- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.141
Biz de haftaya geçeceğiz 2 numaraya. Siz de Aptamil di değil mi. Mahsuru yoksa neden değiştirdiniz. Biz aptamile devam düşünüyoruz da.bugün 2 numara mamaya başladık markasını da değiştirmiştik. çok şükür içti bitirdi bakalım devamında ne olacak.
bebelaca geçtik kullanan var mı?
evet aptamildi. bir ara mama bulamama olayına takıldık biz. alınca da mutlaka 1200 1000 lik alıyoduk ve ne internette ne eczanelerde bulamadık. bebelac 2 nin büyüğüne denk gelmiştim ben aldım. elimin altında olunca başladım yani.Biz de haftaya geçeceğiz 2 numaraya. Siz de Aptamil di değil mi. Mahsuru yoksa neden değiştirdiniz. Biz aptamile devam düşünüyoruz da.
Yok daha yeni tattirmaya başladım yoğurdun 3. GunundeyimNe guzel
Siz kullanıyor musunuz?
Araştırmak gerek aslında iyi olur yaşadığın yerde köylülerden satın alma imkanım yok mu ben denicem yapamazsam bizim burdaki köylülerden alırım belki suanlii alt kat komsumdan temin ediyorumGünaydın kızlarKızlar marketlerde satılan babymix bebek yoğurtları hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim gibi mayalama becerisi olmayan anneler için tavsiye eder misiniz?
Canım ben bebelac kullanmıştım ama bebeğime yaramadığını gördüm sma ya geçtim oda kabızlık yaptı iki numaraya bizde geçicez bugün ablamın ikizleri var bebevitayı önerdi hipin yan ürünü ve ii geldi demişti bütçe olarakta uygun bebelac gold güzel ama düz bebelac Bn bize yaramadıevet aptamildi. bir ara mama bulamama olayına takıldık biz. alınca da mutlaka 1200 1000 lik alıyoduk ve ne internette ne eczanelerde bulamadık. bebelac 2 nin büyüğüne denk gelmiştim ben aldım. elimin altında olunca başladım yani.
bir de inanılmaz fiyat farkı var. 350 gr aptamille 900 gr bebelac aynı fiyat 65 tl.
yaramadığını nasıl fark ettin kilo alımından mı? inşallah öyle bir sorun yaşamayız. gerçi 6. aydan sonra kiloya çok dikkat edilmiyordu sankiCanım ben bebelac kullanmıştım ama bebeğime yaramadığını gördüm sma ya geçtim oda kabızlık yaptı iki numaraya bizde geçicez bugün ablamın ikizleri var bebevitayı önerdi hipin yan ürünü ve ii geldi demişti bütçe olarakta uygun bebelac gold güzel ama düz bebelac Bn bize yaramadı
Anladım. Dogru aptamilin fiyat yüksek. Ben de ücretsiz izindeym tek maaş yani. Bazen gerekiyor bazı değişiklikler. Gerçi işe başlayacağım bu ay. Birazdan dilekçe vermeye gideceğim. Normalde evde kimse yok diye uzaktan da olsa başlamıştım. Kayınpeder hastalandı bizdeler .eşimde refakatçi izni alınca o evdeyken işe dönmeye karar verdim bakalım hayırlısı olsun inşallah.evet aptamildi. bir ara mama bulamama olayına takıldık biz. alınca da mutlaka 1200 1000 lik alıyoduk ve ne internette ne eczanelerde bulamadık. bebelac 2 nin büyüğüne denk gelmiştim ben aldım. elimin altında olunca başladım yani.
bir de inanılmaz fiyat farkı var. 350 gr aptamille 900 gr bebelac aynı fiyat 65 tl.
hiç sorun değil. aptamil mama da bebelac değil mi? canını sıkma gelir geçer bu durumlar da. öyle böyle derken bak ek gıdaları konuşuyoruz yakında bizimle aynı şeylerden yemeye de başlayacaklarAnladım. Dogru aptamilin fiyat yüksek. Ben de ücretsiz izindeym tek maaş yani. Bazen gerekiyor bazı değişiklikler. Gerçi işe başlayacağım bu ay. Birazdan dilekçe vermeye gideceğim. Normalde evde kimse yok diye uzaktan da olsa başlamıştım. Kayınpeder hastalandı bizdeler .eşimde refakatçi izni alınca o evdeyken işe dönmeye karar verdim bakalım hayırlısı olsun inşallah.
İlk iki hafta kilo alımı oldu ama sonrasında durdu gibime geldi benim bide 120cc yi içmiyordu tadınıda sevmedi sanırım smayı seviyor ama kabızlık olunca tekrar değişime gidicezyaramadığını nasıl fark ettin kilo alımından mı? inşallah öyle bir sorun yaşamayız. gerçi 6. aydan sonra kiloya çok dikkat edilmiyordu sanki
Bodrum’da yaşıyoruz kuzum, pazarlarda süt satan köylü teyzeler var ama yoğurt sormak hiç aklıma gelmedi. Birde hijyenik midir acaba ? Günlük mayalamamız gerekiyormuş ya, kendim yine mayalarım. Sen aktivia’yı tavsiye etmiştin. Ama yetişemediğim yerde bu yoğurtları mı kullansan diye düşündüm?Araştırmak gerek aslında iyi olur yaşadığın yerde köylülerden satın alma imkanım yok mu ben denicem yapamazsam bizim burdaki köylülerden alırım belki suanlii alt kat komsumdan temin ediyorum
inşallah uygun bi mama bulursunuz ❤❤İlk iki hafta kilo alımı oldu ama sonrasında durdu gibime geldi benim bide 120cc yi içmiyordu tadınıda sevmedi sanırım smayı seviyor ama kabızlık olunca tekrar değişime gidicez
Bende dün mama aldım yine 1 numaradan sanıyorum 1gün var bebeklerimizin arasında kilosunda dolayımı 2 numara aldınız yoksa 10 günden bişi olmaz diyerek mi ya da öyle olması gerektiği için mi? Ben mi yanlış aldım diye sorayım dedimbugün 2 numara mamaya başladık markasını da değiştirmiştik. çok şükür içti bitirdi bakalım devamında ne olacak.
bebelaca geçtik kullanan var mı?
11 doğumlu benimki. valla 10 günden bişey olmaz diye başladım. eğer içmeseydi zorlamayıp yeniden 1 alacaktım ama sevince çok şükür devam ettim. bir süre kaka ve gaz için gözlemleyeceğim. eğer sorun çıkmazsa devamBende dün mama aldım yine 1 numaradan sanıyorum 1gün var bebeklerimizin arasında kilosunda dolayımı 2 numara aldınız yoksa 10 günden bişi olmaz diyerek mi ya da öyle olması gerektiği için mi? Ben mi yanlış aldım diye sorayım dedim
Bodrum muBodrum’da yaşıyoruz kuzum, pazarlarda süt satan köylü teyzeler var ama yoğurt sormak hiç aklıma gelmedi. Birde hijyenik midir acaba ? Günlük mayalamamız gerekiyormuş ya, kendim yine mayalarım. Sen aktivia’yı tavsiye etmiştin. Ama yetişemediğim yerde bu yoğurtları mı kullansan diye düşündüm?
Senin nasıl gidiyor tadımlar? İstekli mi bebiş?
Benimki başladı.2 hafta falan oluyor.ben direkt almanca şarkılardan başladımkızlar bu arada bebekleriniz mırıldanmaya ya da babıldamaya ( ne diyim bilemedim) başladıysa ingilizce dil gelişimi için süper zaman şu an. hareketli şarkılarla destekleyin çok faydası oluyor.
bu tarz şarkılar çok basit ve kelime kelime olduğu için anlaşılır da aynı zamanda. ben ingilizce bilmiyorum ki nasıl öğreteyim diyen anneler de varsa 1 defa izleyin şarkı oynarken anında kaparsınız hepsinde altyazı var neredeyse
ay ne güzel yaBodrum muçok havalı
Benimki başladı.2 hafta falan oluyor.ben direkt almanca şarkılardan başladımarada ingilizce basit şarkılar da açıuorum.eşim almanca öğrendi sayemde yani tek oğluma değil babasına da yaradı bu iş
Hijyenik konusu bendede takıntılı ve düşündürüyor en iyi kendin yapmak bı tarif gördüm onu yapicam şimdilik alt komsumdan temin ediyorumBodrum’da yaşıyoruz kuzum, pazarlarda süt satan köylü teyzeler var ama yoğurt sormak hiç aklıma gelmedi. Birde hijyenik midir acaba ? Günlük mayalamamız gerekiyormuş ya, kendim yine mayalarım. Sen aktivia’yı tavsiye etmiştin. Ama yetişemediğim yerde bu yoğurtları mı kullansan diye düşündüm?
Senin nasıl gidiyor tadımlar? İstekli mi bebiş?
Ayy çok iyi teşekkür ederim bizimki bayılır şarkı dinlemeyekızlar bu arada bebekleriniz mırıldanmaya ya da babıldamaya ( ne diyim bilemedim) başladıysa ingilizce dil gelişimi için süper zaman şu an. hareketli şarkılarla destekleyin çok faydası oluyor.
bu tarz şarkılar çok basit ve kelime kelime olduğu için anlaşılır da aynı zamanda. ben ingilizce bilmiyorum ki nasıl öğreteyim diyen anneler de varsa 1 defa izleyin şarkı oynarken anında kaparsınız hepsinde altyazı var neredeyse
Çok güzel şarkıymış müziği filan. Çok gerginim dinlerken ağladımkızlar bu arada bebekleriniz mırıldanmaya ya da babıldamaya ( ne diyim bilemedim) başladıysa ingilizce dil gelişimi için süper zaman şu an. hareketli şarkılarla destekleyin çok faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?