- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
HissediyorumKız inşallah uçarım havalara valla![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HissediyorumKız inşallah uçarım havalara valla![]()
OooooooooooooooAnaaam neler diolar ya walla bnde denedim olmuo kardesim dioki bosaldi wc ye kostum tuttu dio la bizde sorun var herhalde![]()
Sen wcye kosmuyon ondan olmuyor bide bu taktiği deneyelimAnaaam neler diolar ya walla bnde denedim olmuo kardesim dioki bosaldi wc ye kostum tuttu dio la bizde sorun var herhalde![]()
Ne dersek diyelim olan en çok biz kadınlara oluyorAynen öle korku o zaman basılıyor onlarda
Hey Allahom yaSen wcye kosmuyon ondan olmuyor bide bu taktiği deneyelim![]()
Kuzum mmHissediyorum![]()
Bi deli ben değilmişim çok şükür geçen ayaklarımdan bile salladı eşim tepetaklak beni![]()
Ne guldum ya ne hallere geldik hamile olacaz dieBende belimi incittim geçen ay.. ters takla atıyordum nerdeyse![]()
Genelde dogru çıkıyorKuzum mminşallah inşallah dogru çıkar hislerin
Malesef canım bizim yaşadıklarımızın binde birini yaşamıyorlarNe dersek diyelim olan en çok biz kadınlara oluyor
Baska açıklaması yok kuzumHey Allahom ya
Keşke onlar hamile kalsa ben bazen diyorum sen ohh kebap olan bana oluyorMalesef canım bizim yaşadıklarımızın binde birini yaşamıyorlar
Aklımızı oynamamız yakın bebek isterken deliler hastanesine toplucaklar bizi yakındaNe guldum ya ne hallere geldik hamile olacaz die![]()
Agzın dan bal damlıyor bebegim mm Allahım ne olur ne olur umut oldun banaGenelde dogru çıkıyor![]()
Cnm bnmde öleydi 2 ay önce damla geldi iki kez ilki geldi adet öncesi snra gitti ikinci damla geldi ertesi gun adet oldum ama bu sefer cok farkli insan hissedio sadece zorlayinca peceteye gelio ki pembe o kadar acik renkki ole diyin adet kokusuda yok o lekede normal akinti kokuyo bide o kadar gunum gecti yogun olmasi gerekio su an yada tortulu vs nys bide su varmis kimyasal bnm 2 ay once diom ya damla geldi pesinden adet oldum cok agrili ve komple lok lok bisey dokuldu uzun surdu adetim degisikdi yani buda degisik bilmiom nolcakAnnnnneeemmm ya benim de gecen ay oyle oldu reglim acik kirmizi boyle yapiskan gibi ve aaz geldi . Normalde cok gelir
KeşkeeeKeşke onlar hamile kalsa ben bazen diyorum sen ohh kebap olan bana oluyor![]()
Kirbacmi noluo nerelere dustum gece oldu costunuz kizlar yineBoya deyince aklıma şey getirdin
Kırbaç aldım birden çekmeceden çıkardim kafasını salladı tövbe tövbe der gibi.. eline bile almadı![]()
Walla billaha dun sise bugun kirbac bn sok bn afalNe fantaziler var yaraabiimmm kizlar ne diyonuzabbooowwww
![]()
BugunSenin BAT ne zamandı?
Kader utansınKeşkeeebende rahat olurdum ne güzel ohhh mis
Ya kuzum sırf heyecan olsun farklılık olsun diye. Zorla yaptırıyorum zatenKirbacmi noluo nerelere dustum gece oldu costunuz kizlar yine![]()