2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet evde çıplak ayağım çoğu zaman ama kasık gibi değil karın bölgemde ağrı var. Inşallah geçer saolasin:) içim rahatladi

Kizlar bu aralar igne saatim hep sasiyor1 2 saat birsey olurmu ki ya. Unutup duruyorum
valla benimde şaşıyor rabbim korusun kuzularımızı inşaallah
Çok mutlu oldum sağlıklı şükürler olsun ki içim rahatladı. 3 hafta sonra ikili tarama için gel dedi,
ya korktuğuna stres olduğuna değmedi hiç maşaallah sübhanallah bende hayırlısıyla yarın bir görsem kuzumu
hiç mide bulantısı yaşamadım. inşallahta yaşamam. işyerinde sefil olurum.
gaz için soda sizi kurtarır emin olun.
şuan sadece sancım var sabahtır geçmedi. adet oluyor gibiyim. korkuyorum öfffff
regli zamanlarında oluyormuş benimde 3 şubat regli tarihim o günden beri regli ağrısı yaşıyorum endişe etme
endişe panik yok annesi göbüş büyüyor bebişler büyüyor ondan o ağrı olacak benimde geçen hafta vardı sol kasığımda batma gibi ağrı gibi tuhaf kasıkta değil karnımda gibi bilemedim ama geçti şuan da regli ağrısı gibi ağrım var o da geçecek yarın olsunda bir an önce kuzumu görsem bu arada ne vakittir kuzucuk usg foto koyan yok atın moral olsun bize

Bebeğinizin göz kapakları iyice gelişti, ayrıca bebeğinizin dili tamamen şeklini aldı. Bebeğinizin ayak parmakları artık perdesiz ve daha uzun görünüyor. İlk defa bebeğinizin uzuvları bilinçli olarak hareket yeteneğine kavuştu. Baş ağrılarınız için sıcak yada soğuk kompres yardımcı olabilir.
amannnn böyle mi olmuş kuzum benim valla şu yazıları okuyunca nasıl tebessüm ediyorum anlatamam size

Moral oldun saol canım yaşayan olmuş o yüzden normal bisey herhalde benim randevuma daha var dr 15 şubatta çağırdı:)

Ben koyayım burda 8+1 haftalıktık şimdi iseee 8+6 olmuşuz bile

Eklentiler

• 444C5848-CC9E-4EB5-8FF1-F03679BDD7C4.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 100

Benimde 6+4 dunden bebegimin fotosu

Kızlar detaylı ultrason randevusu alan yok mu? İkili test okuyorum ama detaylı ultrason randevumu aldım diyen hiç görmedim. Ben 13. Haftaya aldım deraylı ultrason randevumu doktorun yönlendirmesiyle.

Kızlar detaylı ultrason randevusu alan yok mu? İkili test okuyorum ama detaylı ultrason randevumu aldım diyen hiç görmedim. Ben 13. Haftaya aldım deraylı ultrason randevumu doktorun yönlendirmesiyle.
Detayli 20. Haftalarda yapiliyordu sanki erken degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…