2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Activia doğal probiyotik ya canım,sindirimi kolay bir yoğurt oluyor sanırım. özellikle kabızlığı olan bebekler için çok faydalı olabilir bence. zaten bir sefer mayaladıktan sonra evdeki yoğurdunu maya olarak kullanmaya devam ediyorsun

çok teşekkür ederim. kameralardan öyle görünüyor ama zaten doğduğunda 2580 gr dı 1 kilosu saçtı :) dökülmüş hali :)
evin ısısı normal. Evimiz kombili. Kombiden sıcak su alıyoruz. ilk sefer bilemedik 36.5-37 derece arasıydı. kıpkırmızı yandı 10 dk bile durmadı. hamama gitmiş gibi oldu. Sonrasında 34-35 derece arasında tuttuk suyu. o zaman 20 dkdan fazla durdu. hemen kolay kolay soğumuyor. zaten vücut suyun içinde sadece kafası dışarıda kalıyor. banyo yaparken aynen su yüzüne gelince ağlıyor. seviyor suyu:) kas gelişimi için faydası olduğuna inanıyorum. gaz da dediğiniz gibi kolay çıkıyor. bir de değişik hareketler yapmaya başladı. göbeğini attırıyor, ayaklarını alttan tutup etrafında dönüyor. bunu nasıl yapıyor çözemedim :)

geçen cumartesi 6. ay kontolüne gittiğimizde dr bana kızdı. bunu yere koymamışsın dönme kabiliyeti var ama fırsat vermemişsin. dedim üşür , ayağından çorabı çıkartıyor gazı olur. bebekler ayağından gaz almaz,üşütmez. çorap zaten önermiyorum. evimiz 23-23.5 derece hatta korkuyorsan ki sizin evin ısısı bebeğe göre yüksek bi tık yükselt 24 derece yap zıbınla yere koy bak nasıl döner dedi. dediğini yaptım. bırak dönmeyi ellerinin üzerinde oyuncaklara doğru gitmeye başladı. doktora kalsa parkeye bırak daha kolay hareket eder dedi ona cesaret edemedim. alt komşu o odayı kapatmış yerler soğuk.
çok sormadınız. aklınıza takılanı her zaman sorabilirsiniz. :)
valla bana kalsa ben havuz almazdım aklıma gelmezdi eşim uykusuzluktan çok muzdarip. iş yerine hatta dalga geçiyorlar. uyku için şu var deyin bunlara milyon dolar olsa alırlar diye :)
dün akşam banyo günüydü. havuza koymadık yorgundum. mila bozuldu hatta :)
uzun oldu kusura bakmayın

ben daha hiç başlamadım ama balkabağı da verebilirsin canım tam mevsimi. Birde bebek irmiği ile hazırladığın meyveli muhallebiler verebilirsin. B Bebekannesiii arkadaşımız değişik tarifler hazırlıyor, mesajını görürse muhakkak yardımcı olacaktır

bana da siz önermiştiniz. activia ile mayaladım ev yoğurdu yemeyen eşim bile yedi . kızım da sevdi teşekkür ederim

Inşallah iştahla başlar ve öyle gider sizin içinde. Hiç kolay değilmiş bu aşama da onu anlamış bulunuyorum. Yediklerimizden verebilsek hiç sorun yapmacak Masada ya da elimde ne varsa kapmak için savaş veriyor. Ekmeği zor kurtardım elinden dün

Bizimki sabah yaptı aynısını lor peynir yada labne ver demişti doktorumuz sabah resmen bayıldı Lora sürekli istedi

Hastanede bi kağıt verdiler bebek muhallebisi ve sebze çorbası tarifii vardı.

pırasa, mor pancar, avokado, armut, balkabağı, bezelye, brokoli, yeşil kabak, yulaf ve yumurta sarısı yiyebilir. bunlardan kombinasyon oluştura da bilirsin.

pırasa, mor pancar, avokado, armut, balkabağı, bezelye, brokoli, yeşil kabak, yulaf ve yumurta sarısı yiyebilir. bunlardan kombinasyon oluştura da bilirsin.
Teşekkür ederim. Brokoli vereyim yarın.Bezelyede vardı buzlukta. Avokado ve armut tatsın bakalım umarım sever. Dün yemekte karnıbahar vardı. Çok isteyince verdim minik minik. Sevdi ama gaz yaptığı için 8.ayda veriliyormuş.

Biogaia damla misali faydalı bakteri içeren yani probiyotik olduğunu biliyorum canim da (bağırsak ve hazımsızlık problemimiz yüzündn sürekli tüketiyoruz zaten.hatta kefirde içerim normalde sık sık.) şey açısından sordum hani ambalajlı ürün bebek için doğallığına nasıl guvendiniz içeriğinde neler var acaba kimyasal katkı şeker tuz ilavesi varmı bakmak lazım kefir mayası gibi mayalanan yogurduda probiyotige mi ceviriyo yani Dr onerisimi kulaktan duyma birseymi onu merak ettim.tesekkur ederim canım cevabın için

aaaa bilmiyordum kusura bakmayın. 6 aylık olunca verilecekler diye bir post görmüştüm ordan yazdım.

kızlar memnun kaldığınız oyuncakların linkini ya da görsellerini paylaşır mısınız lütfen? deli gibi oyuncak alıyorum bu ara onlara da bakayım

kızlar memnun kaldığınız oyuncakların linkini ya da görsellerini paylaşır mısınız lütfen? deli gibi oyuncak alıyorum bu ara onlara da bakayım
Yok sizin yazdığınız doğru brokoli veriliyor Karnıbahar sonra dedim.
Sepetlerce oyuncağı olan 2 minik yeğen sahibi olarak ben çok oyuncak almamaya karar vermiştim. Daha ilginç şeylerle oynuyorlar çünkü. Mutfak araç gereçleri gibi
Ama gelin görün ki sözde almadığım halde bir sepet oyuncak birikmiş. Şimdi sepet alacağım Hepside sesli çıngıraklı. Her yerden bir ses geliyor. Kendime ve eşime yasakladım ses çıkaran bir şey almak yok artık diye.
Bundan sonra eğitici oyuncaklardan alacagim çok abartmadan

değil mi ya. ben kaba ve ince motor gelişimi için almaya başladım ayına uygunlardan. kitaplar alıyorum sık sık.

Canım haklısın, ambalajlı bir ürün olduğu için içeriğine bakmak lazım. Ama benim gibi çevresinde ev yoğurdu yapan biri yoksa ve maya bulunamadığında yine ambalajlı bebek yoğurdu vermektense kendin mayaladığını vermek daha iyidir diye düşündüm.İlk sefer mayaladığım yoğurdu, sonraki seferler için maya olarak kullanacağım. Çevremde yapan yok, pazardaki teyzelerden rica etsem bu seferde acaba hijyenik bir ortamda mı mayalandı diye kafamda soru işareti kalacaktı. Bilemedim ki

ŞUan halimi görseniz gülersiniz kızlar; biz yattıktan sonra sivrisinek çıktı ortaya. Beni iki yerimden ısırmış. Tam öldürdüm diye sevinirken diğeri çıktı ortaya.. onu daha yakalayamadım. Kızı ısırıcak diye başında bekliyorum. En son kızın eline konmuştu gördüğümde hemen defettim, kızın yüzü dışında her yerini örttüm. Bu gecede sivrisinek nöbeti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…