- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.321
Eklem ağrısı olduğunu nereden anladın canım bizimde az huzursuzluğumuz var inşallah gecesi güzel geçer bide migrenim tuttu gece uyumam gerekbiz yaptırdık. 4. ay aşısı kötü geçmedi. eklem yerlerinde ağrı oldu. 2 gün ayaklarına basmakta ve emekleme hareketleri yapmakta zorlandı. o kadar
Hayırlı olsun canım benim bebeğe kim bakıyor çok şükür girmişim ya hoşgeldin tekrarGöreve başladım bende birde telefon değiştirince bir türlü giremedim canım
Emekleme si çok önemliymiş canım beyin lobları hareket ediyormuş ve zekaları gelişiyormuşBende eliyle yesin diye önüne koyucam kollu onluklerden alıpbenimki emekliyor artık oturmasina oturuyor da çok uzun değil
Ayy benim dönen bebekte ne sevimli olur çok severimmm yaaaKızlar bizimki desteksiz oturamıyor emeklemiyor da ama döne döne evin içinde tur atacak gibi...daha 10 gün önce dönmüyor dediğim bebek, emekleme olayını çok yanlış anladı sanırım
Canım basenleriniz ne alemde ecmelde totodan dönemiyoryaBenimki halaa dönmüyor ama desteksiz oturuyorbu nasıl iş anlamış değilim.yere kalınca battaniye serip beyefendiyi üstüne de koyuyorum ama sadece yanlarına dönüyor.
ayy masaj kelimesini okurken bile rahatlıyorumKızlar eşimin kuzeni bebek masajı eğitimi aldı spa merkezinde çalışıyor bebeğimin kabızlığından bahsettim merkeze gelsek hem yüzse hem masaj yapsan dedim haftaya eşim götürebilirim diyince sabah bize geldi bebeğime masaj yaptı okadar rahatladıki ve akşama kakasını hiç zorlanmadan yaptı haftaya da yüzdüreceğiz inşallah diyorum ki bizim zamanımız ne masaj ne bişi varmış Allah yoluna büyümüşüz diyorum küçük hanfendi Bi mayışıyor görseniz
Emekleme si çok önemliymiş canım beyin lobları hareket ediyormuş ve zekaları gelişiyormuş
Ayy çok sevindim buna kollarını bı atışı var yere sap şap korka korka bazen dengesinin kaybediyor çeneyi vuruyor yere bas bas ağlıyor
Biz gazı ve uykusu için havuz aldık. İlk günlerde kakasını hemen yapıyordu. Sonraları 5 ya da 7 günde yapmaya başladı. Dr anne sütü aldığı için normal dedi. Bakalım ek gıdada nasıl olacak? Sizin adınıza sevindim. Rahatlamış bıdık :)Kızlar eşimin kuzeni bebek masajı eğitimi aldı spa merkezinde çalışıyor bebeğimin kabızlığından bahsettim merkeze gelsek hem yüzse hem masaj yapsan dedim haftaya eşim götürebilirim diyince sabah bize geldi bebeğime masaj yaptı okadar rahatladıki ve akşama kakasını hiç zorlanmadan yaptı haftaya da yüzdüreceğiz inşallah diyorum ki bizim zamanımız ne masaj ne bişi varmış Allah yoluna büyümüşüz diyorum küçük hanfendi Bi mayışıyor görseniz
Ayy maşallah aslında hepimizin de masaj ihtiyacı var Ecmel gibiKızlar eşimin kuzeni bebek masajı eğitimi aldı spa merkezinde çalışıyor bebeğimin kabızlığından bahsettim merkeze gelsek hem yüzse hem masaj yapsan dedim haftaya eşim götürebilirim diyince sabah bize geldi bebeğime masaj yaptı okadar rahatladıki ve akşama kakasını hiç zorlanmadan yaptı haftaya da yüzdüreceğiz inşallah diyorum ki bizim zamanımız ne masaj ne bişi varmış Allah yoluna büyümüşüz diyorum küçük hanfendi Bi mayışıyor görseniz
Bence senin bıdık dönüyor. 1 kere dönmesi döndüğünü gösterir. Yoruluyordur. Poposunu kaldıramıyordur.:) Üzerindekileri bir çıkartıp dene . İstersen sana dönmesi için nasıl destek yapmanla ilgili video göndereyim. Benim tinti minti de çok geç döndü. Şimdi günde 1 ya da. 2 kere sırt üstünden yüz üzerine dönüyor :) çünkü neden ? Benim kızım pehlivan o sırt yere gelmeyecek.Benimki halaa dönmüyor ama desteksiz oturuyorbu nasıl iş anlamış değilim.yere kalınca battaniye serip beyefendiyi üstüne de koyuyorum ama sadece yanlarına dönüyor.
Benim oğlumun poposu büyük olacakEklem ağrısı olduğunu nereden anladın canım bizimde az huzursuzluğumuz var inşallah gecesi güzel geçer bide migrenim tuttu gece uyumam gerek
Hayırlı olsun canım benim bebeğe kim bakıyor çok şükür girmişim ya hoşgeldin tekrar
Emekleme si çok önemliymiş canım beyin lobları hareket ediyormuş ve zekaları gelişiyormuş
Ayy benim dönen bebekte ne sevimli olur çok severimmm yaaa
Canım basenleriniz ne alemde ecmelde totodan dönemiyorya
Bizde almayı düşünüyoruz ama büyük bişey alamayiz evimiz çok büyük değil nasıl bişey aldınız acabaBiz gazı ve uykusu için havuz aldık. İlk günlerde kakasını hemen yapıyordu. Sonraları 5 ya da 7 günde yapmaya başladı. Dr anne sütü aldığı için normal dedi. Bakalım ek gıdada nasıl olacak? Sizin adınıza sevindim. Rahatlamış bıdık :)
Benim kızım suyu çok seviyor. Yüzerken bir hareketler yapıyor çıldırıyorım
Dr söyledi. Eklem ağrısı olabilir diye. Ayaklarının üzerinde durduğunda ağladı. Ordan çıkarım yaptım :)Eklem ağrısı olduğunu nereden anladın canım bizimde az huzursuzluğumuz var inşallah gecesi güzel geçer bide migrenim tuttu gece uyumam gerek
Hayırlı olsun canım benim bebeğe kim bakıyor çok şükür girmişim ya hoşgeldin tekrar
Ayy benim dönen bebekte ne sevimli olur çok severimmm yaaa
Canım basenleriniz ne alemde ecmelde totodan dönemiyorya
Bilmem.benimki aslında hiperaktiftir bir saniye bile durmaz.döndüğüne hiç şahit olmadım.yatağında da yüzüstü yatırırım uyandığında sesini bana duyurup onu yüzüstü çevirmem için yatakta kıpraşır dururBence senin bıdık dönüyor. 1 kere dönmesi döndüğünü gösterir. Yoruluyordur. Poposunu kaldıramıyordur.:) Üzerindekileri bir çıkartıp dene . İstersen sana dönmesi için nasıl destek yapmanla ilgili video göndereyim. Benim tinti minti de çok geç döndü. Şimdi günde 1 ya da. 2 kere sırt üstünden yüz üzerine dönüyor :) çünkü neden ? Benim kızım pehlivan o sırt yere gelmeyecek.
300 litre su haznesi var . Büyük sayılır. 18 aylık olana kadar kullanılıyor https://www.instagram.com/p/CKRzPQ7DOxz/?igshid=11774s9v5vhh4Bizde almayı düşünüyoruz ama büyük bişey alamayiz evimiz çok büyük değil nasıl bişey aldınız acaba
Aslında dönmemesi normal. 9 aya kadar yolu var. Mila da yüz üstü uyuyor. Uyandığında o da dönemiyor. Yere yatırıyorum sırt üzeri , çok sevdiği bir çıngırak var onunla dikkatini çektiriyorum. Biraz uzağa koyuyorum. Ikına ıkına dönüyor. En güzel çıplakken dönüyor. Kanepeden ayağı ile ittirip destek alıyor. Bu arada ne zaman doğdu? 24 Ağustos doğumlu bizimki. Bebeklerde günler bile fark ediyor. 2 haftadır dönüyor yani :)Bilmem.benimki aslında hiperaktiftir bir saniye bile durmaz.döndüğüne hiç şahit olmadım.yatağında da yüzüstü yatırırım uyandığında sesini bana duyurup onu yüzüstü çevirmem için yatakta kıpraşır durur
Allah'ımmmm sana geliyorumm300 litre su haznesi var . Büyük sayılır. 18 aylık olana kadar kullanılıyor https://www.instagram.com/p/CKRzPQ7DOxz/?igshid=11774s9v5vhh4
Aha bu da benim kız :)
Anam anam kız hiçte öyle ufak tefek gözükmüyor valla300 litre su haznesi var . Büyük sayılır. 18 aylık olana kadar kullanılıyor https://www.instagram.com/p/CKRzPQ7DOxz/?igshid=11774s9v5vhh4
Ayy çok tatlı annesi çok maşallah300 litre su haznesi var . Büyük sayılır. 18 aylık olana kadar kullanılıyor https://www.instagram.com/p/CKRzPQ7DOxz/?igshid=11774s9v5vhh4
Çok erken değil mi emeklemek için. Bizimki daha yeni fıldır fıldır dönüyor. Desteksiz oturamıyorbenimki emeklemeye başlamadı daha. neden acaba?
Bu çok normal bence doktorumuz bile şaşırdı bizimkinin emeklemesine sürünür en fazla bu aylarda dedi video attım o yüzden hiç kafana takma ama benim bebeğim hep yerde ve önüne biseyler koyup hareket ettiriyordu ağlasa bile kaldirmiyordum tabi çok aglamadikcabenimki emeklemeye başlamadı daha. neden acaba?
Benim oğlum 9 Eylül doğumlu.Aslında dönmemesi normal. 9 aya kadar yolu var. Mila da yüz üstü uyuyor. Uyandığında o da dönemiyor. Yere yatırıyorum sırt üzeri , çok sevdiği bir çıngırak var onunla dikkatini çektiriyorum. Biraz uzağa koyuyorum. Ikına ıkına dönüyor. En güzel çıplakken dönüyor. Kanepeden ayağı ile ittirip destek alıyor. Bu arada ne zaman doğdu? 24 Ağustos doğumlu bizimki. Bebeklerde günler bile fark ediyor. 2 haftadır dönüyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?