- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Yok kiz keske cok komik olsa o anlik kucukkendw boyleydim babam hep kizardi yolda cok gulerdim ayiptir kizim sus derdi hepAnladıgım kadarıyla cok komok biswy oluyorki kahkaha atıyosun
Hemide nasılSulu gözben yengeç
Ben de diyom niye anlasiyoruz yildizimiz barisikAna bende yengeç gıı
Basın acıklaması yaptı baskan cöregi saygı durusuuu kogus kalkBENCE KIZLAR BIZIM BEBEKLERIMIZ COK SANSLI KI BIZIM GIBI ANNELERE SAHIP OLUCAKLARI ICINSIMDIDEN SABRETMEYI OGRENDIK . SABRI OGRENEN INSAN HER ISIN ÜSTESİNDEN GELIR DIYE DUSUNUYORUM
Ayyyyyyy miinooş yaSen ponçik bir ana olacaksın
İnşaAllahBENCE KIZLAR BIZIM BEBEKLERIMIZ COK SANSLI KI BIZIM GIBI ANNELERE SAHIP OLUCAKLARI ICINSIMDIDEN SABRETMEYI OGRENDIK . SABRI OGRENEN INSAN HER ISIN ÜSTESİNDEN GELIR DIYE DUSUNUYORUM
Gebe misin yoksaKızlar haydi halaya
Arada boyle ulusa seslenis gibi basin aciklamalariyle reklam arasi vermek şartBasın acıklaması yaptı baskan cöregi saygı durusuuu kogus kalk
Yok canım bat 15 AğustosGebe misin yoksa
Halay şarkımız ne olsunYok canım bat 15 Ağustosöyle içimden geldi böylesi hareketli topiğe bu yakışır
Goraya sınıfca gitmistik salonda benim attıgım kahkahayı atan olmadıgı ıcın gorayı degıl beni izlemisti ogretmenle esiYok kiz keske cok komik olsa o anlik kucukkendw boyleydim babam hep kizardi yolda cok gulerdim ayiptir kizim sus derdi hep
Benimde 19 agustos inşallah o günler gelince sevinçten beraber halay cekerizYok canım bat 15 Ağustosöyle içimden geldi böylesi hareketli topiğe bu yakışır
Lorke tabikiHalay şarkımız ne olsunhalau basi
Benimki yanlismia kimlikte soruyorum ne biliyim baban yanlis kaudettirmis diyorBende koç burcuyum sözde ama herşeğe ağlarım diyorum acaba anam yalan mı söyledi doğum günümü
Lorkeeeyy lokkkkeeyy lorkkeeyyy caaaanniimmm haniimmeuyy lorrkkkeeeeLorke tabiki
Aminnnnnnnn inşallah canımmmBenimde 19 agustos inşallah o günler gelince sevinçten beraber halay cekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?