Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah yavrum stres yapmayı bırak iki türlüde zarar varsada yoksada ben koydum göge rahmet gelsin
Haklisin cnm. Bu gunlere gelene kadar stresini cektij daha yeter gece elimi koydum gobusume icimden konustm durdum ole uyudum. Kismeti varsa her turlu gelio zaten.

Benimde öyle bide füze gibi siskinim ben sendede varmı o kuzum henüz gelen giden olmadı ama gelir diye bekliyorum ben
Sol tarafim cok acayip sis gibi bi degisik bacagimi yukari dogru bukerek oturmayi seviom sagda sknti yok solda acio bi degisik bugun bnde adet olcak mis gibi hissediom tık yok goguslerimde dokunmasamda arada acio akintimla pembe geldi yine bugun biraz önce ama degisik adet olmayacam gibi dusunuomda bilmiom umarim olmayiz kuzum umarim hamileyizdir

Anladım canım istanbul egitim arastırmaysa harika ilgilenirler diye umuyorum ins bende ilerleyen dönemlerde giderim kırmızılardan sonra mola vericem ben biraz cok yoruldum ama burda sizlere eslik edicem
Bende bismillah diyip baslamak istiyorum artik . Bekledikce bosey olmuyor.

Senin yoklugunu arartmadim gerci senin kadar kibar ve naif olamadim ama idarelik artik
Koydum göge rahmet gitsin diyorum benim kadar kibar ve naif olamadıgından bahsediyorsun
İnan benden daha kibar ve naifsin ama sadece suan canımsın iyiki varsın hakkımızda hayırlısı bunlardır insallah cicegim

Anladım canım istanbul egitim arastırmaysa harika ilgilenirler diye umuyorum ins bende ilerleyen dönemlerde giderim kırmızılardan sonra mola vericem ben biraz cok yoruldum ama burda sizlere eslik edicem
Insallah oyle ilgilenirler . Gecicstirmezler

Ahahahahah hakkimzda hayirlisi

N Nana Ana kiz test yaptim bn gordunmu 10 dk gecti ama ikinci cizgi silik vardi ikimizin cogu seyi bnzio gecikme disinda belki hamileyizdir
Görmedim yavrum bakamadım hic mesajlara bikac isim kaldı hallediyim hepsine bakıcam ay ozaman hamilesin sen insallah kalkıp gidiyosun hemen acile bune rahatlık yaaa kosss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…