Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynanam psikolojimi bozdu resmen
İşte zaten seni etkileyen de bu yoksa olmazsın bu kadar. Soyleme sende adet oldum die nie bilioki. Karnın da agrıosa gir odaya yat. Bi yerin agrıyınca hasta damgası yiyorsun. Büyük teyzem derdiki hep bi yeriniz agrır sa kocana bile aman agrıyor deme kimseye belli etme onu alırlar yuvarlarlar olursun kanser derdi. Cok dogru soyuluyor. Bende zayıfım benim kayınvalide de az kilo al deyip durur her gitmrmde memlekete. Ben halimden memnunum diyorum saglıgım yerinde. Sen az ye de kilo ver beni napcan dedim

ben buraya 'agustorta hamıleyımmmmmmmm' yazmıstım ya kızlar.. heh o konu iptal .. eylüldeee hamileyimmmm.. eylülde iptalmi aktifmi belli olur

L Loriklorik kuzum benim üzülmeni çok iyi anlıyorum bende her kırmızıyı gördüğüm gün psikolojikmen çok kötü oluyorum hiç bir şey beni teselli etmiyor. Bu günlerde geçecek hepimiz için inşallah hepimiz hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız . Eşinde varikosel ameliyatı olduysa ve 1.5 yıl geçtiyse mantıklı olandan aşılama yaptırmak doğru karar vermişsiniz.
Bizimde 15 ay olacak bu ayda olmazsa. Bende de eşimde de bir sorun yok görünüyor. Çok tahlil film yaptık. Nasip değilmiş diyorum. Doktorum Eylül de aşılama yapalım dedi. Benimde düşüncem 2 3 ay bitki kürü devam etmek olmazsa sonra artık aşılama yaparım.

Canım şu aşılamayı bize biraz anlatırmısın nasıl yapılıyor süreci nasıl. Ucretlimi.
Klomen ve ovitrelle yaptırdım 2 kez ama olmadı sonra aşılamaya geçtim... adetin galiba 3ncü günüydü femara ya başladım 5 gün sabah akşam sonra yumurtalım sağ ve sol 20 mm olmuştu ayın 8 nde yaptırdım aşıyı normal muayene gibi acı falan hissetmedim ki canım çok tatlıdır Evet ücretli ama devlet hastaneleri de yaptırıyor die biliyorum cnm ben 2 tane aşıya 3000 civarında ödeme yaptım

ister istemez soyluyotum

L Loriklorik kaynanan çok biliyor ya ondan yükleniyor. İyiki ki de bir problemin yok yoksa sana yüklenirdi. Ben evlenmeden öncede evlendikten sonra da adetin ilk günü çok sancı çekerim evden dışarı kesinlikle çıkamam. Geçen ay o kadar sancılı geçti ki hastaneye gidecektik. Her bayanın yapısı farklı kimi hiç sancı çekmez kiminde de çok sancılı olur

Ben artik bisey denemeden direk tedaviye baslamak istiyorum .

Aynen ama anlatamiyorum bunu ona

Üniversitedeyken benim aşırı sancılarım olurdu artık yurdun sahibi bile anlamıştı beni hastaneye kaldırırlardı sürekli o zamanlar ilaç bile fayda etmezdi çünkü yurttaki arkadaşım hediye almıştı bunu bana çok anlamlı bir hediye benim için her adet dönemimde arkadaşım aklıma gelir bunu kullandıkça

Bende bir kere kullandım klomen. Bakalım 2.Yi verecekler mi yarın gitcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…