- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Eskiler biliyor boyle seyleri yaAynn
Aynn öle ya gec oluncada öle derlermis
Degişik ortam şart o yüzdenAynn ya insan sklio artik istemio ya
Yok kiz canim tatli benm duygusalimda kavga cikarKemeri cikarsin al sana kırbaç
Ha kiz beceremiom bi yerde terslik varBeceriksiz senitaktik maktik yok bam bam bam
Kızlar coştu ben korktum arkana saklancamBiri kirbaclanmak istiyor heyecan ariyor
psikolojimi bozdunuz 3 kişiBeceriksiz senitaktik maktik yok bam bam bam
Heyecan meyecan yokYok kiz canim tatli benm duygusalimda kavga cikar
O terslik bizde de var annemHa kiz beceremiom bi yerde terslik var
Hepinizi falakaya yatirmak lazim aslindaKızlar coştu ben korktum arkana saklancam
Ha kiz kirpikler kivrisiosa hamile oluomussun yengem her gorustugumuzde kirpigime bakio kardesimide bildi deginisikEskiler biliyor boyle seyleri ya
Ben naptın ya masum masum oturuyorum şuracıktapsikolojimi bozdunuz 3 kişiben daha küçüğüm neler duyucam daha yaa bu gozlerim neler okuyacak daha diye merakla takipteyim sizi
Iste bi duzunu bulaydik iiidiO terslik bizde de var annem
Cok iyiler o konudaHa kiz kirpikler kivrisiosa hamile oluomussun yengem her gorustugumuzde kirpigime bakio kardesimide bildi deginisik
Bncede bn zaten kacacak delik ariom bna bu bile heycanHeyecan meyecan yokbildiginizden şaşmayin sakat makat kalirsiniz mazallah
Seeeennn milleti coşturan sensinnn kizzz amiigoBen naptın ya masum masum oturuyorum şuracıkta
Suçum ne hakime abla ben bişi demedim valla asıl sen taktik veriyon Kırbaç yoksa kemer var diye gözümden kaçtı sanmaHepinizi falakaya yatirmak lazim aslinda
Heyecani dorukta yaşarsınız kemerle direk felçSuçum ne hakime abla ben bişi demedim valla asıl sen taktik veriyon Kırbaç yoksa kemer var diye gözümden kaçtı sanma
O nasıl oluyor kızHa kiz kirpikler kivrisiosa hamile oluomussun yengem her gorustugumuzde kirpigime bakio kardesimide bildi deginisik
Ben de cok huyluyum dokunsa kaciyomBncede bn zaten kacacak delik ariom bna bu bile heycan
Bulunca yol göstercem size merak etmeIste bi duzunu bulaydik iiidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?