Nanam kıyamam sana deme öyle anne olcaz hepimiz ama kimi bekliyo kimi hemen oluyo buda bizim imtihanımız sabretmemiz lazım biliyorum çok zor ama kaderde ne varsa o oluyo.. Gelicek olan bebeğimizin zamanını değiştiremeyiz ki elimizde dğeil sadece dua edelim..İnsallah canım hayırlısıysa olalım hayırlısı degilsede bu evlat askını icimizden alsın insallah rabbim
Ya olsun bn var ya su an nie gitmiom biliomusun kana su an bile mutlu edio bni ihtimal olsa bile uzulme demek le olmuo biliorum ama kndini yipratma biliorum cunku olacak ya babannem 65 yasinda 3 cocuk yapio kiz ewli olsa yine yapar yani dusun o yapiosa biz huuu huuuuBen olmayacagını biliyordum salak sacma belirtiler beni bi beklentiye soktu istemsiz toparlarım kendimi iki güne ins
Baaak sen dinleme onlari yapma bkleValla normlde ben de yapardim daa nasil duruom bilmiom. Bi garibim ben de
Sıkıntı yok yasınız genc 1 yıl dolmadan gelmeyin dediler bir yılda 10 sene yaslandım allahın cezalarıCanım doktora gittin mi ? Aşılama falan deneyin olmazsa
Ay kalkmisken bizede gelseneTmm. Kalkam da yemek yapayim koca gelck
Amiin insallah kuzumHepimiz belirti arayıp arayıp olumsuz olunca böyle üzülüyoruz Rabbimin bi bildiği vardır hayırlı bi zaman vardır inşaAllah üzülme Rabbim verdiğiyle sınamasın inşaAllah
Nanacım neyin sana şifa olacağını bilemezsin bende 1 yıldır deniyorum 78 aydır her adette ağlıyorum ama napalım yaratan Rabbim ama kür dene folik asit dene agnucaston araştır şifa nerde bilmiyoruz en olmadı rahim filmi çektir ben de bu ay adetten sonra çektirecemKür filan istemiyorum Allahın vermedigini nimetlerinde aramak istemiyorum bebekte istemicem artık
Yapma be kuzum böle sabır zor biliyorum ama ümitsizliğe kapılmaEtlülde beklemicem ben ruhen ve bedenen cok yoruldum
Dogru diyosun cnmKiz uzan biraz ve sakin ol söveceksen sov ama isyan etme bak dilek kapin acik olur yanlis dilekde dileme tuttR fln
Bkle kuzum adetini bnce adeti bi gun gecsin yenilersin testiKizlar yardimizina ihtiyacim var test yaptim ama flasla cekince yok normalde bakinca silik gorunuyor 2 gun var adetime adet olucagimi dusunuyorum ama niye biyle cikti anlamadimilk idrarla degil bu arada foto atamiyorumda burayaa
2-3gün geçsin canım stresten de gecikiyor.bizim stres oranımızı da düşünürsek1 gun gecmek uzereyapam miii
Ne kadar oldu kiSıkıntı yok yasınız genc 1 yıl dolmadan gelmeyin dediler bir yılda 10 sene yaslandım allahın cezalarısuan asılama kaldırcak tüp bebek deneyecek gücüm yok canım biraz rölantiye almam lazım kendimi
Baska caremiz yok biliyorumNanam kıyamam sana deme öyle anne olcaz hepimiz ama kimi bekliyo kimi hemen oluyo buda bizim imtihanımız sabretmemiz lazım biliyorum çok zor ama kaderde ne varsa o oluyo.. Gelicek olan bebeğimizin zamanını değiştiremeyiz ki elimizde dğeil sadece dua edelim..
İnsallah cankm tez gdlsin o ilerde güldügümüz günler...Ya olsun bn var ya su an nie gitmiom biliomusun kana su an bile mutlu edio bni ihtimal olsa bile uzulme demek le olmuo biliorum ama kndini yipratma biliorum cunku olacak ya babannem 65 yasinda 3 cocuk yapio kiz ewli olsa yine yapar yani dusun o yapiosa biz huuu huuuuaz gul az mutlu ol bi omrumuz var daha neler yasicaz neler gorcez bak ilerde bu gunlere bi gulucen bi gulucen
Ablam kuaför canım oda öyle söylüyorHmm tmm ts ederim o zmn bi dahakine surekli agda
Kür yaptım midemi bozdu benim folik asiti 8 aydır kullanıyorum yedigime ictigime dikkat ediyorum esimde öyle canım neyaparsak yapalım nasipten öte gecemiyoruz iste doktor olayını ilerleyen zamanda belki düsünürüm suan hicbisi istemiyorumNanacım neyin sana şifa olacağını bilemezsin bende 1 yıldır deniyorum 78 aydır her adette ağlıyorum ama napalım yaratan Rabbim ama kür dene folik asit dene agnucaston araştır şifa nerde bilmiyoruz en olmadı rahim filmi çektir ben de bu ay adetten sonra çektirecem
Doxtinex verdi mi? Ben içtim bende de yıllardır yüksek brkarken çocuğun zor olur demişlerdi. İki ay kullandım değerim aşırı düştü 0.5 lerde brnde aslan pençesi ve hayıt otu içiyorumKızlar merhaba ben bu ay adet oldum dün tahlil yaptırdım prolaktin 52.71 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?