Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrum yaaaaaaa kıyamam yaaa hay Allah üzüldüm ama hayırlısı buymus demekki tüh ya kaynanana ne batmıs yinee
Hayirlisi artik diyecez . Yarina randevu aldim gidicem insallah hastaneye . Kaynanaya kurt girmis durmuyor neymis sanci oluyorum diye gebe kalamiyormusum kizdim ona tartistim icimin yagladi eridi . Zaten adetliyken gergin oluyorum

Ben umutluyum sizden ben bekledigim zamanda geldi zaten her zaman 1 gun gec ya da 1 gun erken oluurum . Bi de gece baslayan bacak agrisindan anladim sabah gorucegimi
Benimde karnım davul gibi oldu ha simdi ha sonra bekliyorum bende ama hic agrım yok kalca kemiklerimden baska hayırlısını yasayalım herbirimiz insallah kuzum

Benimde karnım davul gibi oldu ha simdi ha sonra bekliyorum bende ama hic agrım yok kalca kemiklerimden baska hayırlısını yasayalım herbirimiz insallah kuzum
Insallahhhhh hayirlisi neyse o olsun . Demmekki daha zamanimiz varmis desek de icimiz buruk

Hayirlisi artik diyecez . Yarina randevu aldim gidicem insallah hastaneye . Kaynanaya kurt girmis durmuyor neymis sanci oluyorum diye gebe kalamiyormusum kizdim ona tartistim icimin yagladi eridi . Zaten adetliyken gergin oluyorum
Senin yüzünden senin o kör salak baskıların yüzünden senin stresinden gebe kalamıyorum deseydin ya agzına agzına gerci sen fazlasınıda söylemissindir eline agzına saglık
Bir git bakalım kuzum ne diyecekler bir yılını doldurdugunu söyle denemede mutlaka

Esime de dedim boswer diyor ona mi laf anlaticaz diyoro da biliyor anlayissiz biri oldugunu danasinininsallah bakalim test mest isterler simdi bi de ya obur aya kalsin istemiyorum .

Esime de dedim boswer diyor ona mi laf anlaticaz diyoro da biliyor anlayissiz biri oldugunu danasinininsallah bakalim test mest isterler simdi bi de ya obur aya kalsin istemiyorum .
İyi yaptın kuzum sen randevu almakla arastırmaya gideceksin dimi? @Antoryum123 noldu aceba onunda batı bugündü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…