- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.121
Cok sevindim demistim sana hadi gozunaydin
Progestan kullanıyorsan o yapıyor canmslm kızlar 7+5 ım cok halsızlıgım var bı ıkı saat suruyo sonra duzelıyo gıbı meden olabılır gun ıcınde oluyo
Sana da gecmis olsun canim umarim birsey yokturUmarım bir an önce geçer korkuyorum ister istemez
Evet evde çıplak ayağım çoğu zaman ama kasık gibi değil karın bölgemde ağrı var. Inşallah geçer saolasin:) içim rahatladiInşallah gecicektir..iyi düşünüyoruz ki iyi olsun..rahat olmayı keske başarabilsek..keske düşünmesek korkulu şeyler..
Allaha emanet minikler..
Bide ayakları sıcak tutmak lazım biraz üşüyünce hemen kasik ağrısı olarak bize geri dönüyo
valla benimde şaşıyor rabbim korusun kuzularımızı inşaallahKizlar bu aralar igne saatim hep sasiyor1 2 saat birsey olurmu ki ya. Unutup duruyorum
ya korktuğuna stres olduğuna değmedi hiç maşaallah sübhanallah bende hayırlısıyla yarın bir görsem kuzumuÇok mutlu oldumsağlıklı şükürler olsun ki içim rahatladı. 3 hafta sonra ikili tarama için gel dedi,
regli zamanlarında oluyormuş benimde 3 şubat regli tarihim o günden beri regli ağrısı yaşıyorum endişe etmehiç mide bulantısı yaşamadım. inşallahta yaşamam. işyerinde sefil olurum.
gaz için soda sizi kurtarır emin olun.
şuan sadece sancım var sabahtır geçmedi. adet oluyor gibiyim. korkuyorum öfffff
endişe panik yok annesi göbüş büyüyor bebişler büyüyor ondan o ağrı olacak benimde geçen hafta vardı sol kasığımda batma gibi ağrı gibi tuhaf kasıkta değil karnımda gibi bilemedim ama geçti şuan da regli ağrısı gibi ağrım var o da geçecek yarın olsunda bir an önce kuzumu görsem bu arada ne vakittir kuzucuk usg foto koyan yok atın moral olsun bizeKızlar karnımın sol tarafında dün akşamdan beri anlamsız bir ağrı var arada girip çıkıyor, 9 haftalik oldum artık yerleşme olduğunu düşünmüyorum kanama akıntı vs yok. Ama canımı sıktı, biraz gerildik esimle acaba bebek etkilenip kalbine bisey olmuş olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorumallahım nolur erkekler bu dönemde biraz anlayışlı olsa
Moral oldun saol canımvalla benimde şaşıyor rabbim korusun kuzularımızı inşaallah
ya korktuğuna stres olduğuna değmedi hiç maşaallah sübhanallah bende hayırlısıyla yarın bir görsem kuzumu
regli zamanlarında oluyormuş benimde 3 şubat regli tarihim o günden beri regli ağrısı yaşıyorum endişe etme
endişe panik yok annesi göbüş büyüyor bebişler büyüyor ondan o ağrı olacak benimde geçen hafta vardı sol kasığımda batma gibi ağrı gibi tuhaf kasıkta değil karnımda gibi bilemedim ama geçti şuan da regli ağrısı gibi ağrım var o da geçecek yarın olsunda bir an önce kuzumu görsem bu arada ne vakittir kuzucuk usg foto koyan yok atın moral olsun bize
Ben koyayımvalla benimde şaşıyor rabbim korusun kuzularımızı inşaallah
ya korktuğuna stres olduğuna değmedi hiç maşaallah sübhanallah bende hayırlısıyla yarın bir görsem kuzumu
regli zamanlarında oluyormuş benimde 3 şubat regli tarihim o günden beri regli ağrısı yaşıyorum endişe etme
endişe panik yok annesi göbüş büyüyor bebişler büyüyor ondan o ağrı olacak benimde geçen hafta vardı sol kasığımda batma gibi ağrı gibi tuhaf kasıkta değil karnımda gibi bilemedim ama geçti şuan da regli ağrısı gibi ağrım var o da geçecek yarın olsunda bir an önce kuzumu görsem bu arada ne vakittir kuzucuk usg foto koyan yok atın moral olsun bize
valla benimde şaşıyor rabbim korusun kuzularımızı inşaallah
İkiz değil di mi, sanki soldaki de bir kese gibi
Detayli 20. Haftalarda yapiliyordu sanki erken degil miKızlar detaylı ultrason randevusu alan yok mu? İkili test okuyorum ama detaylı ultrason randevumu aldım diyen hiç görmedim. Ben 13. Haftaya aldım deraylı ultrason randevumu doktorun yönlendirmesiyle.
Bende 2 kese gordum sanki ya
Ben koyayımburda 8+1 haftalıktık şimdi iseee 8+6 olmuşuz bile
Maşallah kuzularaBenim minnakım da bu kizlar ben yakinlastirdim cok uzakti görüntübutun fotolara da masallah diyelim ❤
Valla bacı ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri vişne suyu istiyor canım birde mide bulantıma iyi geliyor sağlıklı olsun daAz önce canım vişne suyu çekti kızlar sanki icmezsem ölecek gibiyimilk kızımda asermemistim bu erkek mi olcak acabaaa
2li taramamız var haftaya perşembe Allahın izniyleKızlar detaylı ultrason randevusu alan yok mu? İkili test okuyorum ama detaylı ultrason randevumu aldım diyen hiç görmedim. Ben 13. Haftaya aldım deraylı ultrason randevumu doktorun yönlendirmesiyle.
Aa yalnız değilmişim demek kiValla bacı ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri vişne suyu istiyor canım birde mide bulantıma iyi geliyor sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?