- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.661
evet canım gittik, çok birşey söylemedi aslında. Çok kalabalıktı muayehane sanırım o yüzden önceden gittiğimiz zamanlardaki gibi ilgilenemedi. ishal ve kusma var mı diye sordu. Bu dönemde çok normal, herşeyi ağızlarına götürüyor böyle böyle bağışıklıkları güçlenicek bir kaç gün takipte olalım dedi. Saolasın canım, hepimizeDra gitmiş miydin ? Ne dedi? Emiyor sadece emiyor ama sütüm tek başına hiç bi zaman yetmemişti şimdi de yetmiyor ama sürekli emdiğinden hiçbir şey de yemiyor
İlgilendiğin sorduğun için çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun sizede
bu aralar çok yaygın canım, burdanda bir sürü arkadaşımızın bebeği oldu biliyorsun. onlar daha yakın zamanda geçirdikleri için eminim sana yardımcı olacak birşeyler söyleyeceklerdir, benim aklımda mustelanın balm'ı kalmış. Göğsünü yumuşatır, iltihabı atmasına yardımcı olur. onun dışında ateşini kontrol altında tutabiliyorsan, ilaçlarınıda içiyorsa inşallah kısa sürede atoatırAlparslan bronşit olmuş. Solunum yoluyla geçmiş 7 gün iğne olacak
Bence de kesinlikle fıtratla alakalı. İki çocuğum var ikisi de farklı . Kızım senin anlattığın gibi hareketli bir yapısı var.ama oğlum daha sakin gibi. Sonuçta ben aynı insanım . çocuklar farklı.En iyisi dişarıya kulakları tıkamak .Kizlar farkindamisiniz çocuklarımız çok çabuk hastalanıyor, bagisikliklari sanki düşük bunun pamdemiyle alakası var mi diye merak ediyorum. Şöyle bir durum da var baktığımda aşırı hassas mızmız bizi hep zorlayan davranışları var çevremdeki bebeklere bakıyorum benimkine benim bebeğim aşırı zorlu yorucu resmen ve ben artık kendimi sorguluyorum neyi yanlış yapıyorum diye ama bulamıyorum bir türlü acaba daha rahat mı davranmamiz gerek kafayı yemek üzereyim. Bazen ortamlarda bakıyorum herkes bana bir akıl verme çabasında ki söylediklerinin çoğunu denedigim halde bir faydasını görmedim çocuğumun fıtratı böyle diyorum bazen fakat insanların yorumları kendi çocuklarından yola çıkarak akıl verdiklerinde artık ne yapacağımı bilemiyorum
Ben kullanıyorum. 1.6 tog ,içine kısa kollu zıbın giydiriyorum. Yorganla çok terliyor. Sürekli üzerini açıyordu. Bir de gece emmeye kalktığında su gibi oluyordu. Şu an emzirmem de çok kolay oldu. Bi kaç tane daha alacağımkızlar; lc waikiki'den uyku tukumu kullananız var mı? terletme yapıyor mu?
Uyku tulumu giydirince hiç mi örtmüyorsunuz canım üstünü. Yani örtsekte açıyor gerçi ama müslün vs de gerek kalmıyor mu?Ben kullanıyorum. 1.6 tog ,içine kısa kollu zıbın giydiriyorum. Yorganla çok terliyor. Sürekli üzerini açıyordu. Bir de gece emmeye kalktığında su gibi oluyordu. Şu an emzirmem de çok kolay oldu. Bi kaç tane daha alacağım
3cocigum var 3u de uyumadi 3u de mizmiz çiş e dahi gondermeyen cinstendi.teyzemin kızıyla ayni dönemlerde bebek büyüttüm bebegi tv nin yaninda uyutuyo saatlerce uyuyotdu ben cit cikmasin diye cabalarken aninda uyaniyrdu.ustelik onunki ler uyanikken bile emzir at tipinden kendi halinde takilan bebekti ben cis e dahi gidemeyen tip tim.kesinlikle fitrat meselesi.bunu anlamayan da mahareti kendinde sanip akil veriyo.ben öyle alustirmadim diye.yokben cok seviyrm son dk wc ye girip yari don a yari wc ye yapmayi demek istiyrsn ama olmuyoKizlar farkindamisiniz çocuklarımız çok çabuk hastalanıyor, bagisikliklari sanki düşük bunun pamdemiyle alakası var mi diye merak ediyorum. Şöyle bir durum da var baktığımda aşırı hassas mızmız bizi hep zorlayan davranışları var çevremdeki bebeklere bakıyorum benimkine benim bebeğim aşırı zorlu yorucu resmen ve ben artık kendimi sorguluyorum neyi yanlış yapıyorum diye ama bulamıyorum bir türlü acaba daha rahat mı davranmamiz gerek kafayı yemek üzereyim. Bazen ortamlarda bakıyorum herkes bana bir akıl verme çabasında ki söylediklerinin çoğunu denedigim halde bir faydasını görmedim çocuğumun fıtratı böyle diyorum bazen fakat insanların yorumları kendi çocuklarından yola çıkarak akıl verdiklerinde artık ne yapacağımı bilemiyorum
Hiç gerek kalmıyor. Direkt onunla uyuyor. Örtü örtersek çok terliyor. Bazen yanıma aldığımda unutup yorganın içine alıyorum su içinde kalıyor.Uyku tulumu giydirince hiç mi örtmüyorsunuz canım üstünü. Yani örtsekte açıyor gerçi ama müslün vs de gerek kalmıyor mu?
Okadar haklısın ki ben alistirdim ,ben tititizim, çok mu rahat bıraktın, a kız ona çok yüz bulmuş sizden ... Daha devam eder bu cümleler3cocigum var 3u de uyumadi 3u de mizmiz çiş e dahi gondermeyen cinstendi.teyzemin kızıyla ayni dönemlerde bebek büyüttüm bebegi tv nin yaninda uyutuyo saatlerce uyuyotdu ben cit cikmasin diye cabalarken aninda uyaniyrdu.ustelik onunki ler uyanikken bile emzir at tipinden kendi halinde takilan bebekti ben cis e dahi gidemeyen tip tim.kesinlikle fitrat meselesi.bunu anlamayan da mahareti kendinde sanip akil veriyo.ben öyle alustirmadim diye.yokben cok seviyrm son dk wc ye girip yari don a yari wc ye yapmayi demek istiyrsn ama olmuyo
Benim arkadaşımda 1 ay arayla doğurduk 6 ay anne sütü mama hariç bişi vermedim o 4. Ay tadıma başladı, ne bulduysa yedi ben kışın tüm sebzeler gaz yapıyo diye ağzıma sürmedim benim bebe gazdan çatlıyodu onunkinde gaz namına bişi yoktu. Ben yürümesi gecikmesin diye yürütece koymadım o koydu benimki yürümüyor o yaşından evvel yürüdü. Konuşsun diye kitaplar okudum video açmadım konışmıyor video önünde büyüttü desem yeri çocuk çatır çatır konuşuyo. Her çocuk kitabına göre değil maalesef bence tek bi doğru yok. Eşim artık sal gitsin diyor saldık gittik yine bişi yok. Bazen ne yapsan olmaz3cocigum var 3u de uyumadi 3u de mizmiz çiş e dahi gondermeyen cinstendi.teyzemin kızıyla ayni dönemlerde bebek büyüttüm bebegi tv nin yaninda uyutuyo saatlerce uyuyotdu ben cit cikmasin diye cabalarken aninda uyaniyrdu.ustelik onunki ler uyanikken bile emzir at tipinden kendi halinde takilan bebekti ben cis e dahi gidemeyen tip tim.kesinlikle fitrat meselesi.bunu anlamayan da mahareti kendinde sanip akil veriyo.ben öyle alustirmadim diye.yokben cok seviyrm son dk wc ye girip yari don a yari wc ye yapmayi demek istiyrsn ama olmuyo
gerçekten salip gitmek lazim evimde tv yoktu uxun yillar tv ile tanismasin diye 2bebeyle mücadele ettim baskasina bakiyrm birine tv aciyo oturtuyo otekiyke ilgileniyo.dogru yanlis tartisilir ama biz kendimizi yoruyrz bence.bu arada benimki de konuşmuyor konusmasi mi lazim ki daha cok erken degil mi sadece ablasini gorunce aba diyo bu kadarBenim arkadaşımda 1 ay arayla doğurduk 6 ay anne sütü mama hariç bişi vermedim o 4. Ay tadıma başladı, ne bulduysa yedi ben kışın tüm sebzeler gaz yapıyo diye ağzıma sürmedim benim bebe gazdan çatlıyodu onunkinde gaz namına bişi yoktu. Ben yürümesi gecikmesin diye yürütece koymadım o koydu benimki yürümüyor o yaşından evvel yürüdü. Konuşsun diye kitaplar okudum video açmadım konışmıyor video önünde büyüttü desem yeri çocuk çatır çatır konuşuyo. Her çocuk kitabına göre değil maalesef bence tek bi doğru yok. Eşim artık sal gitsin diyor saldık gittik yine bişi yok. Bazen ne yapsan olmaz
2.cocugum cok huysuzdu sadece memede dururdu ne uyurdu ne uyanik duruyrdu meme emzik niyetine surekli agzinda.komsum oturmaya geldi eee tabi hizmet istiyo hanimfendiler bebeyi birakiyrm ciyakliyo..sen bunu kucaga alustirmissin dedi.ben de he ilk cocugum ya yere koymaya kiyamiyrm dedimOkadar haklısın ki ben alistirdim ,ben tititizim, çok mu rahat bıraktın, a kız ona çok yüz bulmuş sizden ... Daha devam eder bu cümleler
Aynen bende onu çözemedim. Benim alt komşumun bebegiyle Eylül arasinda bir kaç ay var kadın uğraşmak istemedi meme vermeye hiç cabalamadi çocuk 7 aylık oldu desteksiz oturtmaya bile cabalamiyor hiç bişey için özellikle uğraşmıyor. Çocuğu gerçekten kucaginda büyüttü ve ben bunu normal karşılıyorum asla birşey demiyorum sonuçta oendince doğruları var oda bir anne yani. Ama benim Eylül aşırı meraklı ordan oraya koşar bakar kurcalar kesfettikten sonra yapmaz ama altını çizerek söylüyorum yaramazlık değil sadece merak ve keşif oyun oynama ya bayılıyor ki yaramaz olsa ben öyle simartan biri değilim. Gelmiş bana sen çok yüz veriyorsun ben titiz biriyim benimki yapamaz falan diyor ozaman döve döve yola getirirsin dedim çünkü ne dersen de daha çok küçük sözden anlamaz okadar dedim ozaman bişey demedi ama halen çocuk senin değil kendi yapısal özelliklerini daha çok yapar öğrenmesi zaman alır ama yaşayarak gorucek ki bebeğimde uslu gerçi onun2.cocugum cok huysuzdu sadece memede dururdu ne uyurdu ne uyanik duruyrdu meme emzik niyetine surekli agzinda.komsum oturmaya geldi eee tabi hizmet istiyo hanimfendiler bebeyi birakiyrm ciyakliyo..sen bunu kucaga alustirmissin dedi.ben de he ilk cocugum ya yere koymaya kiyamiyrm dedimkendisinin de hic cocugu yok bu arada.cocugu olan olmayan cocuk buyuten buyutmeyen herkes soz sahibi nedense
Anne- baba, gel-git,dede,mama diyordu en son hatta babasına adıyla sesleniyordu. Geçen Ağustos annelerine baktım aman Allah ım neler neler yapıyor konuşuyor çocukları bunalıma girdim resmengerçekten salip gitmek lazim evimde tv yoktu uxun yillar tv ile tanismasin diye 2bebeyle mücadele ettim baskasina bakiyrm birine tv aciyo oturtuyo otekiyke ilgileniyo.dogru yanlis tartisilir ama biz kendimizi yoruyrz bence.bu arada benimki de konuşmuyor konusmasi mi lazim ki daha cok erken degil mi sadece ablasini gorunce aba diyo bu kadar
seni kotu hissettiriyrsa takip etme arkadaşım.bizimki aba diyo seviniyrz.seninkininde illa vardır söylediği bi kelime.Anne- baba, gel-git,dede,mama diyordu en son hatta babasına adıyla sesleniyordu. Geçen Ağustos annelerine baktım aman Allah ım neler neler yapıyor konuşuyor çocukları bunalıma girdim resmen
Bir tek nazlari afra tafralari sitemleri biz annelereBugün teyzesiyle video çektiler. Benimle olsa 2 dakika durduramazdımbir akım var ya pijamalarıyla giyeceği kıyafetleri tek tek atıyor. Sonunda hazırlanmış şekilde poz veriyor. Çok tatlı olmuş bitmiş şekli
Sıpa bana fotoğraf için asla poz vermez bir tane net fotoğraf zor buluyorumTeyze ne derse yaptı gülücükler saçıyor
Bende şu ilk doğduğu haliyle son halini paylaştıkları akım var ya onu yapmak istiyorum ama nasıl yapıyolar hiçbir fikrim yokBugün teyzesiyle video çektiler. Benimle olsa 2 dakika durduramazdımbir akım var ya pijamalarıyla giyeceği kıyafetleri tek tek atıyor. Sonunda hazırlanmış şekilde poz veriyor. Çok tatlı olmuş bitmiş şekli
Sıpa bana fotoğraf için asla poz vermez bir tane net fotoğraf zor buluyorumTeyze ne derse yaptı gülücükler saçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?