Yaa neden doktor umutlu degil.hic belli olmaz Rabbim ol desin yeter kiEsim az once catlatma ignemi yapti. Cuma gunu asilama var. Doktor umitli degil, biz istedik diye yapiyor. Tup bebekten once bir kez deneyelim sitedik. Insallah sizinkiler tutar.
Canmm insallah hayirla sonuclanirEsim az once catlatma ignemi yapti. Cuma gunu asilama var. Doktor umitli degil, biz istedik diye yapiyor. Tup bebekten once bir kez deneyelim sitedik. Insallah sizinkiler tutar.
Insallah sende guzel haberler verirsin umut olursun bekleyen herkeseBende dün yaptırdım progesteron hapı verdi duphaston diye onu kullanıyorum folik asit kullanıyorum iş yapmamaya calisiyorm uzaniyorm
Insallah ya keşke tutsaInsallah sende guzel haberler verirsin umut olursun bekleyen herkese
Zaten aşılamanın başarı oranı %15. Benim biraz yaşım var. Eşimin değerleri de çok değişken. Doktorun gerçekçi yaklaştığını düşünüyorum.Yaa neden doktor umutlu degil.hic belli olmaz Rabbim ol desin yeter ki
Hic belli olmaz canmZaten aşılamanın başarı oranı %15. Benim biraz yaşım var. Eşimin değerleri de çok değişken. Doktorun gerçekçi yaklaştığını düşünüyorum.
Haklısın. Sonuçta %1 bile olsa umut olmasa bununla uğraşmazdık. Siz neden aşılama yaptırıyorsunuz? Sorun belli mi?Hic belli olmaz canm
Bnde polikistik var esimin de hizli hareketli dusuk daha once 1 defa asilama yaptrdm olmadi bu ikinciHaklısın. Sonuçta %1 bile olsa umut olmasa bununla uğraşmazdık. Siz neden aşılama yaptırıyorsunuz? Sorun belli mi?
Canm naptn sende durum neBende dün yaptırdım progesteron hapı verdi duphaston diye onu kullanıyorum folik asit kullanıyorum iş yapmamaya calisiyorm uzaniyorm
Ben dayanamayıp gidip sağlık ocağına kan vercem ya 11. Gun cikar mi acebaCanm naptn sende durum ne
Dun asilamadan beri bende batma var biraz kanama oldu ya ondan herhaldeÇıkabilir. Ben de 11. gün sabahı test yapmayı düşünüyorum.
Siz aşılamadan sonra kramp benzeri ağrı yaşadınız mı?
Hadi insallah tutar canimmCikar herhalde ay insallah hayrlisiyla vardir guzel haberlerini bekliyoruzz. Bende dun asilamami yaptrdm hala cok kotu gribim bakalm hakkmzda hayrlisi
Canım inanki benimde bugün 11 oldu kafama esiyo gidip test alayım diyorum sonra boşver diyip 15 günüm tamamlanmasını bekliyorum kasıklarım da ağrım çok var inşallah tutmuştur rabbim İsteyen herkese nasip etsinBen dayanamayıp gidip sağlık ocağına kan vercem ya 11. Gun cikar mi aceba
Bende duphaston kullanıyorum mide bulantısı ve iştahımı açmışKan veremedim sağlık ocağına ya pazartesiye kaldi göğüs ağrısı var hic böyle olmamıştı duphastondan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?