- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.521
Belki önce psikiyatriden randevu alıp, doktor yönlendirirse nörolojiye gidebilirsin. Dopamin gibi bazı hormonların eksikliği de sanrılara sebep olabiliyor
benimki de henüz doymuyor ek gıdayla ben de mama veriyorumEcmel hanım kahvaltısını yaptı uyku saati geldi yatırdım cızıldıyor biberonu gösterdim bide üstüne mama istedi onu içerken uyuya kaldı bizimki kaşıkla yiyince doymadı sanırım illa mamada içilecek
9:30 gibi ama hep öyle uyuyıordu ve sabah 8-8:30 gibi uyanırdı.üç günden beri erken uyanmayı adet edindi.bir de üç gündür gece çok fazla uyanıyor emmek için.halbuki yatmadan önce koca bir kase muhallebi yiyor.üç gündem önce 9:30 gibi yatıp gece 2:30 gibi emmeye kalkardı.şimdi ise zırt pırt emmeye kalkıuorakşam kaçta uyuyor
Tez zamanda düzelirler inşallahhBenimki de aynı şekilde.6 da başladı mesaim
6:20 de uyandığında ben de ızun bir müddet gitmedim yatağına.daha doğrusu gidemedim.çünkü o 4.uyanışıydıBi bizde böyle sanıyordum gece mahvediyor beni dün gece uyuduğumda 3tüsonra 5gibi cızıldadı emziğini verdim uyudu 6.30uyandı mama verdim içti ses çıkarıyor ne halin varsa gör dedim artık uyudum oda uyumuş nezmn uyuduysa
Ben de hamileyken çok oluyordu.doğurduktan sonra hiç olmadı ama bu defa da bebeği emzirip ne zaman yatağa geçtiğimi anlayamıyorum.bir anda uyanıyorum bebeği emzirdim mi acaba ne zaman emzirdim gibi sorular sormaya başladım kendime.ama sanırım gece sürekli uyanmaktan kaynaklanıyor.Kızlar günaydın ya size bir şey danışmak istiyorum konu pek buraya uygun değil ama danışmak istedim yine de... Hamileyken kabus görmeye başladım ben, o kadar gerçekçi oluyorlardı ki ağlayarak uyanıyor ve konuşamıyordum. Ayırt edemiyorum gerçek mi rüya mı diye... Hala devam ediyor bu sabah yine oldu eşimi aradım ağlayarak ve bağırarak e tabi benim hıçkırıklarıma bebek de uyandı korktu çocuk. Aksi gibi de eşimle konuştuktan sonra şarjım bitti o da toplantıdaymış çıktı geldi bana kızıyor. Elimde değil ayırt edemiyorum ben şimdi nörolojiye mi gitmeliyim psikiyatriye mi?
Ben de merak ediyorum bu konuyu. Benim eşim benzer durumda. Önceden inliyor gibi sesler çıkarıyordu şimdi bağırıyor. Hem benim aklım çıkıyor hem bebek uyanıyorCanım çok teşekkür ederim cevabın için, öyle yapacağım artık çünkü bu durum hiç iyiye gitmiyor adım atmam lazım
Alerjik bir duruma karşı 3 gün kuralıyla verilecek her şey. Yani 3 gün aynı sebze, 3 gün yoğurt gibi. Çay kaşığıyla başlanıp tatlı kaşığı, yemek kaşığı olarak devam edecek.Merhaba kizlar ben ek gidaya dun basladim yogurt verdim ama doktorumuz hic aciklayici olmadi sebze puresi corbasi yogurt ver dedi o kadar. Yardimci olurmusinuz ben simdi ne vermeliyim ne kadar vermeliyim corbami vermeliyim yoksa puremi dun yogurt verdim ama ne kadar vermeliyim dedigimde aldiginca dedi doktor
merhaba ilk önce su da beklettim. sonra şekersiz hoşafını yaptım. kayısıyı da oşioi'nin slikon meyve süzgecini almıştım. ona koydum öyle ısıra ısıra yedi :)Kuru kayısıyı nasıl veriyorsunuz?
Teşekkür ederimmerhaba ilk önce su da beklettim. sonra şekersiz hoşafını yaptım. kayısıyı da oşioi'nin slikon meyve süzgecini almıştım. ona koydum öyle ısıra ısıra yedi :)
diş olduğuna akşam kanaat getirdim. ateş olmuyor ama kafası çok sıcak oluyor, eller kulakta ama o kulağı kopartırcasına çekiyor. hafta 1-2 yaşıyoruz. kabız değil kabul ettim artık geç yapıyor. gündüz 3 uyku yapıyor. ortalama 1 er saat yalnız dün 2 uykuyu yarım saat yaptı. bizim akşam düzeni bozuldu bu hafta. normalde 8 gibi yatar sabah 7 ya da 9 gibi uyanır. aralarda emmek için uyanmasını saymıyorum :) dün gece 23:30 da uyudu sabah 9:30 gibi uyandı. gündüz uyku arası saatleri nasıl? bizim o uzadıevet kabızlık için koyun kakası gibi yapması lazım diye biliyorum ben de. demek ki huysuzluğu dişten. ateşi falan oluyor mu peki diş sanırım ateş de yapıyormuş.
gündüz nasıl uyuyor sizinki? benimki 2 gecedir erkenden uyuyunca telaş yaptım.
rica ederim. meyve filesi , file olanından almıştım. ama hiç memnun kalmadım. dik durmuyor, eliyle tutamadı bir de sebze ,meyve artıkları yapışıyor yıkarken de çıkmıyor. eğer elinizde yok ve alacaksanız uyarmak istedim. Çünkü boş yere para verdimTeşekkür ederim
bizim de gündüz uykuları 3 tane. max 1 buçuk saat uyur o da nadir yani. uyku araları da 2-2 buçuk saat arası değişiyor. eğer uyku saati geçtiyse vay halime. tam bi çaki oluyor gözüm hep saatte o yüzden. gece uykuları da 11 gibi yatar sabah 7-7 buçuk gibi uyanırdı. 2 gündür 7 de yattı gece 2 de uyandı mama için sonra bi daha yattı. bakalım bu gece ne olacakdiş olduğuna akşam kanaat getirdim. ateş olmuyor ama kafası çok sıcak oluyor, eller kulakta ama o kulağı kopartırcasına çekiyor. hafta 1-2 yaşıyoruz. kabız değil kabul ettim artık geç yapıyor. gündüz 3 uyku yapıyor. ortalama 1 er saat yalnız dün 2 uykuyu yarım saat yaptı. bizim akşam düzeni bozuldu bu hafta. normalde 8 gibi yatar sabah 7 ya da 9 gibi uyanır. aralarda emmek için uyanmasını saymıyorum :) dün gece 23:30 da uyudu sabah 9:30 gibi uyandı. gündüz uyku arası saatleri nasıl? bizim o uzadı
ayy canım çok şanslısın 4 kere uyanmış biz tam 8 kere uyandık. atak haftasındayken bizde de 6 ya da 4 uyanıp oturma vardı. bu hafta yapmadı ama3 günden beri sabahın köründen uyanıyor ve gece boyu da sürekli uyanıyor.bugün gece 4 kez uyandı.resmen beynim zonkluyor uyuyup uyanmaktan.ve her sabah uyanma saatini biraz daha erkene çekiyor.6:20den beri uyanık.cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum
bacılar ek gıda ile doyma 8 aya doğru olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum? bugün brokoli verdim. normalde eline veriyorum. dünden halisiz olduğu için püre yaptım. Zeytinyağı koydum biraz. öğürdü:))) yoğurtla karıştırdım yedi. anası gibi her şeyi yoğurtla yiyecek belli oldu :)benimki de henüz doymuyor ek gıdayla ben de mama veriyorum
Az önce zorla uyuttum ve sadece 20dk uyudu.şu an yine ayakta.nesi var anlamıyorum cinnet geçirmek üzereyim resmenayy canım çok şanslısın 4 kere uyanmış biz tam 8 kere uyandık. atak haftasındayken bizde de 6 ya da 4 uyanıp oturma vardı. bu hafta yapmadı ama
Alışacaklar yada şimdi yadırgıyorlar sanırım mamayı uykuya geçme için kullandı sankibenimki de henüz doymuyor ek gıdayla ben de mama veriyorum
Sanırım artık diş zorluyor bebişleri oyüzden de bu sıkıntıları oluyor9:30 gibi ama hep öyle uyuyıordu ve sabah 8-8:30 gibi uyanırdı.üç günden beri erken uyanmayı adet edindi.bir de üç gündür gece çok fazla uyanıyor emmek için.halbuki yatmadan önce koca bir kase muhallebi yiyor.üç gündem önce 9:30 gibi yatıp gece 2:30 gibi emmeye kalkardı.şimdi ise zırt pırt emmeye kalkıuor
Tez zamanda düzelirler inşallahh
6:20 de uyandığında ben de ızun bir müddet gitmedim yatağına.daha doğrusu gidemedim.çünkü o 4.uyanışıydıuyumayıp cızıldamaya devam edince mecburen gitmek zorında kaldım.
Ben de hamileyken çok oluyordu.doğurduktan sonra hiç olmadı ama bu defa da bebeği emzirip ne zaman yatağa geçtiğimi anlayamıyorum.bir anda uyanıyorum bebeği emzirdim mi acaba ne zaman emzirdim gibi sorular sormaya başladım kendime.ama sanırım gece sürekli uyanmaktan kaynaklanıyor.
Sanırım 8.ayda doyma kıvamına geliyorlar.çünkü benimki halaa doyacak kadar yemiyor.illaki emmek için midede boşluk bırakıyor ek gıdanjn üstüne memeye saldırıyorbacılar ek gıda ile doyma 8 aya doğru olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum? bugün brokoli verdim. normalde eline veriyorum. dünden halisiz olduğu için püre yaptım. Zeytinyağı koydum biraz. öğürdü:))) yoğurtla karıştırdım yedi. anası gibi her şeyi yoğurtla yiyecek belli oldu :)
Ay çıksın artık şu dişler.üst azılar üç aydır yukarda patlamayı bekliyorlar.ön altlarda bir aydır orda pirinç tanesi olarak hayatlarına devam etme çabası içersindeler.bi patlayın çıkın artık da hep birlikte rahat edelimAlışacaklar yada şimdi yadırgıyorlar sanırım mamayı uykuya geçme için kullandı sanki
Sanırım artık diş zorluyor bebişleri oyüzden de bu sıkıntıları oluyor
Benim beşik yatağımın dibinde baksa görüyor beni o yüzden hemen ağlamıyor orda olduğumu bildiği için
uyku rutini oluşturdun mu? ben 3 -4 aylıkken 2 ay denedim reddetti. gece 11 çok geç saat bunlar için hem de bizim için. uyku danışmalarını araştırıyorum hem paralar uçuk rakamlar hem de o ağlatma olayını kaldıramayacak gibiyim. kolik döneminden bende ağlamaya karşı paniklik kaldıbizim de gündüz uykuları 3 tane. max 1 buçuk saat uyur o da nadir yani. uyku araları da 2-2 buçuk saat arası değişiyor. eğer uyku saati geçtiyse vay halime. tam bi çaki oluyor gözüm hep saatte o yüzden. gece uykuları da 11 gibi yatar sabah 7-7 buçuk gibi uyanırdı. 2 gündür 7 de yattı gece 2 de uyandı mama için sonra bi daha yattı. bakalım bu gece ne olacak
kayınvalidem gibi cevap veriyorum sana " uyutmayı becerememişsin" :) :)Az önce zorla uyuttum ve sadece 20dk uyudu.şu an yine ayakta.nesi var anlamıyorum cinnet geçirmek üzereyim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?