2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar detaylı ultrason randevusu alan yok mu? İkili test okuyorum ama detaylı ultrason randevumu aldım diyen hiç görmedim. Ben 13. Haftaya aldım deraylı ultrason randevumu doktorun yönlendirmesiyle.
Ben 15 şubata aldım hem.ikili test hem detaylı ultrason.O tarihte 11+2 oluyorum

Kizlar durun heyecan yaptim.simdi doktor bisi demedi yaa
Öyle olsa doktor derdi canım sen bizim görümüzle heyecanlanma şimdi zaten keseye bakarkan ilk kontrol ettikleri şeyden biri iki ihtimali, en azından ihtimal olsa şüpheleniyorum derdi. Muhtemelen cihazın açısından öyle bir boşluk görünmüş.
Kalbi duymuştum sen di mi?

Oyyy maşaallah sübhanallah bana yarın olmaz artık bakalım yarın gittiğimde yine 1 hafta fark olacak mı
Yarın neye bakacak doktor? Genel gelişimine mi? Bir önceki kontrolün ne zamandı?
Çok soru bombardımanı oldu kusura bakma ben 9da gitmiştim bir de 13 te gideceğim takvimlerimiz yakın olunca merak ettim senin durumunu.

Evt canim duydum cok sukur dun

hoşgeldin canımm bilgilerini yazarsan ilk sayfadaki tabloya ekleyebilirim senide :)
Büşra ben :)

Hosbulduk 7+2 haftalik hamileyim, tahmini dogum tarihim 23 eylul, hamile kaldigim kilom 69 sanirim bu bilgiler yeterli oluyor ya da baska bilgi var mi vermem gereken.

Hoş geldin aramıza
Günaydın kızlarr
Günaydınlar canım

Hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…