2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Teşekkür ederiz teyzesiii :) 8 tane demir çubuk var ordan destekle duruyor. Evet şişme havuz. Bizim oturma odası kullanılmıyor ya orada duruyor ya da banyoda. Havası öyle kolay kolay inmiyor.

Çok erken değil mi emeklemek için. Bizimki daha yeni fıldır fıldır dönüyor. Desteksiz oturamıyor
bilemedim ki 9 aya kadar normal deniyor aslında. benimki emeklemeyi geçtim emekleme girişimi bile yok. dönmeleri tamam ama.
ayyy maşallah kuzucuğa. benimki tosbağa olduğu için sanırım girişimi yok daha

Ayy çok tatlı annesi çok maşallah Allah bağışlasın benim bebeğim banyo legeninde bile yüzüp çok eğleniyor böyle bişey alabilirim teşekkür ederim
Teşekkür ederiz teyzesiii:) bizim de küvette yüzüyordu. Küvet küçük olunca babası böyle bir şey aldı. Çok mutlu oluyor içinde

Anam anam kız hiçte öyle ufak tefek gözükmüyor valla maşallah. Bunu eve mi aldınız çok iyimiş fiyatı ne acaba
Fotoda , videolar da büyük çıkıyor. Ama yanakları var tabi :) eve aldık. Bizim aldığımızda havuz, simit, mayo 1300 TL idi. Şimdi indirime girmiş. Uyku ve gaz sorunu için spa önerdiler. Sıpanın seansı 170 TL. Hafta da 2 gün gidecektik. Hesap yaptık , pandemi de var malum. Bu şekilde almak daha uyguna geldi. 20 dk da perti çıkıyor.uyuyor

bilemedim ki 9 aya kadar normal deniyor aslında. benimki emeklemeyi geçtim emekleme girişimi bile yok. dönmeleri tamam ama.

ayyy maşallah kuzucuğa. benimki tosbağa olduğu için sanırım girişimi yok daha
Peşinden çok kosturacagiz geç olsun güç olmasın ben koşturmaya başladım WC yada odaya mutfağa gideyim bas bas bağırıyor koltuk altından topluyorum masaya sehpaya gidip cekistiriyor

Teşekkür ederiz teyzesiii:) bizim de küvette yüzüyordu. Küvet küçük olunca babası böyle bir şey aldı. Çok mutlu oluyor içinde
Yüzünden belli zaten bizim buralar çok sıcak zaten yazın balkona koyarım ohh miss kemik gelişimi için çok iyi gelir bu arada

ayy masaj kelimesini okurken bile rahatlıyorum kocalar keşke bize anneler gününde hediye olarak spa falan ısmarlasabebeklerde nasıl canım? karın bölgesine mi yapılıyor yoksa ayaklara mı yoğunlukla
Ayy canım ne iyi dedin eşime diyorum sırtım fena iki sık Bi sıkıyor nılur yapma tamam diyorum tüm vucud yaptı canım bebekten izin almadan asla başlamayın diyor iki eline yağı sürdü ecmel Nida sana masaj yapabilir iyim diye sordu benim kız cinli dokundurmaz çıplakken gık demedi mayıştıkça mayıştı
Biz mama destekli gidiyoruz canım ama son kabız oluşu beni mahvetti o ağladı ben ağladım oyüzdende çok istiyorum faydası olursa haftalık gidelim istiyorum
Ayy hacamatı bende istiyorum canım ama şu perhiz meselesi varya kim tutacak diyorum vazgeçiyorum
Benim oğlumun poposu büyük olacak Eşimin ve ablalarının da poposu büyük çünkü erkekte de koca popo hiç hoş durmuyor
Kaslı felan olursa iyi durur canım poposuzda iyi olmuyor bnm eşimde de hiç yok mubarek benim kızın bel altı babaannemin kopyası kayınvalideciğimin çok hoşuna gidiyor zollu kızım benim die
Dr söyledi. Eklem ağrısı olabilir diye. Ayaklarının üzerinde durduğunda ağladı. Ordan çıkarım yaptım :)
Anladım canım benim kız ağrı kesici içti adeta bayıldı inşallah olmaz bizde
300 litre su haznesi var . Büyük sayılır. 18 aylık olana kadar kullanılıyor https://www.instagram.com/p/CKRzPQ7DOxz/?igshid=11774s9v5vhh4
Aha bu da benim kız :)
Yaaaaaaa ama bu çoook tatlı maşallah suphanallahh ayy yerim olsa bende almak isterdim ama evimde depolama alanı sıkıntılı banyom aşırı küçük Bi tık büyük olsa düşünmeden alırdım güle güle kullansın mila hanımmm

Ruzgaressedee evet perhizi benide zorladı yumurta peynir özellikle ama çok uzun bir zaman değil ki faydasi olsu yeter ki bugün aşırı enerjik hissediyorum acı dışında

Teşekkür ederiz teyzesiii çok sağolasın

Canim Allah yardimcin olsun sana guc kuvvet bebegine sifa versin. Bu dönemler kalici degil geçicekinsallah ailenize duzen de gelir. Canim medipol mega gayet iyi bir hastane ona gitmeyi denesene. Benim dr.um zeynep arı. Baya Memenunum ama alerji konusuna bisey diyemem iyi midir. Cocuk bölümünde alerji dr.u da var büyük kizimi götürüyorum. Eğer tavsiyelee arasında icine sinen vs biri olmazsa medipol mega baya iyi bi hastane
Tabi ki arkadaşın önerdiği oncelik olsun onun da bebegi alerjik. Yoksa aklinda olsun

Eline koluna sağlık olsun bende ilk duyunca şaşırdım ama çok iyi bir ürün bu arada bebeğime eylul den önce Alya yada arya isimlerini koymayı çok istemiştim iyi bari yabanci birine kaptirmadik
Kızlar neden activia ile mayaliyorsunuz? şu marketlerde bilgimiz sade minik kutu activia larmi?ben dolabimdan onların kayısı orman meyvelsini eksik etmiyorum banada oglumada iyi geliyor.ama bebeğimde süt alerjisi varsa kötü yapar diye bu sıralar yiyemiyorum:/

Canım doğumu orda yaptım zaten.kizimi bir kaç kez oradki drlara götürdüm ama yeni doğduğu için gelişimini takip edeceğiz bakacağız gelişimi iyi gidiyordan başka bir şey duymadım.Zeynep hanıma goturmedim ama hiç.Birde bize çok uzak trafikte gel git perişan oluyorduk bıraktım o hastaneyi.Ama yinede aklımda dursun alerji Dr undan memnunsaniz ismini alabilirim.cunki sanırım pediatrist ler benim kızın sorununu cozemeyecek.teşekkür ederim önerilerin ve güzel dileklerin için

300 litre su haznesi var . Büyük sayılır. 18 aylık olana kadar kullanılıyor https://www.instagram.com/p/CKRzPQ7DOxz/?igshid=11774s9v5vhh4
Aha bu da benim kız :)
Oyyy ooyy maaşALLAH banada öyle pek minnak gözükmedi saçlarıda pek fazla ve uzun bayıldımm çok iyi yapmışsınız canım bunu almakla baksana nasılda keyifle yüzüyor kaslarida gelişir gazida çıkar yorulur uyur.Yalniz merak ettim suyun ısısını nasıl koruyorsunuz sürekli doldur bosaltmi yapıyorsunuz, ev çok mu sıcak?benim kizin ellri ayakları yüzü burnu buz gibi hep ev ideal sıcaklıkta olmasına rağmen .corap hiç tutmuyor ayaginda yere bile koymuyorum hiç üşütür diye korkumdan da,Mila çok duruyormu havuzunda?banyo yaparken su sadece yüzüne gelince ağlayan bebeklerden mi?çok sordum galiba kusuruma bakma bu havuz işi aklıma yattı gibi de

Merhaba hanımlar. Ek gıda süreci nasıl gidiyor bilmiyorum ama ben çeşit bakımından zorlanmaya başladım. Yoğurt başladık bu hafta elma ve muz veriyorum arada. Havuç, patates ve kabak üçlüsünü tek tek ve birlikte denedik. Bu ay için başka ne verebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…