2020 Boşanmayı düşünenler buraya !

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
Konu başlığından da anlaşılacağı gibi...
Düşünenler,cesaret edemeyenler,kendini hazır hissetmeyenler,çocukları zorlanacak olanlar,nasıl yol izleyecegini bilemeyenler benim gibi akıl isteyenler...bekliyorum
:anne::KK50::işsiz::dua::KK19::KK19::KK19::KK19:

Yani birikmis param var,çokta iyi bir işim var...ama kimseye müdanam yok...öylede bir sey yapmalıyım ki...bir hafta içinde evleri ayırıp başka bir evde yasamaya başlatabilecek güçteyim ama tepkilerden korkuyorum ve nerden başlayacağımı bilmiyorum...
2016 da eşime artık canıma tak ettigini söyledim.kabullendi ama ailem karşı cikti,baktılar ben. Cİddiyim 1 sene daha bekle deddiler,ben 2020 ye kadar güclendim.kendimi hazirladim.aileme kızgınım onlara dönneyeceğim.şu an eşime,işime yakın bir mahallede ev tutma gücüm var ev düzme gücünde var.ama tepkiler beni çok korkutuyor ve nereden nasıl başlayacağını bilmiyorum

Eşime yakın olma isteğim,kızım...çocukla hem annesinde hem babasında kalsın...ayrılığın stresini daha aza indirmek adına babasona rahatlıkla gidebilmesi için yakın dusunuyorum.
Mesela bu ay evi tutsam 🤔 dayayıp dösesem kimseye söylemeden.sonra yerleşsem ve eşime desem mi ben ev açtım gidiyorum 🤔 eyvallah .olur mu ki 🤔

Yoksa babama desem böyle böyle yapıcam.haberin olsun.milleti ayağa kaldırır herkesi bir araya toplar olay herkese kadar gider.bunu böyle büyütmek istemiyorum da

Yoksa babama desem böyle böyle yapıcam.haberin olsun.milleti ayağa kaldırır herkesi bir araya toplar olay herkese kadar gider.bunu böyle büyütmek istemiyorum da
Madem kafanda kesinlestirdin baban buyutur ve engellerse sakın söyleme ,calisiyormussunda yaparsın herşeyi Allah kolaylık versin

Benimde babam ve annem iki sene önce engel olmuştu bana çocuk var felan filan kafamı karistirmisti ,keşke dinlemeseydim cesaretimi bulmuşken acsaydim davayı diyorum ,ama yine bulursam o cesareti kimseye soylemeyecegim açtıktan sonra öğrenecekler.

Benimde babam ve annem iki sene önce engel olmuştu bana çocuk var felan filan kafamı karistirmisti ,keşke dinlemeseydim cesaretimi bulmuşken acsaydim davayı diyorum ,ama yine bulursam o cesareti kimseye soylemeyecegim açtıktan sonra öğrenecekler.
Davayı açmak mesele degil ki...sonrasında da ne yapacağım mesele...evlerine alcajlar mı? Bakalım sen onlarla yaşayabilecek misin?
Bak hic kocalarımızdan bahsetmiyoruz,çünkü yaşadıklarımızı anlatmak hâlâ beklentim icinde olduğumuzu gösterir biz yılmışız,kafaya koymuşuz,önümüze bakmalıyız...
Ben sadece adımımı nasıl atacağını bilmiyorum.

Aynı evin icinde yaşayıp nasıl dava acacaksın eve gelecek kâğıt ne diyeceksin ne diyeceksin bunlar hep benim kafada soru isareti 🤔

Davayı açmak mesele degil ki...sonrasında da ne yapacağım mesele...evlerine alcajlar mı? Bakalım sen onlarla yaşayabilecek misin?
Bak hic kocalarımızdan bahsetmiyoruz,çünkü yaşadıklarımızı anlatmak hâlâ beklentim icinde olduğumuzu gösterir biz yılmışız,kafaya koymuşuz,önümüze bakmalıyız...
Ben sadece adımımı nasıl atacağını bilmiyorum.

Aynı evin icinde yaşayıp nasıl dava acacaksın eve gelecek kâğıt ne diyeceksin ne diyeceksin bunlar hep benim kafada soru isareti 🤔
Benim ailem bu sene Eylül gibi olduğum şehire taşınacak onlar evi taşıyınca ben davayı açacağım ve yanlarına gidecegim, eşimle ailesi yüzünden sorunlarımız var asamadigimiz benim ailemde bende bıktık zaten eşimden ve ailesinden destek göreceğimi düşünüyorum eşimi seviyorum ama olmuyor gelecek göremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bende geldim.bizim tedbir nafakası da var.
O nasıl bisey canım neden?
Benim ailem bu sene Eylül gibi olduğum şehire taşınacak onlar evi taşıyınca ben davayı açacağım ve yanlarına gidecegim, eşimle ailesi yüzünden sorunlarımız var asamadigimiz benim ailemde bende bıktık zaten eşimden ve ailesinden destek göreceğimi düşünüyorum eşimi seviyorum ama olmuyor gelecek göremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bak öyle olur 🤔 ailenle yaşayabileceğini düşünüyosan o olur...severek ayrılmak da çok kötü ya

Düşünmeyen varsa bile karantina dönemi sonrası boşanan kişi sayısı çok artacak

O nasıl bisey canım neden?

Bak öyle olur 🤔 ailenle yaşayabileceğini düşünüyosan o olur...severek ayrılmak da çok kötü ya
Simdi biz ayrıldık kabahatli o iken davayı o açtı doğal olarak davası reddedildi.anlaşamadık anlaşmalı boşanmada evin anahtarını değiştirdi.eşyalar konusunda bir gün herseyi al dedi.ertesi gün şunu al bunu alma dedi.bu yüzden avukat tutum.bir ortak arabamız vardı ayrılana kadar.senin katkın yok diye kafama kakıyordu.babasının üstüne geçirince arabanın parasını babam verdi dedi.şu yasaklarda ben annemdeyim o da evimizde esyalarla inşallah kafayı yiyordur anılarla.

Simdi biz ayrıldık kabahatli o iken davayı o açtı doğal olarak davası reddedildi.anlaşamadık anlaşmalı boşanmada evin anahtarını değiştirdi.eşyalar konusunda bir gün herseyi al dedi.ertesi gün şunu al bunu alma dedi.bu yüzden avukat tutum.bir ortak arabamız vardı ayrılana kadar.senin katkın yok diye kafama kakıyordu.babasının üstüne geçirince arabanın parasını babam verdi dedi.şu yasaklarda ben annemdeyim o da evimizde esyalarla inşallah kafayı yiyordur anılarla.
Hımm ben öyle uğraşamam ya...ne istiyosa onun olsun...ben 1+1 ev bakıyorum,trendydan esya da baktım sıfır evi 20bin ₺ ye düzüyorum.napayım 15 yıllık eşyayı para konusuna gelince onlarla para kavgasına girmem,aç köpekler cünkü onlara yedirdigim paranın haddi hesabı yok.benim kocam da salak hâlâ geçiriyor.kaynıma ev aldı,elimizde ki evi babasına versin,şu an da da babası yazlık ev aldı onun yarısı parasını biz ödüyoruz.36 yaşındayım dikili ağacın yok kazancımızı hep ailesine geçirdi...inan ki para hic gözümde degil...kendimi kurtarayım yeter...

X