Heyyy noluo yapma bole hani bnm kotu kadin mudurecigim lutfen kizlar bu sekilde dibe dusmeyin ya hepimiz ayni seyleri yasioruz anliorum belki patlama gunun ama bu sekilde kndini yipratma aglayarak uzulerek olmuo hic bisey onca hikaye anlattim umut olsun bizlere die umudunuzu yitirmeyin yilmayin hemen ya yemin ederim her gun agliodum her gun her gece onun oldu bnm nie olmadi die kndimi cok parcaliodum artik enerjim bitmisti ama bu hikayeleri duyunca ve saclarim bi anda bembeyaz olunca eda noluo dedim dur sakin ol senin yine sansin var millet ne halde ve su ana kadar bu ay kadar zor gecen zmnim olmadi arafdayim kizlar sizlerin ne oldugu belli bn ne yapayim varmi yokmu belki yok diecek belki kist belki kanser belki baska bisey ya annem rahim agzi kanserinden ameliyat oldu yemin ederim 12 yasinda kiz da gordum orda biz neyizki yapmayin lutfen busekilde daha cok kaybedioruzKarısık duygular demekki var bir hayır diyorsun belliki zamanı var diyorsun ama istemekten üzülmektende kendini alamıyorsun nasıl agrım var anlatamam sanki yine tutunamadı kuzum gibi belki kimyasal yasıyorum suan soktayım anlayamıyorum agrımdan dogru düzgün üzülemiyorum bile bebeklerden sogumak istiyorum oda olmuyor ay napıcam ben hic istemiyorum diyesim geliyor artık
Ben de aynıyım artık sokakta çocuk görünce hiç güzel değil diyorum güya ne işe yarıyorsa Allahım yardım etsin, sabrımın sonunda gibi hissediyorum bazen. Bir kan versen en azından aklında şüphe kalmaz?Karısık duygular demekki var bir hayır diyorsun belliki zamanı var diyorsun ama istemekten üzülmektende kendini alamıyorsun nasıl agrım var anlatamam sanki yine tutunamadı kuzum gibi belki kimyasal yasıyorum suan soktayım anlayamıyorum agrımdan dogru düzgün üzülemiyorum bile bebeklerden sogumak istiyorum oda olmuyor ay napıcam ben hic istemiyorum diyesim geliyor artık
Ne kadar kısmetsiziz AllahımKendi haline birak eylulde zaten bebisler süprizi sever. Düzenli iliski olduktan sonra hep şansin var. Bende bu ay cok stres yaptim regli 6 7 gün önce geldi.
Canım 10.gün yumurtlama olmuş 11 de devam etmiş 12 de çatlamaya başlamış istersen 1 2 gün daha yap biraz daha silik çıkar. 10 11 12 13 14 değerlendireceğin günler. Eşinin sperm kalitesinde sorun yoksa bu günler değerlendirseydin. Varsa da gün aşırı değerlendirEki Görüntüle 2300100
Kızlar ben anlayamadım pik olmuş mu, 10. mu 11. Gün mü anlamadım, silikleşmeye başladığına göre artır koyulaşmaz herhalde, yumurtlamıyor muyum acaba ben, kist mi oluyor nedir pff
Evet malesefSinir bozucu ya bi turlu duzelmio ya
Hyr hyr yapma bkle sakin 2 3 gun gecsin öle yap yapma hemenOlabilir. Ben de olmadim halâhic bisy hissetmiorm. Zor tutuyorm kendimi test icin
Canisi uzulme yaaEtlülde beklemicem ben ruhen ve bedenen cok yoruldum
Yok ya bizim herseyimiz sorun yaEvet malesefne kdar alsam da purussuz olmuo.
Kizgin surati gorunce birden korktm kizHyr hyr yapma bkle sakin 2 3 gun gecsin öle yap yapma hemen
Sorunsuz hayat var mi kiiYok ya bizim herseyimiz sorun ya
Üşümen hamişlikten olabilir canisiYok usuom bugun battaniyeyi aldim uzandim tv karsisina yarin yaparim napiyim ii degilim
Keske erkek olsaydım böyle bir beklentim olmassaydı kendi bendenimden cok zorlanıyorumHeyyy noluo yapma bole hani bnm kotu kadin mudurecigim lutfen kizlar bu sekilde dibe dusmeyin ya hepimiz ayni seyleri yasioruz anliorum belki patlama gunun ama bu sekilde kndini yipratma aglayarak uzulerek olmuo hic bisey onca hikaye anlattim umut olsun bizlere die umudunuzu yitirmeyin yilmayin hemen ya yemin ederim her gun agliodum her gun her gece onun oldu bnm nie olmadi die kndimi cok parcaliodum artik enerjim bitmisti ama bu hikayeleri duyunca ve saclarim bi anda bembeyaz olunca eda noluo dedim dur sakin ol senin yine sansin var millet ne halde ve su ana kadar bu ay kadar zor gecen zmnim olmadi arafdayim kizlar sizlerin ne oldugu belli bn ne yapayim varmi yokmu belki yok diecek belki kist belki kanser belki baska bisey ya annem rahim agzi kanserinden ameliyat oldu yemin ederim 12 yasinda kiz da gordum orda biz neyizki yapmayin lutfen busekilde daha cok kaybedioruz
Canım ben de 32 yim sen bilemezsin ki Allah bilir senin için en hayırlısını en doğru zamanını sağlıklı bir şekilde Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana canım benim yıpranıyor insan yoruluyor haklısın ama sabretmek çok güzel Allah’ın sınavıdır sen her ne olursa olsun sabrı elden bırakma hiç ummadığın anda bi baktın oluvermiş bence yine korunma ama çok da düşünüp takma kafana ben geçen ay çok taktım çok düşündüm sonunda da olan bana oldu geç adet oldum kesin var diye sanmıştım geç olunca yıkıldım resmen30a geldim birtane bebek yok 5yıllıkta evliyim yeni düsündüm evet biryıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor iste. Madem kısmetimde yok bu sevgiden istekten vazgecmem lazım yada bu psikolojiden cıkmam lazımesime nasıl vericem simdi bu haberi oda üzülüyor sorun problem yok olmuyo olmadı dedigimde oda kahroluyo bisi belli etmiyo sagolsun üzerime titriyor ama ben cok yıprandım. Bir iki ay korunmayı düsünüyorum suanda en azından beklenti icine girmem bilmiyorum
a ypk aslen adetle başlamak en iyisi, kaliteli yumurta oluşumunu destekliyomuş işte. Bi de insülin dengesizliğini önlüyo. Ani bebek ölümlerini düşükleri önlüyo. İçinde reçetesinde hamileyken doktorunuza danışın ya da bi araştırma yapılmamıştır yazıyor ama direk gebeliğin ilk 3 ayı buraktırmıyorlar. Direkman vucuda rahme bi etkisi yok. İnsülin direncini dengeye alarak işte vucuda rahatlık sağlıyo sanırım. Ben bazı günler 1000 bazı günler 1500 alıyorum, 1500 aldığım gün ishal gelio tekrar 1000 e inşyorumCanim ben daha önce glikofen 500luk kullanmistim. 15gun ishal mide bulantisi olmustu.gliforda ayni galiba. Peki glifor u yumurtlama zamaninda kullanmanin zarari varmi yada hamile kalinca hemen birakmakmi lazim.
Ay teşekkür ederim geçen yıl da bir ara yapmıştım yine anlamamıştım bu testleri, eşimin sperm testi tam bir yıl önce yapıldı çok kötü çıkmıştı ama o ay hamile kalmıştım sonra kaybettim o bebeğimi, şimdi baktırmadık iyidir inş değerleri. 10. Gün değerlendiremedik eşim yoktu 14. Gün yine olmayacak, dün yani 11. Değerlendirdik bugün ve yarın da olsun o zaman artık hayırlısıCanım 10.gün yumurtlama olmuş 11 de devam etmiş 12 de çatlamaya başlamış istersen 1 2 gün daha yap biraz daha silik çıkar. 10 11 12 13 14 değerlendireceğin günler. Eşinin sperm kalitesinde sorun yoksa bu günler değerlendirseydin. Varsa da gün aşırı değerlendir
Bende o sondayım sankiBen de aynıyım artık sokakta çocuk görünce hiç güzel değil diyorum güya ne işe yarıyorsa Allahım yardım etsin, sabrımın sonunda gibi hissediyorum bazen. Bir kan versen en azından aklında şüphe kalmaz?
İyi bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz. Nasipse olur her türlü çatlama olduğu günler yapman şansını arttırırAy teşekkür ederim geçen yıl da bir ara yapmıştım yine anlamamıştım bu testleri, eşimin sperm testi tam bir yıl önce yapıldı çok kötü çıkmıştı ama o ay hamile kalmıştım sonra kaybettim o bebeğimi, şimdi baktırmadık iyidir inş değerleri. 10. Gün değerlendiremedik eşim yoktu 14. Gün yine olmayacak, dün yani 11. Değerlendirdik bugün ve yarın da olsun o zaman artık hayırlısı
Kür filan istemiyorum Allahın vermedigini nimetlerinde aramak istemiyorum bebekte istemicem artıkCanisi uzulme yaaartk keyfine gore yasamya calis iliskini. Kür falan denemis miydin daha once
Yaa sn ole san erkek daha kotu ya kiz bisekilde atio ama onlar atamio etkisini esini toparlamak ayri kndini toplamak ayri bn en son doktara gittigimizde rabbim esimde degil gerekirse bnde sorun ciksin die dua ettim kadin ole gucluki herseyi kaldirabilio erkek kaldiramio bk bu sekilde isyan etme lutfen anliorum seni cok ii bn olmek istiodum ya herkez gozume bakiodu dua ediodum oleyim die ama bi faydasi yooook mutlu olmak yakisir bize guclu insanlariz bizKeske erkek olsaydım böyle bir beklentim olmassaydı kendi bendenimden cok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?