- 18 Kasım 2015
- 13.536
- 16.965
- 298
- 35
Sen varken aday olmak kimin haddine başkanımAdil bir secim olsun
(Konu ne ara geldi ha buraya genel secimde hissettim kendimi ama olay guzel bizim kafalar bi guzel biguzel)
Diger adaylar nerde hanimis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen varken aday olmak kimin haddine başkanımAdil bir secim olsun
(Konu ne ara geldi ha buraya genel secimde hissettim kendimi ama olay guzel bizim kafalar bi guzel biguzel)
Grubumuzun muhtarı ben olayım ne olur ne olurAdil bir secim olsun
Genel secim var baskan yardımcısı olmak isteyenler yorumlara buyursun ben gidiyorum geleceamHay Allah razı olsun 1 oy 1 oydur
Canımsın ama konuyu yanlıs anlamıssın yardımcı arıyorum istekler varSen varken aday olmak kimin haddine başkanım
Vay başkan bnm yardımcı seçelim ayagınızı denk alın başkanlık ne haddinize diyorsun güzel begendimGenel secim var baskan yardımcısı olmak isteyenler yorumlara buyursun ben gidiyorum geleceam
Ev işi tabikide 2 hafta tadını çıkartcam yarın pazar evi süpürttürcem çok iyi ya zavallım sesinide çıkartmıyorBu is yaptırma meselesi benim dedigim ıs gorme olayımı yoksa ev geneli ıslermi
Yok baskanlıgımdan memnun olanlar var bozmayalım demek istiyorumVay başkan bnm yardımcı seçelim ayagınızı denk alın başkanlık ne haddinize diyorsun güzel begendim
Tabi cnm bizde yedikYok baskanlıgımdan memnun olanlar var bozmayalım demek istiyorum❤
Calıssın aferim aferimm hep kadınlar hep kadınlar nereye kadardı sanmıstıEv işi tabikide 2 hafta tadını çıkartcam yarın pazar evi süpürttürcem çok iyi ya zavallım sesinide çıkartmıyor
Baskanlıga adaylıgını koymak isteyenler belirterek buyursun adil bir secim olsun yardımcı olmak isteyenlerde belirterek buyursun kimmis o yürekliler bir goreyim bakalımTabi cnm bizde yedik
Benim kafam doğuştan güzelAdil bir secim olsun
Çıksın baba yiğitler meydana alt alttan vermiş ayarı sıkıysa çıkın şimdi gruptan atar sizi nanaaBaskanlıga adaylıgını koymak isteyenler belirterek buyursun adil bir secim olsun yardımcı olmak isteyenlerde belirterek buyursun kimmis o yürekliler bir goreyim bakalım
Isım var kız yumurtlicamÇıksın baba yiğitler meydana alt alttan vermiş ayarı sıkıysa çıkın şimdi gruptan atar sizi nanaa
BbbeeeeeeennnnAdaylıgını koymak isteyenler buyursun
Oyyy kuzum yerim seni ya ne kadar pozitif insanlarız enerjimiz yüksek gebelik olsada iletişimimiz kesilmesin birbirimize ne güzelde destek veriyoruz yaşasın kadınlar kulübünün en şanslı en ballı topiğiiiiCoook iyi yapiyorsun vallahaicimden bir his su an icinde halay cekiyor bebegin ... cok sansli bence bebegin senin gibi anneye sahip olacagi icin
Gelecek felaketin farkinda degil benceev temizligiEv işi tabikide 2 hafta tadını çıkartcam yarın pazar evi süpürttürcem çok iyi ya zavallım sesinide çıkartmıyor
Deme kız eşlerin de yapması lazımm benim eşim süpürür siler hele Bi hamile kalayım tüm ev işlerini ona kakalıcamGelecek felaketin farkinda degil benceev temizligi
Kıııız bende yengeç ondan pozitifiz zateeeenSulu göz ben yengeç
Baskan olarak sen sen sen en cok sen en buyuk baskan BIZIM baskan buralara bebek getirtecegine inaniyoruz en buyuk vaadin buDerken
Baskanlıgamı?
Yardımcılıgamı?❤