2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Belki önce psikiyatriden randevu alıp, doktor yönlendirirse nörolojiye gidebilirsin. Dopamin gibi bazı hormonların eksikliği de sanrılara sebep olabiliyor

Canım çok teşekkür ederim cevabın için, öyle yapacağım artık çünkü bu durum hiç iyiye gitmiyor adım atmam lazım

akşam kaçta uyuyor
9:30 gibi ama hep öyle uyuyıordu ve sabah 8-8:30 gibi uyanırdı.üç günden beri erken uyanmayı adet edindi.bir de üç gündür gece çok fazla uyanıyor emmek için.halbuki yatmadan önce koca bir kase muhallebi yiyor.üç gündem önce 9:30 gibi yatıp gece 2:30 gibi emmeye kalkardı.şimdi ise zırt pırt emmeye kalkıuor
Benimki de aynı şekilde.6 da başladı mesaim
Tez zamanda düzelirler inşallahh
6:20 de uyandığında ben de ızun bir müddet gitmedim yatağına.daha doğrusu gidemedim.çünkü o 4.uyanışıydı uyumayıp cızıldamaya devam edince mecburen gitmek zorında kaldım.
Ben de hamileyken çok oluyordu.doğurduktan sonra hiç olmadı ama bu defa da bebeği emzirip ne zaman yatağa geçtiğimi anlayamıyorum.bir anda uyanıyorum bebeği emzirdim mi acaba ne zaman emzirdim gibi sorular sormaya başladım kendime.ama sanırım gece sürekli uyanmaktan kaynaklanıyor.

Canım çok teşekkür ederim cevabın için, öyle yapacağım artık çünkü bu durum hiç iyiye gitmiyor adım atmam lazım
Ben de merak ediyorum bu konuyu. Benim eşim benzer durumda. Önceden inliyor gibi sesler çıkarıyordu şimdi bağırıyor. Hem benim aklım çıkıyor hem bebek uyanıyor
Kendide çok kötü oluyor. Uyanmasıda uzun sürüyor. Tedavisi var mı acaba diye düşünüyordum?

Alerjik bir duruma karşı 3 gün kuralıyla verilecek her şey. Yani 3 gün aynı sebze, 3 gün yoğurt gibi. Çay kaşığıyla başlanıp tatlı kaşığı, yemek kaşığı olarak devam edecek.
Sonrasında dediğiniz karışım pürelere geçilebilir. Tarifler var çoğu sitede. 6 aylık olanları deneyebilirsiniz

diş olduğuna akşam kanaat getirdim. ateş olmuyor ama kafası çok sıcak oluyor, eller kulakta ama o kulağı kopartırcasına çekiyor. hafta 1-2 yaşıyoruz. kabız değil kabul ettim artık geç yapıyor. gündüz 3 uyku yapıyor. ortalama 1 er saat yalnız dün 2 uykuyu yarım saat yaptı. bizim akşam düzeni bozuldu bu hafta. normalde 8 gibi yatar sabah 7 ya da 9 gibi uyanır. aralarda emmek için uyanmasını saymıyorum :) dün gece 23:30 da uyudu sabah 9:30 gibi uyandı. gündüz uyku arası saatleri nasıl? bizim o uzadı

Teşekkür ederim
rica ederim. meyve filesi , file olanından almıştım. ama hiç memnun kalmadım. dik durmuyor, eliyle tutamadı bir de sebze ,meyve artıkları yapışıyor yıkarken de çıkmıyor. eğer elinizde yok ve alacaksanız uyarmak istedim. Çünkü boş yere para verdim

bizim de gündüz uykuları 3 tane. max 1 buçuk saat uyur o da nadir yani. uyku araları da 2-2 buçuk saat arası değişiyor. eğer uyku saati geçtiyse vay halime. tam bi çaki oluyor gözüm hep saatte o yüzden. gece uykuları da 11 gibi yatar sabah 7-7 buçuk gibi uyanırdı. 2 gündür 7 de yattı gece 2 de uyandı mama için sonra bi daha yattı. bakalım bu gece ne olacak

ayy canım çok şanslısın 4 kere uyanmış biz tam 8 kere uyandık. atak haftasındayken bizde de 6 ya da 4 uyanıp oturma vardı. bu hafta yapmadı ama

benimki de henüz doymuyor ek gıdayla ben de mama veriyorum
bacılar ek gıda ile doyma 8 aya doğru olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum? bugün brokoli verdim. normalde eline veriyorum. dünden halisiz olduğu için püre yaptım. Zeytinyağı koydum biraz. öğürdü:))) yoğurtla karıştırdım yedi. anası gibi her şeyi yoğurtla yiyecek belli oldu :)

ayy canım çok şanslısın 4 kere uyanmış biz tam 8 kere uyandık. atak haftasındayken bizde de 6 ya da 4 uyanıp oturma vardı. bu hafta yapmadı ama
Az önce zorla uyuttum ve sadece 20dk uyudu.şu an yine ayakta.nesi var anlamıyorum cinnet geçirmek üzereyim resmen

benimki de henüz doymuyor ek gıdayla ben de mama veriyorum
Alışacaklar yada şimdi yadırgıyorlar sanırım mamayı uykuya geçme için kullandı sanki
Sanırım artık diş zorluyor bebişleri oyüzden de bu sıkıntıları oluyor
Benim beşik yatağımın dibinde baksa görüyor beni o yüzden hemen ağlamıyor orda olduğumu bildiği için

Sanırım 8.ayda doyma kıvamına geliyorlar.çünkü benimki halaa doyacak kadar yemiyor.illaki emmek için midede boşluk bırakıyor ek gıdanjn üstüne memeye saldırıyor

Ay çıksın artık şu dişler.üst azılar üç aydır yukarda patlamayı bekliyorlar.ön altlarda bir aydır orda pirinç tanesi olarak hayatlarına devam etme çabası içersindeler.bi patlayın çıkın artık da hep birlikte rahat edelim

uyku rutini oluşturdun mu? ben 3 -4 aylıkken 2 ay denedim reddetti. gece 11 çok geç saat bunlar için hem de bizim için. uyku danışmalarını araştırıyorum hem paralar uçuk rakamlar hem de o ağlatma olayını kaldıramayacak gibiyim. kolik döneminden bende ağlamaya karşı paniklik kaldı sende benim gibi yalnız bakıyorsun azraya değil mi? uyku düzene girse rahtlayacağız.
uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsun? beraber daha güçlü mü hareket ederiz? çıkış yolu arıyorum. ama ilk önce uyku saatleri düzene girmeli. bu aylarda gece uykusu 12 saat olmalıymış. kesintisiz 6-8 saat uyurlarmış. ben görmedim daha

Az önce zorla uyuttum ve sadece 20dk uyudu.şu an yine ayakta.nesi var anlamıyorum cinnet geçirmek üzereyim resmen
kayınvalidem gibi cevap veriyorum sana " uyutmayı becerememişsin" :) :)
böyle kısa uykularda uyandıktan sonra tekrar uykuya dönebiliyor mu? bazen mila dönüyor , bazen dönemiyor. nesi var? her şey olabilir ben artık yoruldum valla ya. bir de evden çalışıyorum mız mız mız yardımcı var ama illa beni istiyor.

Bizimkin deli gibi dişi kaşınıyor, benim kıyafetimi kendi kıyafetini, örtüsünü,oyuncaklarını yakaladığı her şeyi ağzına sokuyor diş kaşıyıcıları hariç. Tırtıklı var bitane onunla biz damaklarını kaşıyoduk rahatlıyodu şimdi onada izin vermiyo. Uyanır emer biraz oyun oynar uyurdu iki gündür uyumuyoda tam çıldırmalık bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…