Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaarrrrrrrr bisi diecem 5 dk yi gecti ama olaya bak bn şok bn kal bn öle bole oldum bn iptal bn oneydi gız su an 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 da bunun gebe olaydim daha koyu olmasi gerekmiomu 14 gun oldu bugun gecikeli en son iliski 5 ve 13 de olmus kafam karisti 5 de tutunsa 12.gununde lekeler basladi tam gunu gibi ama bilemedim hamile olmasam cikarmi ki hic gormedim ikinci kez goruorum iki cizgiyi tobe saskinim 😱💕💕💕🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Hamilesinnnn💕💕💕💕😘hadi git kan ver

Kizlaarrrrrrrr bisi diecem 5 dk yi gecti ama olaya bak bn şok bn kal bn öle bole oldum bn iptal bn oneydi gız su an 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 da bunun gebe olaydim daha koyu olmasi gerekmiomu 14 gun oldu bugun gecikeli en son iliski 5 ve 13 de olmus kafam karisti 5 de tutunsa 12.gununde lekeler basladi tam gunu gibi ama bilemedim hamile olmasam cikarmi ki hic gormedim ikinci kez goruorum iki cizgiyi tobe saskinim 😱💕💕💕🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Kiz git bi kan ver bi daha .belli hamilesin 😊 bence yeni tutunuo. Bazen gec tutunabilio icini ferah tut. Guzl dusun guzl olsn.

Olsun yine de benimki gibi 1 gub sonra cikmasi ya 😂😂😂
Anaa öle oluomuymus daha önce bn hep yapiodum cikmiodu bi kere cikti kimyasal olabilir dediler surekli kan vermemistim 42 gun gecikmistim ayni gun cikio yada bi iki saat snra fln doktor cikmaz kolay kolay demisti azda olsa hormon varsa cikar demisti en belirgini adet gecikmesi kimyasal da kac kere denediysem gecde olsa cikti ama kan verdigimde adet oldum 😁😁 1.6 cikmisti yani varsada gitmisti oyuzden testte cikiomus acaba dusuncem var kimyasalmi yine 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back