- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Insallah canim hayirli haberlerle gelirsin insallahBende cumartesi 5+1 olcak inşlhh gözükürr değerlerin nasldı canm öğrendiğinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim hayirli haberlerle gelirsin insallahBende cumartesi 5+1 olcak inşlhh gözükürr değerlerin nasldı canm öğrendiğinde
Hadi insallahhPazartesi gunu gittim henuz yeni oldugu icin kese görünmez dedi. Görunmedi de haftaya persembe keseyi goruruz insallah dedi.
Aminnn insallah Yaş farkı iyi dimi sizce de bazen iyi gibi geliyor bazen de acaba daha kucukmuydu diye endişe ediyorumBenimde 2016 dogumlu bir oglum hayirlisiyla bu bebislerimize de kavusuruz insallah
Merhabalar size de hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın insallahBen de varımm❤Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur İnşallah
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah Eğer başka bir belirti kanama gibi bir durum yoksa yerleşme ağrısı olabilir bende yaşıyorum bunu hala, o zamanlarda ayağınızı sıcak tutup uzanıp dinlenme imkanı varsa biraz rahatlatıyorMerhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim ilk belirtim adet olucakmış gibi hissim olmasıydı. Bu his hala devam ediyor ve sağ kasığımda batmalar oluyor bu normal midir?
Ben de varımForumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)
42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...
Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah Eğer başka bir belirti kanama gibi bir durum yoksa yerleşme ağrısı olabilir bende yaşıyorum bunu hala, o zamanlarda ayağınızı sıcak tutup uzanıp dinlenme imkanı varsa biraz rahatlatıyor
Merhaba kizlar hamile olan herkezi tebrik ediyorum hayirli olsun kac gün geçince ogrendinz hamile olduğunuzu benim 3 gün gecio reglm beklemelimiyim daha korkuyorum da cikmazsa diye bi akil verin bana kasiklarim agriyo kalcam belim
Merhabalar ben 2 gün geciktiğimde idrar testi yapmıştım ve gölge gibi silik çıkmıştı sonra 6.gün gecikmesinde tekrar idrar testi yapmıştım ve bu sefer koyu bir çizgi vardı 7. Günde kan sonucunda da çıktı idrar testi yapın bence inşallah vardır rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Yaa cok tesekkur ederim canim hayirli olsun sizede yani 3gun gecikmem daha yapsam cikar bir yandanda korkuyorum ya yoksa diye ama neden gecikti ozaman diycem kafamda deli sorularr insallah vardir ama
Biz hep 3 yas farki olsun istiyorduk ama benim cesareim olmadi. Gayet iyi bence kucuk degillerAminnn insallah ☺ Yaş farkı iyi dimi sizce de bazen iyi gibi geliyor bazen de acaba daha kucukmuydu diye endişe ediyorum ☺
Merhabalar umarım sizde biran önce güzel haberi alırsınız Benim 4 gün geçmişti idrar testi yapmadım direk kana baktırdım onda çıktı Ama idrar testi yapayım dersenizde geçikme olmadan da ölçebilen testler var birazcık daha ücreti yüksek oluyor ama güzel sonuç veriyor onlarda deneyebilirsinizMerhaba kizlar hamile olan herkezi tebrik ediyorum hayirli olsun kac gün geçince ogrendinz hamile olduğunuzu benim 3 gün gecio reglm beklemelimiyim daha korkuyorum da cikmazsa diye bi akil verin bana kasiklarim agriyo kalcam belim
Ne semek birbirimize destek için buradayızSizin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla siz de kucağınıza alırsınız kanama yok dediğiniz gibi uzanıp kendimi sıcak tuttuğumda azalıyor cevabınız beni rahatlattı gerçekten çok teşekkür ederim
Benim fikrimde hep 3 yaştı dediğiniz gibi bana da yemediBiz hep 3 yas farki olsun istiyorduk ama benim cesareim olmadi. Gayet iyi bence kucuk degiller
Merhaba, aslında ben de varım ama birisi açsın istedim konuyu. İlgilenemeyebilirim diye endişe ettim. Ben de 39 yaşındayım. Hikayemiz biraz benziyor. İlk çocuğum tüp bebek ile olmuştu. 3,5 yaşında. Bu kendiliğinden oldu:) Hatta ben de menapoza giriyorum sanmıştım önceki ay. son bir kaç aydır regl durumun çok tuhaf. Doktor baktı yok erken henüz dedi sevindim ve sonraki ay hamile kaldım:) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim şu anda 4+5 gibi görülüyo. En son 4+2 de kan verdim 352 idi. bir daha da vermedim. 12 sonra hem keseye hem kalp atışına gitmeyi planlıyorum. senin hcg nasıldı?Forumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)
42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...
Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder
kurtulusumuz yokmus baksana. Cok sukur umarim bu bebislerimize sıkıntı yasamadan kavusruzBenim fikrimde hep 3 yaştı dediğiniz gibi bana da yemedi