Ay unuttum onu benAdetliyken okunuyor mu
Gebe degilimmL Loriklorik kiz sen burda ümitsizlige kapilanlari fircalamiyomuydunn nerde benim o positiv evrene mesaj gönderen tatlimmm??? herseyinn hayirlisii rabbim hepimizin kucaklarini doldurcak insallahhadii bakalimm ne diyoduuk? geeebbeeeyyiiizzzz geebbeeyyiiizzz geeeeebeeeeeyiiiiiiizzzzzzz
Ay unuttum onu benolmaz tabikii
Canim hakinda hayırlısı olsun inşallahGunayydiiinnn bannaaa kirmizzziii cok yakisiyor sanirim pesimi birakmiyor 1 bucuk yildirregl oldum
kendime geliyorum ssnirim yavas yavas
Amin saolCanim hakinda hayırlısı olsun inşallah
Neden olmasın benim annem öyle oluyomuş hamileyken adet görmüş :)Ben de istiyorum mucizeadet olurken bile acaba ustune mi görüyorum diye düşünüyorum siyirdim artik
Keske bizde oyle olsakkkk artik ped reklamlari görmekten ped gormekten nefret ediyorum .Neden olmasın benim annem öyle oluyomuş hamileyken adet görmüş :)
Sorun spermlerdeyse dollenme asilama ile olur dimi daha mi kolay olurNeden olmasın benim annem öyle oluyomuş hamileyken adet görmüş :)
Canım meraba, bende de daha çok kasıklarda batma sızı oluyordu karnımda da şişlik var nasıl oldun devam ediyor mu ağrılar?
Sen hamileydin dimi en sonCanım meraba, bende de daha çok kasıklarda batma sızı oluyordu karnımda da şişlik var nasıl oldun devam ediyor mu ağrılar?
Tabi kız aşılamayla sağlıklı spermleri seçiyolar öyle çok hamile kalan varSorun spermlerdeyse dollenme asilama ile olur dimi daha mi kolay olur
Evet canım hamişimSen hamileydin dimi en sonnSil gidiyor
Insallah artik ya mucize bekliyorum resmen bakalim yarına istanbul arastirma hastanesinden randevu aldim infertilite bolumuneTabi kız aşılamayla sağlıklı spermleri seçiyolar öyle çok hamile kalan var
Aşılamada kaliteli spermler seçiliyor şırınga gibi bişeyle anneye enjekte ediliyor daha önce tüp bebek merkezinde çalşmştm ordan baya tecrübe edindim bu konudaSorun spermlerdeyse dollenme asilama ile olur dimi daha mi kolay olur
Ay cok tatliii insallah saglikla buyusun gobisindeEvet canım hamişim5+6 haftalık olduk perşembe günü kontrolüm var bakalım bebişi görebilcekmiyiz
Insallah ilk denemede tutar bizim yarin asilama icin gidicezAşılamada kaliteli spermler seçiliyor şırınga gibi bişeyle anneye enjekte ediliyor daha önce tüp bebek merkezinde çalşmştm ordan baya tecrübe edindim bu konuda
1 yılın sonunda oldu canım herhangi bir sorun yoktu görünürde en son rabbim nasip ettiAy cok tatliii insallah saglikla buyusun gobisindekac yil sonra oldu gebelik ve de sorun neydi .bi mahsuru yoksa soyleyebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?