2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hadi gözün aydın güzelce büyüsün inşallah. Boyu kaç olmuş bebişin?

kızlar benim aklıma birşey takıldı bu ikili tarama devlette ultrason doktoru mu yapıyor ve bize ultrason fotosu verecek mi bilgisi olan var mı

hadi gözün aydın güzelce büyüsün inşallah. Boyu kaç olmuş bebişin?
Bacı bide benim sat a göre 9+6 aslında doktor 9+1 dedi iki hafta önce yine cuma günü gittim 6+4 tü o zaman bugün 8+4 olması gerekmiyor mu amannn sistem hep karıştı sağlıklı olsun da yavrum benim

Bacı bide benim sat a göre 9+6 aslında doktor 9+1 dedi iki hafta önce yine cuma günü gittim 6+4 tü o zaman bugün 8+4 olması gerekmiyor mu amannn sistem hep karıştı sağlıklı olsun da yavrum benim
ne güzel canım işte gününü yakalıyor bu güzel bişey

Kızlar konuyla alakasız ama merak ettiğim bir şey var üye bilgisinin altında neden üzgün yazar ki sebebini bilen var mı

Gozunaydin cnm cok guzel bi duygu cok sevindim

Selam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
Ah bende bugün sonuç aldım mahvoldum boşluğumda öyle bir ağrı varki ayrıca bronşitim daha bugün doktora gittim antibiyotik kullanıyorum 2 hafta olacak ve bu gece için Şase verdi doktor

Ayy gözün aydın canım cok sevindim sağlıkla kucağına da al insallah

kızlar benim aklıma birşey takıldı bu ikili tarama devlette ultrason doktoru mu yapıyor ve bize ultrason fotosu verecek mi bilgisi olan var mı
Canım ikili testi normal doktorun yapıyor ense kalınlığını ölçüyor eğer normal sınırlarda olmazsa o zaman üçlü test istiyor diye hatırlıyorum

Benimde hem kontrolüm hem ikili testim 14 şubatta yine oğlum hasta kaç gündür gece gündüz ateşleniyor falan onunla ilgilencem diye kendimi bıraktım bütün gün bir sey yememişim simdide migren tuttu bu 3 ay cabuk geçsede normalde dönsek yaa bazen diyorum ki bide bebek olunca hangisine yetişicem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…