Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktordan şimdi çıktım. Ultrasonda bir şey görünmüyor gebelik ihtimali düşük dedi. Kan verdim dortbucukta cikacak. Ama yine de bir iki hafta bekle bir şey kullanma dedi. İyi haber kistim gitmiş. Yumurtan var, çocuk istiyorsan tüp bebek merkezinde oluyorum sabahları, randevu al oraya gel sonra dedi. Böyle.

Hee bende gecikme olmadı yani sadece 2 ay gecikme oldu 4 gün. Ben daha hiç gebelik testi yapmadım 1 senedir deniyoruz. Hiçbişeyden haberm yok bi de öyle aşırı sancı da olmadı, o zaman içim rahatladı biraz şimdi

Hadi hayirlisi olsun insallah

Evet daha kotulere bisey diyemem benom kuzenimin 10 yildir yok cocugu
Ay kiz hele bitanesi 20 yildir istiomus iki kere dusuk yapmis yok buram agrio yok suram agrio diyip ilac icti yine tutsa bebek durmaz bunda diodu esi uzuluodum bnde onlara mantik ya gebelik isteyen ilac icmez ki cok kizdim sonra

Hmm hayirlisi olsun cnm bnm ya

Ay kiz hele bitanesi 20 yildir istiomus iki kere dusuk yapmis yok buram agrio yok suram agrio diyip ilac icti yine tutsa bebek durmaz bunda diodu esi uzuluodum bnde onlara mantik ya gebelik isteyen ilac icmez ki cok kizdim sonra
Napsinlar kiz ne bilsinler 20 sene de az degil ama ya

Allah seni napmasin bnm su anda gecikmem var pembis leke geliodu arada gelio artik 15 gun oldu gecikeli bnmde kalbime huzun verdiniz bi an ya kotu kadinlar

Adam hakli ama hak vermek lazim milyarlar döküyorsun bebek icin kadinda ilac icmis düşürmüş tabi bilerek değildir o da istemez ki boyle olmasini m ama daha neler var nelere millet evi arabayo satiyor bi bebek icin olmuyor ama yasakli bi ilişkide hemen tutuyor gebelik sonra aldiriyorlar bile bile

Walla ya milletin pat hamile kalio biz ugrasioz iste

Walla ya milletin pat hamile kalio biz ugrasioz iste
Isyeyipte olmuyor ya canimi o sıkıyor istemeyenlerin hemencik oluyor yok plansiz yok prezervatif delik yok zevk suyu ile hamile kaldim yok bi damla ile kaldim demiyorlar mi kafalarini duvara surtesim var

Sarjm bitio kizlar dolsun gelirim iyiki varsiniz siz olmasaydiniz yanliz olurdum bu donemi atlatamazdim belkide ki bnm icin zor bi donem arada kalmak kadar zor bisey yok hepinize ts ederim rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip ettsin en kisa zmnda sizi sewioreeeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…