Gitmicem gazlarada gelmicem bugunku testi sizin yuzunuzden yaptim zaten ationuz yapip daha yapmicam 2 gun sadece hayirliysa gelir zaten bebisim degilse gelmezGit kan ver leben olsam simdi kac kere kan vermistim
Çuçuk olmaynca bole oluozMaşallah nasıl yetişiyon acaba, ben yaşlıyım size bile yetişemiyorumne kadan da hızlı yazan bir grup
Bence de yapmaa kac tane oldu .belli zaten. Kana giit yeter artkGitmicem gazlarada gelmicem bugunku testi sizin yuzunuzden yaptim zaten ationuz yapip daha yapmicam 2 gun sadece hayirliysa gelir zaten bebisim degilse gelmez
Ama deme oyle simdi bebis degilse bile adetin sokulmesi icin ilac falan alirsin bu kadan uzamasinGitmicem gazlarada gelmicem bugunku testi sizin yuzunuzden yaptim zaten ationuz yapip daha yapmicam 2 gun sadece hayirliysa gelir zaten bebisim degilse gelmez
Yok kiz sukur yatili degildi sadece aileler yakin ora bura bilmm ne derken 1 ayda 2 gun evde tum gun misafirsiz anca gecirioz oda bni yoruo tek gelinim bnm ailede buyuk olarak burda bi bn varim hersey elimden gecio zor oluo bnaMisafrlerin gitti dimii yatili deil insllh
Ay cok zor tek gelin de olmak . Ben 5. GelinYok kiz sukur yatili degildi sadece aileler yakin ora bura bilmm ne derken 1 ayda 2 gun evde tum gun misafirsiz anca gecirioz oda bni yoruo tek gelinim bnm ailede buyuk olarak burda bi bn varim hersey elimden gecio zor oluo bnaewlilikden sogucam bu aileler yuzunden
Icmemki okudum bi yerde 25 30 gunde cikiomus gebelik hatta bi komsum anlatti şok oldum kiz 3 ay hastaneye gidio kan verio idrar testi yapio cikmio 3.ay alttan muane ve kanda cikio ki her ayda duzenli adet gormus oyuzden suphe etmemis kardesimde ilk bebeginde 2 aya kadar kanda ve idrarda cikmadi adet de gordu 2.ay cikti gec dollenmeymisAma deme oyle simdi bebis degilse bile adetin sokulmesi icin ilac falan alirsin bu kadan uzamasin
30 canımKac yasindasin kiizzzz kendini gomdum
Ya aslinda guzel yanida cok herkez uzerime dusuo cok deger veriolar ama gidip oturup kaynanamin is yapmasini bkleyemezsin ki cokda ii anlasiriz illaki kosusturuon bide cok aktif esim ve ailesi bnde ewde tek uzannayi sewiom cok testsizAy cok zor tek gelin de olmak . Ben 5. Gelin
Oyyy isin zormus anliorm seniYok kiz sukur yatili degildi sadece aileler yakin ora bura bilmm ne derken 1 ayda 2 gun evde tum gun misafirsiz anca gecirioz oda bni yoruo tek gelinim bnm ailede buyuk olarak burda bi bn varim hersey elimden gecio zor oluo bnaewlilikden sogucam bu aileler yuzunden
Aaaaaaaa inanmiyorummmmm oyle seyler oluyor mu kiIcmemki okudum bi yerde 25 30 gunde cikiomus gebelik hatta bi komsum anlatti şok oldum kiz 3 ay hastaneye gidio kan verio idrar testi yapio cikmio 3.ay alttan muane ve kanda cikio ki her ayda duzenli adet gormus oyuzden suphe etmemis kardesimde ilk bebeginde 2 aya kadar kanda ve idrarda cikmadi adet de gordu 2.ay cikti gec dollenmeymis
Persembe kndi doktoruma gitcem hem alttanda bakar ne var ne yok cikar die dusundumBence de yapmaa kac tane oldu .belli zaten. Kana giit yeter artk
Ben de rahatima duskunumYa aslinda guzel yanida cok herkez uzerime dusuo cok deger veriolar ama gidip oturup kaynanamin is yapmasini bkleyemezsin ki cokda ii anlasiriz illaki kosusturuon bide cok aktif esim ve ailesi bnde ewde tek uzannayi sewiom cok testsiz
Ya oldum olasi mutfak misafiri bna kakaladiklari icin alistimOyyy isin zormus anliorm senicaliskansjn yine masllh. Aile kalablik olnca ole oluo. Uzak oldgum icin bole seyler cekmiorm cok sukur. Gerci ilerde nolur bilmiorm.
Baba evinde de mi en buyuksunYa oldum olasi mutfak misafiri bna kakaladiklari icin alistim
Ole cok deilmis cnm. Dedim hele kactiiir30 canım
Ay bana da geliolr arada ama cok stres yapiorm yeni oldgum icinYa oldum olasi mutfak misafiri bna kakaladiklari icin alistim
Yemin ederim canli konustugum o kadar olay varki hastanede neler neler cevrede neler neler ya kadinin biri 6 ay duzensiz adet goruo kadin doguma kontrole gidio ve cinsiyet ogrenip cikio sen dusun neler varAaaaaaaa inanmiyorummmmm oyle seyler oluyor mu ki
Ew kusuyum yawrum film olsun icecek olsun net olsun tmm uzanayim bide oh misss bazen yemin ediorum agliom ewe gitmek istiom yada evimde durmak istiom die ama mecbursunBen de rahatima duskunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?