- 8 Şubat 2019
- 162
- 102
- 29
-
- Konu Sahibi hayalpirist
Konu tekrarları yapıyorum bir kızım var pek kolay olmuyor açıkçası birde Tüyap kitap fuarıni bekliyorum soru bankası ve denemeler için şualik böyle var mı bir hedefinizMerhaba ben 27 yaşındayım sen şükret en iyisi yaşına ,neyse takılmıyorum ben öncelikle neler değişti ,nerden başlamalı ,şimdilik araştırma aşamasındayım sen ne durumdasın şimdi
Ben daha başlamadım bile açıkçası nerden başlayacağımı bilmiyorum ,ders programı yapmam lazımKonu tekrarları yapıyorum bir kızım var pek kolay olmuyor açıkçası birde Tüyap kitap fuarıni bekliyorum soru bankası ve denemeler için şualik böyle var mı bir hedefiniz
Sayisalcı mısınız?Ben daha başlamadım bile açıkçası nerden başlayacağımı bilmiyorum ,ders programı yapmam lazım
Bende 27 yaşındayım siz daha önce okudunuz mu üni.Bende girmeyi düşünüyorum yaşım 27 kızlar bana da destek olur musunuz. İstediğim bölümü okuyayım
Hangi bölümü istiyorsunuzAçık öğretim önlisans okudum sadece siz okudunuz mu?
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ☺Tarih öğretmenliği ☺☺siz
Bilgisayar mühendisliği istiyorum ☺
İnşallah hicbirsey için geç değil şeye inanıyorum çok güzel şeyler olucak ☺İnşallah dileğimiz gibi olur
Hanımlar konuyu açtım ama pek yazan olmadı dilerseniz ve istikrarlı iseniz birbirimize destek olabiliriz yanlız hissetmeyiz hiç olmasa
Tytnin matematik konuları bitti sayılır benim kaynaklar alıp birazdaha pekiştirmek lazım tabi sayısal derslere ağırlık verdiğim için fizik kimya ve biyolojiye yoğunlaşmam lazım suan. Üniversite sınavından sonra aslında daha kolay hedefler belirleye bilirizKesinlikle ama nereden başlıcam bilmiyorum ben siz başladınız mı
Merhaba hoş geldin öncelikle kaç yaşındasın, ilk kez mi sınava gireceksiniz.? Ben tyt konularıni bitirmeyi hedefliyorum ilk olarak2020 sınavında bende varım :) Ama nerden baslayacağımı bir türlü bilmiyorum... geçen bi başlıyım dedim her sey çorba oldu resmen. Siz nasıl program yaptınız?
22 yaşındayım:) maddi sıkıntılardan dolayı hep erteledim ve artık durumları düzeltince seneye sınava girmeye krar verdim. Ama yaşım çok geçmiş gibi hissediyorum, konulara aşırı yabancılaşmışım, istekli bir şekilde masaya oturamıyorum bile. Hedefim önce tyt konuları sonra ayt konularjna bakıp, devamlı olarak test çözmeyi planlıyorum :)Merhaba hoş geldin öncelikle kaç yaşındasın, ilk kez mi sınava gireceksiniz.? Ben tyt konularıni bitirmeyi hedefliyorum ilk olarak