- 21 Aralık 2019
- 293
- 489
- 33
- 42
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.141
Ben 15 şubata aldım hem.ikili test hem detaylı ultrason.O tarihte 11+2 oluyorumKızlar detaylı ultrason randevusu alan yok mu? İkili test okuyorum ama detaylı ultrason randevumu aldım diyen hiç görmedim. Ben 13. Haftaya aldım deraylı ultrason randevumu doktorun yönlendirmesiyle.
Ben koyayımburda 8+1 haftalıktık şimdi iseee 8+6 olmuşuz bile
Benim minnakım da bu kizlar ben yakinlastirdim cok uzakti görüntübutun fotolara da masallah diyelim ❤
Ben koyayımburda 8+1 haftalıktık şimdi iseee 8+6 olmuşuz bile
Oyyy maşaallah sübhanallah bana yarın olmaz artık bakalım yarın gittiğimde yine 1 hafta fark olacak mıBenim minnakım da bu kizlar ben yakinlastirdim cok uzakti görüntübutun fotolara da masallah diyelim ❤
Valla doktor ole bisi demedi banada ole geldi ama anlamadigim icin bisi diyemedimİkiz değil di mi, sanki soldaki de bir kese gibi
Kizlar durun heyecan yaptim.simdi doktor bisi demedi yaaBende 2 kese gordum sanki ya
Öyle olsa doktor derdi canım sen bizim görümüzle heyecanlanma şimdiKizlar durun heyecan yaptim.simdi doktor bisi demedi yaa
Yarın neye bakacak doktor? Genel gelişimine mi? Bir önceki kontrolün ne zamandı?Oyyy maşaallah sübhanallah bana yarın olmaz artık bakalım yarın gittiğimde yine 1 hafta fark olacak mı
Evt canim duydum cok sukur dunÖyle olsa doktor derdi canım sen bizim görümüzle heyecanlanma şimdizaten keseye bakarkan ilk kontrol ettikleri şeyden biri iki ihtimali, en azından ihtimal olsa şüpheleniyorum derdi. Muhtemelen cihazın açısından öyle bir boşluk görünmüş.
Kalbi duymuştum sen di mi?
hoşgeldin canımm bilgilerini yazarsan ilk sayfadaki tabloya ekleyebilirim senide :)Mrh uzun zamandir takip ettigim forma kayit olmaya karar verdim bende ikinci cocuguma 7 haftalik hamileyim burda sizinle paylasmak istedim goruyorum zaman ilerledikce cok guzel dostluklar oluyor gurbette olunca boyle dostluklari gormek guzel. Kanada’dan sevgiler hepinize
Hoş geldin aramızaMrh uzun zamandir takip ettigim forma kayit olmaya karar verdim bende ikinci cocuguma 7 haftalik hamileyim burda sizinle paylasmak istedim goruyorum zaman ilerledikce cok guzel dostluklar oluyor gurbette olunca boyle dostluklari gormek guzel. Kanada’dan sevgiler hepinize
Günaydınlar canımGünaydın kızlarr
nasılsın canımmHoş geldin aramıza
Günaydınlar canım
Hoş geldin aramıza
Hosbuldum
Günaydınlar canım
Hoşgeldin aramızaMrh uzun zamandir takip ettigim forma kayit olmaya karar verdim bende ikinci cocuguma 7 haftalik hamileyim burda sizinle paylasmak istedim goruyorum zaman ilerledikce cok guzel dostluklar oluyor gurbette olunca boyle dostluklari gormek guzel. Kanada’dan sevgiler hepinize
GünaydınGünaydın kızlarr
maşallahhGünaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
MaşallahGünaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?