• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba Bende Dün öğrendim bugün tahlil yaptırdım 13.2 çıktı kanama gibi birşey geçiriyorum yerlesmemi kimyasalmi bilmiyoruz hayırlısı

Merhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim ilk belirtim adet olucakmış gibi hissim olmasıydı. Bu his hala devam ediyor ve sağ kasığımda batmalar oluyor bu normal midir?

Merhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim ilk belirtim adet olucakmış gibi hissim olmasıydı. Bu his hala devam ediyor ve sağ kasığımda batmalar oluyor bu normal midir?
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah ☺️ Eğer başka bir belirti kanama gibi bir durum yoksa yerleşme ağrısı olabilir bende yaşıyorum bunu hala, o zamanlarda ayağınızı sıcak tutup uzanıp dinlenme imkanı varsa biraz rahatlatıyor☺️

Forumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)

42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...

Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder :dua:
Ben de varım👍🏻
Sizi de Tebrik ederim, bu sefer şans ve kısmet sizinle olur umarım.

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah ☺️ Eğer başka bir belirti kanama gibi bir durum yoksa yerleşme ağrısı olabilir bende yaşıyorum bunu hala, o zamanlarda ayağınızı sıcak tutup uzanıp dinlenme imkanı varsa biraz rahatlatıyor☺️

Sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla siz de kucağınıza alırsınız 🤗🤗 kanama yok dediğiniz gibi uzanıp kendimi sıcak tuttuğumda azalıyor cevabınız beni rahatlattı gerçekten çok teşekkür ederim 🥰

Merhaba kizlar hamile olan herkezi tebrik ediyorum hayirli olsun kac gün geçince ogrendinz hamile olduğunuzu benim 3 gün gecio reglm beklemelimiyim daha korkuyorum da cikmazsa diye bi akil verin bana kasiklarim agriyo kalcam belim

Merhaba kizlar hamile olan herkezi tebrik ediyorum hayirli olsun kac gün geçince ogrendinz hamile olduğunuzu benim 3 gün gecio reglm beklemelimiyim daha korkuyorum da cikmazsa diye bi akil verin bana kasiklarim agriyo kalcam belim

Merhabalar 🥰 ben 2 gün geciktiğimde idrar testi yapmıştım ve gölge gibi silik çıkmıştı sonra 6.gün gecikmesinde tekrar idrar testi yapmıştım ve bu sefer koyu bir çizgi vardı 7. Günde kan sonucunda da çıktı 🤗 idrar testi yapın bence inşallah vardır rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Merhabalar 🥰 ben 2 gün geciktiğimde idrar testi yapmıştım ve gölge gibi silik çıkmıştı sonra 6.gün gecikmesinde tekrar idrar testi yapmıştım ve bu sefer koyu bir çizgi vardı 7. Günde kan sonucunda da çıktı 🤗 idrar testi yapın bence inşallah vardır rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Yaa cok tesekkur ederim canim hayirli olsun sizede yani 3gun gecikmem daha yapsam cikar bir yandanda korkuyorum ya yoksa diye ama neden gecikti ozaman diycem kafamda deli sorularr insallah vardir ama

Yaa cok tesekkur ederim canim hayirli olsun sizede yani 3gun gecikmem daha yapsam cikar bir yandanda korkuyorum ya yoksa diye ama neden gecikti ozaman diycem kafamda deli sorularr insallah vardir ama

Teşekkür ederim🥰 bence hiç stres yapmayın. Testi yapın ama sabah uyandığınızdaki ilk idrarınızla yapın hormon oranı bekleyen idrarda daha fazla oluyor. İçinizdeki bu şüpheyle stres olmaktansa kabullenip yapın çıkarsa süpriz 🥰😍

Merhabalar umarım sizde biran önce güzel haberi alırsınız☺️ Benim 4 gün geçmişti idrar testi yapmadım direk kana baktırdım onda çıktı ☺️ Ama idrar testi yapayım dersenizde geçikme olmadan da ölçebilen testler var birazcık daha ücreti yüksek oluyor ama güzel sonuç veriyor onlarda deneyebilirsiniz☺️

Forumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)

42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...

Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder :dua:
Merhaba, aslında ben de varım ama birisi açsın istedim konuyu. İlgilenemeyebilirim diye endişe ettim. Ben de 39 yaşındayım. Hikayemiz biraz benziyor. İlk çocuğum tüp bebek ile olmuştu. 3,5 yaşında. Bu kendiliğinden oldu:) Hatta ben de menapoza giriyorum sanmıştım önceki ay. son bir kaç aydır regl durumun çok tuhaf. Doktor baktı yok erken henüz dedi sevindim ve sonraki ay hamile kaldım:) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim şu anda 4+5 gibi görülüyo. En son 4+2 de kan verdim 352 idi. bir daha da vermedim. 12 sonra hem keseye hem kalp atışına gitmeyi planlıyorum. senin hcg nasıldı?

Back