- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.301
Şu aralar WC ye zaman bulamıyorumKız bebeklerinizin kilosu boyu kaç arkadaşlar?benimki persentile göre %30-45 arasında ama altıncı ay değerlendirmesine göre.168 günlük bebek altıncı ayın ortasında sayılmıyor mu?
( H hamsigafaBallilokumm birde kitap okumaya vakit bulabiliyorsunuz öylemi bravo vallahi
kiloya girmezsek sevinirimKız bebeklerinizin kilosu boyu kaç arkadaşlar?benimki persentile göre %30-45 arasında ama altıncı ay değerlendirmesine göre.168 günlük bebek altıncı ayın ortasında sayılmıyor mu?
( H hamsigafaBallilokumm birde kitap okumaya vakit bulabiliyorsunuz öylemi bravo vallahi
Bende eliyle yesin diye önüne koyucam kollu onluklerden alıpB Bebekannesiii nin galiba uyku süresi arttı. tadımlar güzel gidiyor. kaşığı alıp kendi yemek istiyor ama olmuyor. zaten yarısı üzerine dökülüyor yarsı ağızına giriyor. yoğurt bugün bitti. yarın kabak deneyeceğim. blw düşünüyorum. tabi ki kızım da isterse. eline vereceğim yesin araplar gibi eline alsın yesin:) çok heyecanlı bir süreç benim için :) bu arada sizin bebek mi desteksiz oturuyordu? dün mila 1 dkya yakın desteksiz oturdu. ama anlamadım bir anda oldu :)
valla nasıl okuyorum biliyor musun? ya ayağımda sallarken ya da gece uyuduğunda saat başı uyanıyor. o arada okumaya çalışıyorum.Kız bebeklerinizin kilosu boyu kaç arkadaşlar?benimki persentile göre %30-45 arasında ama altıncı ay değerlendirmesine göre.168 günlük bebek altıncı ayın ortasında sayılmıyor mu?
maşallah kuzuya ben uzun önlükten aldım. dün geldi baya başarılı bir ürünBende eliyle yesin diye önüne koyucam kollu onluklerden alıpbenimki emekliyor artık oturmasina oturuyor da çok uzun değil
Benimki önce destekli oturma simidinde bir anda kendiliğinden öne doğru doğruldu.bikaçgün sonra da desteksiz oturmaya başladı.fazla oturtmuyorunm ama.bikaç dakika sadeceB Bebekannesiii nin galiba uyku süresi arttı. tadımlar güzel gidiyor. kaşığı alıp kendi yemek istiyor ama olmuyor. zaten yarısı üzerine dökülüyor yarsı ağızına giriyor. yoğurt bugün bitti. yarın kabak deneyeceğim. blw düşünüyorum. tabi ki kızım da isterse. eline vereceğim yesin araplar gibi eline alsın yesin:) çok heyecanlı bir süreç benim için :) bu arada sizin bebek mi desteksiz oturuyordu? dün mila 1 dkya yakın desteksiz oturdu. ama anlamadım bir anda oldu :)
Yapalım valla bakayım bende kitap ayy zaten şu aynı şeyi tekrar yazma olaylarına sinir oluyorum zaten az vakit var içi dolu yazsanizaben kitabı beğendim. günde 10-20 sayfa okuabiliyorum. dili sade ama tüm bebek kitapları gibi aynı şeyleri tekrar tekrar anlatıyor :) al da kitabı beraber blw yapalım
B Bebekannesiii nin galiba uyku süresi arttı. tadımlar güzel gidiyor. kaşığı alıp kendi yemek istiyor ama olmuyor. zaten yarısı üzerine dökülüyor yarsı ağızına giriyor. yoğurt bugün bitti. yarın kabak deneyeceğim. blw düşünüyorum. tabi ki kızım da isterse. eline vereceğim yesin araplar gibi eline alsın yesin:) çok heyecanlı bir süreç benim için :) bu arada sizin bebek mi desteksiz oturuyordu? dün mila 1 dkya yakın desteksiz oturdu. ama anlamadım bir anda oldu :)
Sizlerin yazdıklarını böyle okuyunca o kadar hevesleniyorum ki , inşallah alya’da iştahla severek hapur hapur yer.Bende eliyle yesin diye önüne koyucam kollu onluklerden alıpbenimki emekliyor artık oturmasina oturuyor da çok uzun değil
Sizinkide emekliyorda diye kalmış aklımdamaşallah kuzuya ben uzun önlükten aldım. dün geldi baya başarılı bir ürün
Benimki ilk öyle başladıKızlar bizimki desteksiz oturamıyor emeklemiyor da ama döne döne evin içinde tur atacak gibi...daha 10 gün önce dönmüyor dediğim bebek, emekleme olayını çok yanlış anladı sanırım
Ben bugün elmayı tuttum o kemirdi silikonlu sebze meyve emziği öneririm hem çok iyi bir diş kasiyici gelmesini bekliyorum bende rendeyle bence güzel bir kıvam alır yutma reflexleri oluşunca iyicene onu yiyecek hale geli Allah in izniyleKızlar ek gıdaya geçmedim ama kafamda oturtamadığım şeyler var. Geçen anneleri görüyorum ne güzel. Meyveleri nasıl yediriyosunuz muz tamam ezerek peki elma ? Rendelesek nasıl yutacaklar
Eline koluna sağlık olsun bende ilk duyunca şaşırdım ama çok iyi bir ürünSizlerin yazdıklarını böyle okuyunca o kadar hevesleniyorum ki , inşallah alya’da iştahla severek hapur hapur yer.
bugün ilk defa yoğurt mayalamayI becerebildimmm.Ballilokumm Allah razı olsun canım,duâcınım, activia bundan sonra vazgeçilmezim. Birde bu sefer az sütle mayaladım. Önceden pazardan köylü teyzelerden 5 litre süt alırdım..bu sefer günlük süt ile 2 şişe sütten mayaladım.
Benimki halaa dönmüyor ama desteksiz oturuyorKızlar bizimki desteksiz oturamıyor emeklemiyor da ama döne döne evin içinde tur atacak gibi...daha 10 gün önce dönmüyor dediğim bebek, emekleme olayını çok yanlış anladı sanırım
ne zaman uzun uzun desteksiz oturacaklar acaba?Benimki önce destekli oturma simidinde bir anda kendiliğinden öne doğru doğruldu.bikaçgün sonra da desteksiz oturmaya başladı.fazla oturtmuyorunm ama.bikaç dakika sadece
Ben de o günü 4 👁 le bekliyorum.ne zaman uzun uzun desteksiz oturacaklar acaba?
Canım cam rende kullanıyordum büyüğümde, elmayı püre gibi yapıyorduKızlar ek gıdaya geçmedim ama kafamda oturtamadığım şeyler var. Geçen anneleri görüyorum ne güzel. Meyveleri nasıl yediriyosunuz muz tamam ezerek peki elma ? Rendelesek nasıl yutacaklar
Bizde severek koyduk canım, abisinin ismi Doruk; kardeşininde Alya olsun istedik. İkisininde anlamı aynı.. yüksek yer. Eylül benimde çok sevdiğim bir isim , bizimde listemizdeydi, seslenirken bile içi ısınıyor insanın. Ama benim çok yakın arkadaşımın kızının ismi olunca koyamadık.Eline koluna sağlık olsun bende ilk duyunca şaşırdım ama çok iyi bir ürünbu arada bebeğime eylul den önce Alya yada arya isimlerini koymayı çok istemiştim iyi bari yabanci birine kaptirmadik
Ne güzel dusunmussunuz dorukta çok güzelBizde severek koyduk canım, abisinin ismi Doruk; kardeşininde Alya olsun istedik. İkisininde anlamı aynı.. yüksek yer. Eylül benimde çok sevdiğim bir isim , bizimde listemizdeydi, seslenirken bile içi ısınıyor insanın. Ama benim çok yakın arkadaşımın kızının ismi olunca koyamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?