- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Cooookk hooossss vallaha burdakiler o zaman oraya toplasiriz . Ay benim ki agliyor ay benim uyumuyor ay benim şöyle ay benimki boyle diye sohbetler oooooooo daha neler nelerhepimiz hamile kalıyomuşuz ordan topik takip ediyomuşuz onu hayal ettim de ne sarardı
dur bende sayıyım ama ben bir kağıda çizik atıyım unuturumBen ay bitene kadar kırkbin kere tamamlarım
beşik kertmesi bile yaparız herşey beklenir bizdenCooookk hooossss vallaha burdakiler o zaman oraya toplasiriz . Ay benim ki agliyor ay benim uyumuyor ay benim şöyle ay benimki boyle diye sohbetler oooooooo daha neler neler
Yürekten aminnnnnnnnnnGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Ya ahahahahbeşik kertmesi bile yaparız herşey beklenir bizden
Allah seniiiiii40 kerekucukken bunu yapardim bi hata yapardim aman annem duymasin allahim nolur diye parmaklarimi sayardim 40 kere soyleyerek
Alllaahhh beeeeniiii annnnee yapsinAllah seniiiiii
Görüşürüz güzel anne adayisize iyi sohbetler benim çıkmam lazım inş grş üzere
tşklerGörüşürüz güzel anne adayi
Görüşürüz güzel anne adayi
Gel artik annem rahatlik batiyor bizegel agzimizin orta yerine . . diyooorruz bi deee
Ben beeen beeennnkim izliyo gı benigider ayak
Uyku onemli tabiSen gelene kadar biraz daha uyuyayım bende diyoruz bidee
Hayır hayır hayırTopik cok guzel ilerliyorsonuna dogru konu kaynanal derdinden yakinmaya gidicek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?