• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 DE AŞILAMA YAPTIRANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisey sorabilirmiyim bugun 11de caylatma ignemi vurdum haftaya pazrtesi catlamismi bakacak kan vercem hormon (progestan) degerine bakacak herlde ne icin nasil belli oluyo kac cikinca falan ?
Catlatma iğnesi için uzun bi sure degilmi aceba bir hafta sonra mi bakacak catladiguna

Kizlar bisey sorabilirmiyim bugun 11de caylatma ignemi vurdum haftaya pazrtesi catlamismi bakacak kan vercem hormon (progestan) degerine bakacak herlde ne icin nasil belli oluyo kac cikinca falan ?
Laboratuvara göre değişir ama 6 küsürün üstü son 1 haftada yumurtlama olduğuna işaret diye biliyorum. 10'un üstü olursa rahim daha iyi hazırlanacağı için daha olumlu bakılıyor.

Merhabalar ben de yaptırdım aşılama daha 3 gün oldu🥰öncesinde 2 aşılama yaptırdım üniversite hastanesinde hatta son aşılama aşılama gibi bişi değildi... sonra tüp diye merkeze gittik doktor aşılama dedi bir şeyiniz yok🙈☺️Sonra yaptıralım ne kaybederiz ki dedik...tüp bebek merkezinde yaptırdık😌inşallah hayırlısı olsun hakkımızda yüzümüz gülsün💕

Bende dün yaptırdım progesteron hapı verdi duphaston diye onu kullanıyorum folik asit kullanıyorum iş yapmamaya calisiyorm uzaniyorm
Ya bende yaptırmak istiyorum da henüz 2 senelik evliyim sizce yaptircammi klomen femara. Kullandım sonuç alamadım bide ağrılı bı işlemmi

Ya bende yaptırmak istiyorum da henüz 2 senelik evliyim sizce yaptircammi klomen femara. Kullandım sonuç alamadım bide ağrılı bı işlemmi
Hayır o kadar fazla değil sadece en son aktarma yaparken biraz ağrı oluyor oda sadece 10 15 dk sürüyor

Back