- 26 Haziran 2019
- 707
- 828
- 53
Kız o nasıl olmuş merak ettimOlabilir cnm. Bak dun dedigim arkadsim kac aydr adet gibi gordu kanamayi. Ama simdi 3.5 aylk hamile cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o nasıl olmuş merak ettimOlabilir cnm. Bak dun dedigim arkadsim kac aydr adet gibi gordu kanamayi. Ama simdi 3.5 aylk hamile cikti
Bildgin adet gormus iste. Konusuoduk bir ya da 1.5 aylk zannedioduk. Hastanye gitmis 3.5 aylk demislerKız o nasıl olmuş merak ettim
Olan olduAnam noldu kiz![]()
Nasil oldun cnm.Olan oldu![]()
Iyiyim biraz daha cok tesekkurlerNasil oldun cnm.
Hayırlı olsun. 2 kat artması olumlu diyorlardı,kızlar dün adet gunumdü .bu sabah bhcg sonucum 33.5 çıktı.acaba normal miben daha yüksek bekliyordum
Geç dollenme olmasinkızlar dün adet gunumdü .bu sabah bhcg sonucum 33.5 çıktı.acaba normal miben daha yüksek bekliyordum
Ya adet mi oldunOlan oldu![]()
sizce düşük müGeç dollenme olmasin
EvetYa adet mi oldun![]()
sizce düşük mü değer![]()
Bence degilsizce düşük mü![]()
Hyaıekısı olsun cnm daha zamanı varmış demekBence degil
Canim sağol desteğin için .insallah yükselir.senin de belli olmadı herhalde dahaStr
Düşük değil bence dger yükselecektir ilerleyen günlerde bence sıkıntı duymana gerek yok
Oyleymis tabi dahaHyaıekısı olsun cnm daha zamanı varmış demek
Ii bari pek is yapma bugunIyiyim biraz daha cok tesekkurleragri kesiciyi yarimladim oylr aldim gecirdi hemen uzaniyorum simdi