2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de çok isterdim aileme yakın oturmak,bu konu benim yaramdır maalesef .Ailesiyle aynı şehirde oturanlara gıpta ediyorum bir de okuldayken öğretmen arkadaşlardan çıkışta ,annemin günü var ona gidecem,diyenler oluyordu,ne büyük şans diyordum içimden.Neyse sağlık olsun ne yapalım.

aptamilin kendi sitesinde de artık satılıyor ürünler bilginiz olsun ben ordan alıyorum artık

ama içinde nişasta ve şeker var diye biliyorum bebivitadın zaten kabızlık sıkıntınız varmış daha kötü olursunuz bence imkanınız varsa bebelac gold verin sindirimi rahat bir mama benim yiğenim yiyor oradan biliyorum hem kilo alımı hemde bağırsak durumu gayet iyi

bebelac gold güzel sindirim rahatlığı olarak yiğenimde kullanıyoruz geçtiğimizden beri çok rahatlatı

bizim doktorumuzda 6 aydan önce başlayınca böbrekler yoruluyor demişti benimkide mama ile yiyor ama 6 aydan sonra başladım ek gıdaya aptamil seviyor ve yarıyor bizede hem devam sütü hem kaşık maması olarak birde bağışıklık içinde iyi diye halende kullanıyorum açıkçası

emeğine sağlık tşk ederim. sağlıkla büyüt meleğini. hepsini not alıyorum özenle.öptüm

kıyamam meleğime çok üzüldüm. geçmiş olsun.

marka önerisi ve pişirme şekli rica ediyorum.

merhabalar Rabbim kolaylık nasip etsin bu yolda
listeyi mesaj olarak göndermenizi rica etsem mümkünmü

bizim doktorun anlattığı şeyleri söylemişisin. Geçen liste paylaşmıştım. 3 gün öğlen yoğurt , yoğurt güvenli diyelim 4. gün öğlen sebze akşama yoğurt. 2 ya da 3 gün bu şekilde. sonra allerji olmadı diyelim. güvenli listemizde 1 sebze bir de yoğurt oldu. yeni sebze denediğimiz de yine aynı şekilde öğlen tek yeni sebze akşama bir önceki güvenli sebze ve yoğurt. böyle böyle kümülatif şeklinde ilerliyor. Meyveyi bana dr istersen fileye koy ver kendi yemeyi öğrensin dedi. hatta haşladığın sebzeyi de fileyle verebilirsin dedi. Bebek kendi yemeye başladığında daha özgüvenli ve ne kadar yemek isterse yer. Ek gıdada anneler öğünmüş gibi davranıp fazla yedirip ana besinimiz anne sütü veya mamadan bebek uzaklaşabiliyor dedi.
Su için ek gıdaya başlamadan da verebilirsin. ne kadar içmek isterse o kadar ver dedi.
salçaya yerine şöyle bir şey duydum. kırmızı biberi haşlayıp blenderden geçip yemeklere az az koymak. bu konuda bilgisi olan var mı?

Saç dökülmem için doktora gittim. shannon sanırım sendin değil mi canım doktorun yazdıklarını paylaşır mısın diyen.ilaç da sprey de günde iki kez.sprey 4 fıs sadece yani bir günde toplamda 8 fıs.etken maddesini de çocuk doktoruma sordurdu emzirdiğim için.çocuk doktorum bu spreyin etken maddesine onay verdi.bir de bunlara ek günde 20damla d vitamini kullanacağım.

Eklentiler

• 0037780A-EB45-4571-9D6A-300B13D2143D.jpeg
    147,1 KB · Görüntüleme: 32
Ablamın çocuklarda da bağırsakları çalıştırmış zaten küçüğünü aldık fayda etmezse başka birşeye bakıcaz fiyat sıkıntı değil canım rahatlasın da tek
kıyamam meleğime çok üzüldüm. geçmiş olsun.
Sağol canım Allahım kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…