Allah seni ne etmeye eşin tutsaydı seni o zaman oluyorBen onuda denemeye kalktımda düşüyodum
Katılıyorum vala atmadığım takla kalmadi yaMillet iç çamaşırdani spermle kalıyo biz ayaklarımızı tavana değdiriyoz gene yok
Bnce yarin yap en azindan stres olma var sa gebelik cikar gec dollenmeyse adet olmazsin stresden olmuom demezsin en azindanKizlaaar icim icime sigmio yaaayarin olsn bi an once. Sizce ne zmn test yapim yarin olmazsam. 3 gun falan beklim mi yaa. Dusunceler gidip gelio kafamda
Uzuldum kuzum insallah guzel hberle gelirsin bi sorunun cikmaz
Güzel haberlerle gel kuzum
İnsAllah kızlar saolunInsllh hic bi skıntı yokturhayrli haberle gel
Dewam etmezse belki yerlesmedir kuzumKizlar 1 hafta vardı adete dün ağrım oldu bugün leke geldi demekki baya erken olucam bu ay
canımBeraber yaparz o zmnard arda guzl haberler verirz insllh
Salak salak işler yapıyosun diyoAllah seni ne etmeye eşin tutsaydı seni o zaman oluyor
Savaşa giden her yol mübahtırKatılıyorum vala atmadığım takla kalmadi ya
Bi deli ben değilmişim çok şükür geçen ayaklarımdan bile salladı eşim tepetaklak beniKatılıyorum vala atmadığım takla kalmadi ya
Bende belimi incittim geçen ay.. ters takla atıyordum nerdeyseBen onuda denemeye kalktımda düşüyodum
Nasreddin hoca misali ya tutarsa deseydinSalak salak işler yapıyosun diyo
Kuzum yerlesmeyi cok arastirdim bazen tek damla bazen 4 gun bazen 7 gun suruomus kisiye bagliymis adet önceside snrasida oluomus bugun okudum hatta bi iki yazida paylastim tek fark cok acik pembe yada kahve rengi oluomus normal adete gore cok az oluomus du bi daha paylasiyim yazilari varsa silmisim su yazilari okuyum hemen bulup atcam sanaBenim gögüsler sismisti cuma günü cumartesi aksamda ufacık pembe birsey geldi ama kanama degildi burda yazan minumum üc saat diyor bende bir saat bile sürmediki anladınmı sen yavrum ben birsey anlamadım
Insallah darisi basima dogururnca gecer insallah . Tabii bunun icin bilin bakalom ne eksikKızlar ben az hastanelik olmadım! Adet ağrısından ne çektim ben bee!! İstemiyorum çocuk alın şu rahmi diye ağlardım, ilaç kar etmezdi bi de makatıma vururdu ağrı o en kötüsüydü.. böyle stresten lisede adetimi 45-50 güne çekmiştim, korkudan olmuyordum.
20 de evlendim ilk iş doktıora gttim dedim ki ağrım geçicekse dourcam, dedi ki gecmez, o da bayandı güvendim. Ammmaaa velakiiin hamileyken de doğum ekibim dedi ki adetlerin nasılsa doğumun da öyle olur, of dedim yandım ben. Normal doğuracam ama koymuşum kafaya. Ama doğumum hiç de öyle ağrılı olmadı. Bi kere bağırmadım ağlamadım ses çıkarmadım sakin sakin doğurdum. Hatta doğumdan çıktığımda dedim ki zormuş ama bundan daha ağrılı adetlerim oldu benim
Veee doum sonrası 10. Ayda geldi ilk adetim ne ağrı ne sızı kardaşlar!!
Yok yok yok
Emzirme bitince belki geri döner dedim dönmedi
Yumurtlama dönemi daha çok huzursuzluk yaşıyorum inanın. Adetlerde neler neler yapıyorum hiç bi sancı bişi olmuyo.
Yani normal doğum yapmakla da ilgisi varmış sanırım öyle diyolar ama bende doğurmak ağrıyı aldı götürdü
Durmak yok bu yolda savaş boyalarımızı sürüyoruzBende belimi incittim geçen ay.. ters takla atıyordum nerdeyse
Kız bebiş için çekilen çile kutsaldırSavaşa giden her yol mübahtır
Hahahahah adam okadar rahatki kendi kendime çocuk yapıyorumNasreddin hoca misali ya tutarsa deseydin
He ya doğsun herşeyi anlatıcam ona :)Kız bebiş için çekilen çile kutsaldır
Annnnneeemmm ya benim de gecen ay oyle oldu reglim acik kirmizi boyle yapiskan gibi ve aaz geldi . Normalde cok gelirKuzum yerlesmeyi cok arastirdim bazen tek damla bazen 4 gun bazen 7 gun suruomus kisiye bagliymis adet önceside snrasida oluomus bugun okudum hatta bi iki yazida paylastim tek fark cok acik pembe yada kahve rengi oluomus normal adete gore cok az oluomus du bi daha paylasiyim yazilari varsa silmisim su yazilari okuyum hemen bulup atcam sana
Uzulme kiz elbet bir gun bizde anne olcaz pacamizda bebekle bulasik yikicaz wallaKizlar iyi geceler ben kaçarrr. Moralim sıfır. En iyisi uyumak unutmak...
Malesef erkekler böle başında bnmkide öyleydi 3 yıl olunca oda başladı şunu yap bunu yap demeyeHahahahah adam okadar rahatki kendi kendime çocuk yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?