- 3 Ekim 2019
- 239
- 533
- 18
- 37
Cok sukur beklemeye devam arkadaslar ben daha once de sormustum ama yazan olmadi bebek arabasi aldiniz mi? ne düşünüyorsunuz bu konudaNasılsınız kızlar tüm bebitolar ve anneleri iyidir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur beklemeye devam arkadaslar ben daha once de sormustum ama yazan olmadi bebek arabasi aldiniz mi? ne düşünüyorsunuz bu konudaNasılsınız kızlar tüm bebitolar ve anneleri iyidir umarım
Canim gormemisimdir ben yazdığını bebek arabası almadım doğum sonrasına bıraktım kararda veremedik birleşip ayrılanlarda var bazı firmalardaCok sukur beklemeye devam arkadaslar ben daha once de sormustum ama yazan olmadi bebek arabasi aldiniz mi? ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir hamilelik versin sağlıkla kucağına aldırsın canımMerhaba kızlar bende araniza yeni katilanlardanim 6 haftalik ikizlere gebeyim trabzonda yasiyorum. Uzun maratonlu heyecanlı ve tatlı zorlu surecte kaygilarimizi mutluluklarimizi sorularımızı cevaplarimizi paylasmak isterim...
Amin insallah siz kac ayliksiniz ?Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir hamilelik versin sağlıkla kucağına aldırsın canım
27 haftadayım benAmin insallah siz kac ayliksiniz ?
Saglıkla kıcagına al canım ,benım de cıft transfer oldu ,sabırsızlıkla beklıyorum kese gormeyı,beta hcg degrelerın nasıldı?Merhaba kızlar bende araniza yeni katilanlardanim 6 haftalik ikizlere gebeyim trabzonda yasiyorum. Uzun maratonlu heyecanlı ve tatlı zorlu surecte kaygilarimizi mutluluklarimizi sorularımızı cevaplarimizi paylasmak isterim...
Erkegi 11 kizi 13 de öğrendimArkadaslar haftaya persembe tarama icin gidicem. Tarama da cinsiyetleri ogrenen varmi
Tesekkur ederimmm insallah bende oggrenirim .Erkegi 11 kizi 13 de öğrendim
Ben tarama yaptırmadım ikiz oldugu icin doktorum tavsiye etmedi fetal dna testi yaptirdimTesekkur ederimmm insallah bende oggrenirim .
Tarama testlerinde 30 dk 1 saat falan ultrasonlami inceliyorlar?
Anladim, tesekkuur ederimBen tarama yaptırmadım ikiz oldugu icin doktorum tavsiye etmedi fetal dna testi yaptirdim
Maşallah Nasil ikiz gebelik zor mu tasimasi vs agirlik olarak27 haftadayım ben
Rabbim en guzelini versin insallah benim regli 1 gecmisti 1358 di supriz oldu bize...Saglıkla kıcagına al canım ,benım de cıft transfer oldu ,sabırsızlıkla beklıyorum kese gormeyı,beta hcg degrelerın nasıldı?
Son haftalarda nefes tıkanmaları hafif kasılmalar başladı ama çok şükür iyi gidiyoruz biraz daha geçsin belirginleşir zorluklar sanırım. Biraz çatladık biraz yatarken zor donmelere basladik kıpır kıpır güzellikleri de ayrı tatlı tabiMaşallah Nasil ikiz gebelik zor mu tasimasi vs agirlik olarak
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.kızım 760 gr,oğlum 725gram. 24+4uz maşallah