2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şu aralar WC ye zaman bulamıyorum ama kitab renkliyse kızımla okurum yırtar biraz fakat olsun

kiloya girmezsek sevinirim 6. ayda 300 gr almış. evde 7000 gr, dr 6400 gr, sağlık ocağı 6850 gr tartıyorlar. hangisini baz alacağız bilemedim. boyu 62 cm. persantilde %10-15lik dilimdeyiz :)

Bende eliyle yesin diye önüne koyucam kollu onluklerden alıp benimki emekliyor artık oturmasina oturuyor da çok uzun değil

valla nasıl okuyorum biliyor musun? ya ayağımda sallarken ya da gece uyuduğunda saat başı uyanıyor. o arada okumaya çalışıyorum.

Benimki önce destekli oturma simidinde bir anda kendiliğinden öne doğru doğruldu.bikaçgün sonra da desteksiz oturmaya başladı.fazla oturtmuyorunm ama.bikaç dakika sadece

ben kitabı beğendim. günde 10-20 sayfa okuabiliyorum. dili sade ama tüm bebek kitapları gibi aynı şeyleri tekrar tekrar anlatıyor :) al da kitabı beraber blw yapalım
Yapalım valla bakayım bende kitap ayy zaten şu aynı şeyi tekrar yazma olaylarına sinir oluyorum zaten az vakit var içi dolu yazsaniza

Bende eliyle yesin diye önüne koyucam kollu onluklerden alıp benimki emekliyor artık oturmasina oturuyor da çok uzun değil
Sizlerin yazdıklarını böyle okuyunca o kadar hevesleniyorum ki , inşallah alya’da iştahla severek hapur hapur yer.

bugün ilk defa yoğurt mayalamayI becerebildimmm. Ballilokumm Allah razı olsun canım,duâcınım, activia bundan sonra vazgeçilmezim. Birde bu sefer az sütle mayaladım. Önceden pazardan köylü teyzelerden 5 litre süt alırdım..bu sefer günlük süt ile 2 şişe sütten mayaladım.

Kızlar ek gıdaya geçmedim ama kafamda oturtamadığım şeyler var. Geçen anneleri görüyorum ne güzel. Meyveleri nasıl yediriyosunuz muz tamam ezerek peki elma ? Rendelesek nasıl yutacaklar

Kızlar bizimki desteksiz oturamıyor emeklemiyor da ama döne döne evin içinde tur atacak gibi... daha 10 gün önce dönmüyor dediğim bebek, emekleme olayını çok yanlış anladı sanırım
Benimki ilk öyle başladı zaten erken bizimki tez canlı çıktı doktorumuz bile çok yorucak aşırı aktif hareketli dedi emin ol az daha toparlansım öyle emeklesin şimdi den kisturmaya başladım

Kızlar ek gıdaya geçmedim ama kafamda oturtamadığım şeyler var. Geçen anneleri görüyorum ne güzel. Meyveleri nasıl yediriyosunuz muz tamam ezerek peki elma ? Rendelesek nasıl yutacaklar
Ben bugün elmayı tuttum o kemirdi silikonlu sebze meyve emziği öneririm hem çok iyi bir diş kasiyici gelmesini bekliyorum bende rendeyle bence güzel bir kıvam alır yutma reflexleri oluşunca iyicene onu yiyecek hale geli Allah in izniyle

Eline koluna sağlık olsun bende ilk duyunca şaşırdım ama çok iyi bir ürün bu arada bebeğime eylul den önce Alya yada arya isimlerini koymayı çok istemiştim iyi bari yabanci birine kaptirmadik

Kızlar bizimki desteksiz oturamıyor emeklemiyor da ama döne döne evin içinde tur atacak gibi... daha 10 gün önce dönmüyor dediğim bebek, emekleme olayını çok yanlış anladı sanırım
Benimki halaa dönmüyor ama desteksiz oturuyor bu nasıl iş anlamış değilim.yere kalınca battaniye serip beyefendiyi üstüne de koyuyorum ama sadece yanlarına dönüyor.

Eline koluna sağlık olsun bende ilk duyunca şaşırdım ama çok iyi bir ürün bu arada bebeğime eylul den önce Alya yada arya isimlerini koymayı çok istemiştim iyi bari yabanci birine kaptirmadik
Bizde severek koyduk canım, abisinin ismi Doruk; kardeşininde Alya olsun istedik. İkisininde anlamı aynı.. yüksek yer. Eylül benimde çok sevdiğim bir isim , bizimde listemizdeydi, seslenirken bile içi ısınıyor insanın. Ama benim çok yakın arkadaşımın kızının ismi olunca koyamadık.

Ne güzel dusunmussunuz dorukta çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…