- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ay insallaahhh vallahaa boyle seyler duymak bilr icime su serpiyorProxy woman in erkekler icin olani da var asilamada iyi sperm bulundu mu tamam sen de sorun olmadigi icin tutmasi cok daha büyük ihtimal insallah
HamilesinnnnKizlaarrrrrrrr bisi diecem 5 dk yi gecti ama olaya bak bn şok bn kal bn öle bole oldum bn iptal bn oneydi gız su anda bunun gebe olaydim daha koyu olmasi gerekmiomu 14 gun oldu bugun gecikeli en son iliski 5 ve 13 de olmus kafam karisti 5 de tutunsa 12.gununde lekeler basladi tam gunu gibi ama bilemedim hamile olmasam cikarmi ki hic gormedim ikinci kez goruorum iki cizgiyi tobe saskinim
Evet israf ama isteeYok ya yaoma bence iyi ki de esim almamis test . Israf resmen
Proxy man ne için veriliyorProxy woman in erkekler icin olani da var asilamada iyi sperm bulundu mu tamam sen de sorun olmadigi icin tutmasi cok daha büyük ihtimal insallah
Yok ya sanmm nie bole silik ciksin koyulasmio hemHamilesinnnnhadi git kan ver
5 dakika icin de mi ciktiYok ya sanmm nie bole silik ciksin koyulasmio hemkaldi öle cidden hamile olmayanda cikarmi ? Silikde olsa
Kaliteli sperm olsun diye ben woman olani kullandim yumurtalar icinProxy man ne için veriliyor
Katiliorum bncede bn cok test harcadim artik cok cok nadir aliorum
Tebrikler. Kan verip kesinleştir bence.Yok ya sanmm nie bole silik ciksin koyulasmio hemkaldi öle cidden hamile olmayanda cikarmi ? Silikde olsa
Yok 5 dk icinde degil 10 dk yi gecti sanirsam5 dakika icin de mi cikti
Olsun yine de benimki gibi 1 gub sonra cikmasi yaYok 5 dk icinde degil 10 dk yi gecti sanirsam
Ay insallah ya bakalim belki yarin giderim kan vermeye gaza geldim su anTebrikler. Kan verip kesinleştir bence.
Kiz git bi kan ver bi daha .belli hamilesinKizlaarrrrrrrr bisi diecem 5 dk yi gecti ama olaya bak bn şok bn kal bn öle bole oldum bn iptal bn oneydi gız su anda bunun gebe olaydim daha koyu olmasi gerekmiomu 14 gun oldu bugun gecikeli en son iliski 5 ve 13 de olmus kafam karisti 5 de tutunsa 12.gununde lekeler basladi tam gunu gibi ama bilemedim hamile olmasam cikarmi ki hic gormedim ikinci kez goruorum iki cizgiyi tobe saskinim
Bugun git rahatliyalm yaaAy insallah ya bakalim belki yarin giderim kan vermeye gaza geldim su an
Matofini duydunuz mu? Doktor bana Matofini verdi, eşime Proxyman i verdi.Kaliteli sperm olsun diye ben woman plani kullandim yumurtalar icin
Bi gun mu gecsin sadece
1 gun gecsin bence en sagliklisiBi gun mu gecsin sadeceyarin olmazsam mi. Ay napim kizlar
Anaa öle oluomuymus daha önce bn hep yapiodum cikmiodu bi kere cikti kimyasal olabilir dediler surekli kan vermemistim 42 gun gecikmistim ayni gun cikio yada bi iki saat snra fln doktor cikmaz kolay kolay demisti azda olsa hormon varsa cikar demisti en belirgini adet gecikmesi kimyasal da kac kere denediysem gecde olsa cikti ama kan verdigimde adet oldumOlsun yine de benimki gibi 1 gub sonra cikmasi ya
Belki bnmkisi de sessizce gelir1 gun gecsin bence en sagliklisiben de bugun alicam diyordum amaa tiiertt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?