman gidip ikili testide yaptıracağım inşaallah
Bendede cıkıyordu doktor hasimeto olmasi icin değerin 1000 lerde olması gerek demisti dikkate almamistıYaa :/ peki bebeğe zararı olur mu bu durumun
6 ya girdim 7+3 e kadar devam etti. dün doktorum ilaç verdi rahatım çok şükür.bulqntılarınıx kacıncı haftada basladı kıxlar
Ben şanslı olanlardanım 7. haftam hiç bulantım olmadı sadece tokluk hissi var bende6 ya girdim 7+3 e kadar devam etti. dün doktorum ilaç verdi rahatım çok şükür.
Öyle mi onu bilmiyordum iyi oldu söylediğin..Bendede cıkıyordu doktor hasimeto olmasi icin değerin 1000 lerde olması gerek demisti dikkate almamistı
Aynen öylee ikili test için 2 hauta sonra gell dedi şükürr bu seferr erkndenn görücemmMaşallahne kadar çabuk büyüyorlar aslında ama bize zaman geçmiyor
ayyy inşallah hiç bulantın olmaz. 3 kilo vermişim bulantılardan sonra. o kadar halsiz bırakıyor ki insanı çok fenaBen şanslı olanlardanım 7. haftam hiç bulantım olmadı sadece tokluk hissi var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?