- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Baskan yardımcısı böregi cöregi olmanın avantajlarıhadi yine eyisin eyii
Suleymaniye diyorNerdeymiski onun poliklinigi aceba
Bu grupta emegin belki benden cok haksızlık yok hakeden kazandıııen sevdigim adam kayirma
FatihteymisSüleymaniye neresiki ya
Senin yoklugunu arartmadim gerci senin kadar kibar ve naif olamadim ama idarelik artikBu grupta emegin belki benden cok haksızlık yok hakeden kazandııı❤❤❤
Haklisin cnm. Bu gunlere gelene kadar stresini cektij daha yeterİnsallah yavrum stres yapmayı bırak iki türlüde zarar varsada yoksada ben koydum göge rahmet gelsin
Sol tarafim cok acayip sis gibi bi degisik bacagimi yukari dogru bukerek oturmayi seviom sagda sknti yok solda acio bi degisik bugun bnde adet olcak mis gibi hissediom tık yok goguslerimde dokunmasamda arada acio akintimla pembe geldi yine bugunBenimde öyle bide füze gibi siskinim ben sendede varmı o kuzum henüz gelen giden olmadı ama gelir diye bekliyorum ben
Anladım canım istanbul egitim arastırmaysa harika ilgilenirler diye umuyorum insFatihteymis
Bende bismillah diyip baslamak istiyorum artik . Bekledikce bosey olmuyor.Anladım canım istanbul egitim arastırmaysa harika ilgilenirler diye umuyorum insbende ilerleyen dönemlerde giderim kırmızılardan sonra mola vericem ben biraz cok yoruldum ama burda sizlere eslik edicem
Koydum göge rahmet gitsin diyorum benim kadar kibar ve naif olamadıgından bahsediyorsunSenin yoklugunu arartmadim gerci senin kadar kibar ve naif olamadim ama idarelik artik
Insallah oyle ilgilenirler . GecicstirmezlerAnladım canım istanbul egitim arastırmaysa harika ilgilenirler diye umuyorum insbende ilerleyen dönemlerde giderim kırmızılardan sonra mola vericem ben biraz cok yoruldum ama burda sizlere eslik edicem
AhahahahahKoydum göge rahmet gitsin diyorum benim kadar kibar ve naif olamadıgından bahsediyorsun
İnan benden daha kibar ve naifsin ama sadece suancanımsın iyiki varsın hakkımızda hayırlısı bunlardır insallah cicegim❤
Baslamak basarmanın yarısıymıs hadi insallah ikizlerle üücüzlerle dönersin insallah o yolda goncagülümBende bismillah diyip baslamak istiyorum artik . Bekledikce bosey olmuyor.
stırmalar gecistirmiyor canım bide özellikle infernitemiydi ona ayrı yapılmıs üstüne titrerler sanıyorumInsallah oyle ilgilenirler . Gecicstirmezler
Ay kıyamam yavrum yaaa insallah doludur göbisin kızın yada oglunla saglıgıylaHaklisin cnm. Bu gunlere gelene kadar stresini cektij daha yetergece elimi koydum gobusume icimden konustm durdum ole uyudum. Kismeti varsa her turlu gelio zaten.
Görmedim yavrum bakamadım hic mesajlara bikac isim kaldı hallediyim hepsine bakıcam ay ozaman hamilesin sen insallah kalkıp gidiyosun hemen acile bune rahatlık yaaa kosss
Insallah ilk deneyimimiz olucakAra
stırmalar gecistirmiyor canım bide özellikle infernitemiydi ona ayrı yapılmıs üstüne titrerler sanıyorum
Simdi de zorla test yaptircak kariya bak yaGörmedim yavrum bakamadım hic mesajlara bikac isim kaldı hallediyim hepsine bakıcam ay ozaman hamilesin sen insallah kalkıp gidiyosun hemen acile bune rahatlık yaaa kosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?