- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.221
hadi gözün aydınMerhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
Saol canım benim Allah razı olsun 24.35mm olmuş kuzum benimhadi gözün aydıngüzelce büyüsün inşallah. Boyu kaç olmuş bebişin?
canım üstte 13 cm yazıyor amaSaol canım benim Allah razı olsun 24.35mm olmuş kuzum benim
Bacı bide benim sat a göre 9+6 aslında doktor 9+1 dedi iki hafta önce yine cuma günü gittim 6+4 tü o zaman bugün 8+4 olması gerekmiyor mu amannn sistem hep karıştı sağlıklı olsun da yavrum benimhadi gözün aydıngüzelce büyüsün inşallah. Boyu kaç olmuş bebişin?
O başka birşeydir crl de 24.35mm yazıyorcanım üstte 13 cm yazıyor ama
ne güzel canım işte gününü yakalıyor bu güzel bişeyBacı bide benim sat a göre 9+6 aslında doktor 9+1 dedi iki hafta önce yine cuma günü gittim 6+4 tü o zaman bugün 8+4 olması gerekmiyor mu amannn sistem hep karıştı sağlıklı olsun da yavrum benim
anladım canım ultrason fotosunun yanında yazanları çekmemişsin de o görünüyor sadece üstteO başka birşeydir crl de 24.35mm yazıyor
Adrt tarihin geldiyse o gunlerdeysen agri yasayabilirsin cnm kotu dusunme hemenKasik agrisi ama farkli bir agri gibi. Gazdir insallah
banlanmıştırKızlar konuyla alakasız ama merak ettiğim bir şey var üye bilgisinin altında neden üzgün yazar ki sebebini bilen var mı
Gozunaydin cnm cok guzel bi duygu cok sevindimMerhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
Ah bende bugün sonuç aldım mahvoldum boşluğumda öyle bir ağrı varki ayrıca bronşitim daha bugün doktora gittim antibiyotik kullanıyorum 2 hafta olacak ve bu gece için Şase verdi doktorSelam kizlar, idrar yolu enfeksiyonu olan var mi aranizda lokosit:34 cikmis benim. Bol su iciyorum ama fayda etmedi demekki. Antibiyotik mi verdi dr unuz? Bir de lokositiniz kac cikmisri?
Ben de geldim dra heyecanla bekliyorum miniğimin kalp atışını duyarım inşallah ama heyecandan mı bilmiyorum kramp giriyor korkuyorum
Kızlar nasıl geçti ziyaretler?biz de çıkacağız birazdan. kalp atışını duyarız inşallah çok heyecanlıyım.
Merhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
maşallah canım günlerimiz aynı nasıl güzel büyümüşbende yarın görcem inşallah bir aksilik yoktur
Ayy gözün aydın canım cok sevindim sağlıkla kucağına da al insallahMerhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
Canım ikili testi normal doktorun yapıyor ense kalınlığını ölçüyor eğer normal sınırlarda olmazsa o zaman üçlü test istiyor diye hatırlıyorumkızlar benim aklıma birşey takıldı bu ikili tarama devlette ultrason doktoru mu yapıyor ve bize ultrason fotosu verecek mi bilgisi olan var mı
Ayy ne güzel gözün aydın canımbiz de geldik bu da benim miniğim kalpatışlarını duyduk o kadar duygulandım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?