İçtim canım sogan suyu gecen aylarda sürekli içilmio ya senede 2 kez içilmesi lazımmış. Çatlamıyor ya çatlaması için sadece havuc suyu içerim sanırımSifa olsn cnm senn de. Yannda ek tedavi uygula sen de. Sen de sogan suyu ic . Hic bi zarari yok nasilsa.icin kiz.
10sene sonra okudugumda gercek olur mutlu olurum umarımBoşver canım düşünme şu an beynini boşalt tekrar yazdığımı oku o zaman doğru zaman olacaktır
Ah bebegim ya tesekkürTabi sen uyu ben uyandırırım seni
Baston boyutuna gecmeden gelselerdi iyiydi millet 30 yasında üc cocuk büyütür biz burda birtanesi olamadıgı icin aglasıyoruz rabbim elbet hayırlısını bilir herkes nasibini yer ama gec anne degil genc anne olmak istiyordum ben gercekten bi müddet araversem iyi olacak benim icin ve bebek istemesemde cok iyi olacak gibi düsünüyorum Allah sizlere versin en yakın zamanda desteginiz icin sagolun canlarımHayır korunma. Keyfine bak ama ilişkiye devam. Uğraş bul kendine zamanını alacak şeyler yap. Pes etme. Lütfen. Ben mesela bi yandan kitap okuyorum 3 4 gune bir eglendiğim arkadaşlarımla takılıyorum. Ders çalışma ya başladım. Eylülde belki kuran kursuna da devam ederim. Zamanın kalmasın bebek demeye. Üzülmüyorum oyle evet cok istiyorum ama. Bi yandan da tedavi ye devam edeceğim. Sebep olacak bişey bizlere düşen çabalamak. Buralardan uzak durmak evet iyi gelebilir. Şimdi hamile olanlar var bak aramızda bu da etkiler ben nie değilim die üzülürsün. Arada sırada bak gelen giden varmı . Bebekle alakalı şeylere bakma. Örgü ör bak süper kafa dagıtıyor yoksa evde tekiz zaten akşama kadar kukuman kuşu gibi bebek bebek dersek olmaz. Olmuyo yani bak gördük. Hakkımızda Rabbim hayırlı olanı versin hayırlı zamanda saglıkla sıhhatle inşallah. Pes etmek yok
Kızlar bana kızacak ama ben yerinde olsam yapardım bi testBugun du kiz iste. Dun 28. Gundu bugun 29.. Dun de olma ihtimalim vardi.olmadimbugun de olcam gibi durmuo. Hayrlisi artk.
Ama boyle yaparsan olmazki. 3 yaş var aramızda cok ta değil sen biraz gec bebekmistemissin sadece. Her insan kendine ilaç kendine doktor çaresizlik yok bizim dinimizde. Allah var sa umut var keder yok. İsyan etme. Doktora git biraz da oyle deneBaston boyutuna gecmeden gelselerdi iyiydi millet 30 yasında üc cocuk büyütür biz burda birtanesi olamadıgı icin aglasıyoruz rabbim elbet hayırlısını bilir herkes nasibini yer ama gec anne degil genc anne olmak istiyordum ben gercekten bi müddet araversem iyi olacak benim icin ve bebek istemesemde cok iyi olacak gibi düsünüyorum Allah sizlere versin en yakın zamanda desteginiz icin sagolun canlarım
Sakın öyle düşünme 30-32 yaşlarında evlenip 34-35 yaşlarında anne olanlar var yakın çevremde, bunun belli bir yaşı yok, hayırlı zamanı Allah bilir..Baston boyutuna gecmeden gelselerdi iyiydi millet 30 yasında üc cocuk büyütür biz burda birtanesi olamadıgı icin aglasıyoruz rabbim elbet hayırlısını bilir herkes nasibini yer ama gec anne degil genc anne olmak istiyordum ben gercekten bi müddet araversem iyi olacak benim icin ve bebek istemesemde cok iyi olacak gibi düsünüyorum Allah sizlere versin en yakın zamanda desteginiz icin sagolun canlarım
Biraz kendimi toplayıp karar alsam cok daha iyi olacak sanırım. Kocaya nasıl söylicem beenAma boyle yaparsan olmazki. 3 yaş var aramızda cok ta değil sen biraz gec bebekmistemissin sadece. Her insan kendine ilaç kendine doktor çaresizlik yok bizim dinimizde. Allah var sa umut var keder yok. İsyan etme. Doktora git biraz da oyle dene
SAGLıgımızdan almadan versin insallah rabbim...Sakın öyle düşünme 30-32 yaşlarında evlenip 34-35 yaşlarında anne olanlar var yakın çevremde, bunun belli bir yaşı yok, hayırlı zamanı Allah bilir..
Hmm ebet anladim gicik bisiIste ole ortya karisik bisyler oluo yani.sen anladin
Hyr ole deme anliorum seni bugun patlama gunun ama hyr buna izin vermicem bak yanliz degilsin sabir diyip dewam edicez yorulmak yokGüclü olmaktan yoruldum patron
Arada adet olcakmisim gibi oluo bnmde ama yok tik ay 29 dio ya 46 gun oldu bacim bn nerelere gidemBugun du kiz iste. Dun 28. Gundu bugun 29.. Dun de olma ihtimalim vardi.olmadimbugun de olcam gibi durmuo. Hayrlisi artk.
Agrin gecerse aksam bi yuruyuse cikan kocanlaAglayamıyorumki canım yanıyor beynim kasıklarımdaacımı bile yasayamiyorum bi sövsem burdan evrene benim varlıgıma pisman olur o derece
Bnmki duzenli ama canisiiArada adet olcakmisim gibi oluo bnmde ama yok tik ay 29 dio ya 46 gun oldu bacim bn nerelere gidem
Ee bi dk neyin varmis peki ? Haftaya kesinmi belli olcakmis cnm lekelenmen varmiysi ? Varsa ilk leke gununden geriye dogru 12 15 gun say ona gore hesap yap leke bittikden yaklasik 2 3 gun sonra net sonuc veriomus kan idrar
Kıyamam ya üzülme takdiri ilahi. Bu ayı ben de boş geçirdim bayram a denk geldi ama yapacak bişey yok bir senedir uğraşıyorum .ama daha olmadı .Ah bebegim ya tesekkür
Hiii valla aylarca icip cocugu olan var diye demistm. Dene bklm belki o sebep olurİçtim canım sogan suyu gecen aylarda sürekli içilmio ya senede 2 kez içilmesi lazımmış. Çatlamıyor ya çatlaması için sadece havuc suyu içerim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?