Nabzıyla oynama topikiminArada boyle ulusa seslenis gibi basin aciklamalariyle reklam arasi vermek şartbi an da moodlar degisiyor hemen alltan bi duygusal fon muzigi esliginde okuyanlarimiz bile oluyor
AhahahahahGoraya sınıfca gitmistik salonda benim attıgım kahkahayı atan olmadıgı ıcın gorayı degıl beni izlemisti ogretmenle esiondan biz iyi anlasıyoruz
Lorkeeeyy lokkkkeeyy lorkkeeyyy caaaanniimmm haniimmeuyy lorrkkkeeee
Bende koçum bende ağlrım herseye reklamlara bile en çokta karaca reklamlarınaBende koç burcuyum sözde ama herşeğe ağlarım diyorum acaba anam yalan mı söyledi doğum günümü
O niyeee kiizzBende koçum bende ağlrım herseye reklamlara bile en çokta karaca reklamlarına
Geldi bi manyak dahaYok canım bat 15 Ağustosöyle içimden geldi böylesi hareketli topiğe bu yakışır
Ya annesi kozına çeyiz hazırlıyor ya geçmişe maziye dalıyor ne biliyim duygulanırım ota bokaO niyeee kiizz
YyyaaaahahahaahahahahahYa annesi kozına çeyiz hazırlıyor ya geçmişe maziye dalıyor ne biliyim duygulanırım ota boka
E normalim o zaman sevindimBende koçum bende ağlrım herseye reklamlara bile en çokta karaca reklamlarına
Cigerini sokerim kim vardı doven arkadas onu cagırırımAmaaa yaaaaa su an kahkaha attim
Aynı benYa annesi kozına çeyiz hazırlıyor ya geçmişe maziye dalıyor ne biliyim duygulanırım ota boka
Yok olmadık ki daha kız2K olduk klavye tuslayan parmaklarnızdan operim concanlar ❤❤❤❤❤❤❤
Sayfanı yenile miknik kusYok olmadık ki daha kız
Hadi sarılalım o zamanHepimiiiiiiiizzzz kardeeeersiiiiiiiizzz
Bnde 1538 ve 1k vallaSayfanı yenile miknik kus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?