Aminnn insalajlhhCanım inanki benimde bugün 11 oldu kafama esiyo gidip test alayım diyorum sonra boşver diyip 15 günüm tamamlanmasını bekliyorum kasıklarım da ağrım çok var inşallah tutmuştur rabbim İsteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn insalajlhhCanım inanki benimde bugün 11 oldu kafama esiyo gidip test alayım diyorum sonra boşver diyip 15 günüm tamamlanmasını bekliyorum kasıklarım da ağrım çok var inşallah tutmuştur rabbim İsteyen herkese nasip etsin
Esim az once catlatma ignemi yapti. Cuma gunu asilama var. Doktor umitli degil, biz istedik diye yapiyor. Tup bebekten once bir kez deneyelim sitedik. Insallah sizinkiler tutar.
İnşalhhh olur bende yaptırdım 10 günümCikar herhalde ay insallah hayrlisiyla vardir guzel haberlerini bekliyoruzz. Bende dun asilamami yaptrdm hala cok kotu gribim bakalm hakkmzda hayrlisi
Amin canim insallh belirti var miBenimde 10. Gün oldu cok heyecanlıyım cok allhh nasip etsin herkese
Suan yok belirti felanAmin canim insallh belirti var mi
Hayırlısı diyelim. Bundan sonraki plan ne?Olumsuz kızlar asilama 14. Gun adet oldum![]()
Hayrlisi olsun uzulme benmde 6. Gunum hic belirti falan yok olmadi galibaOlumsuz kızlar asilama 14. Gun adet oldum![]()
Seninki olur insallah canımHayrlisi olsun uzulme benmde 6. Gunum hic belirti falan yok olmadi galiba
Yeniden denemek canmHayırlısı diyelim. Bundan sonraki plan ne?
Bilmiyorum ki beklemekten baska care yokDerya89 6 gun belirti icin cok erken degil mi? Daha yerlesme bile olmamis olabilir.
Amin canm insllahInsallah olur canim![]()
Çok sevindim Gozun aydin canım darısı bizlere olsunn. Belirtiler nasıldıBen bu sabah testte pozitif sonucu gordum. Biliyorsunuz asilamayi ne kadar beklentisiz yaptirmistik. Hic belirtim de yoktu. Oluyormus ama. Insallah sizler de olumlu sonuc alirsiniz.
Sağ ol, inşallah her isteyen yavrusuna kavuşur. Dediğim gibi belirtim yoktu. İştah artışı, şişkinlik ve tuvalet düzeninin bozulması gibi şeyler yaşadım ama bunlar fazla progesterondan bende yılda birkaç defa olabilen şeyler. Gebeliği çağrıştıran tek belirtim reglden bir gün önce olan lekelenmenin bir türlü olmaması oldu.Çok sevindim Gozun aydin canım darısı bizlere olsunn. Belirtiler nasıldı