Evlendiğinde korundunmu peki hiç1.5 senedir
Ameliyat oldu sonuclari duzeldi.ameliyat oldu diye hersey yolunda saniyor yemiyorCok haklisin canim.esibe sperm analizi yaptirdin mi
Benim tavsiyem esine sperm analixi ve b12 ve d vitaminine baktir.
Kecibiynuzu ozu sperm haraket ve sayisini arttiriyor hergun birkasik yedir.tadida cok güzel. Bol havuclu salatalar yap .ben havucu kati meyve sikacagindan suyunu cikarip iciriyorum.birde mumkün oldugunca gunde 1 tane muz yediriyorum.
Hayir hic korunmadim. Basindan beri istiyordukEvlendiğinde korundunmu peki hiç
Vakti vardir elbette ama benim korkum senelerce beklemek istemiyorum . Cokkk zooorrr baştan olmadıysa artik cok zor olmuyorSakin ol sakın moralini bozma herşeyin çaresi var çok şükür ki sende hiç bir sorun yok sperm de tedaviyle çözülür ne yaparsak yapalım Allah ol deyince oluyor onu bize vericek olan rabbim vardır vakti zamanı
Bak eşine keçi boynuzu pekmezi yedir her sabah bol bol meyve yedirmeye çalış yemek zorunda yani kusura bakmasın bibak eşim geçen ay pekmeze başladı inanki kendide farketti isteğini bile arttırdı daha çokHayir hic korunmadim. Basindan beri istiyorduk
Hepimiz hemen olsun istiyoruz elbette ama asla pes etme ya daha çok genciz inan bana bebişimiz olduğunda gülücez bu günlerimizeVakti vardir elbette ama benim korkum senelerce beklemek istemiyorum . Cokkk zooorrr baştan olmadıysa artik cok zor olmuyor
Yedirdim onlari zorla 1 ayy . Ama gecen dedim alalim . Haayaaattaa diyor igrenc tadi var diyor . Hic bir caba sarf etmiyor bu beni üzüyorBak eşine keçi boynuzu pekmezi yedir her sabah bol bol meyve yedirmeye çalış yemek zorunda yani kusura bakmasın bibak eşim geçen ay pekmeze başladı inanki kendide farketti isteğini bile arttırdı daha çok
Insallah yaHepimiz hemen olsun istiyoruz elbette ama asla pes etme ya daha çok genciz inan bana bebişimiz olduğunda gülücez bu günlerimize
Onlarda sıkılıyolar haliyle canım peki ilaç fakan kullanıyomu tedavi görüyomu eşinYedirdim onlari zorla 1 ayy . Ama gecen dedim alalim . Haayaaattaa diyor igrenc tadi var diyor . Hic bir caba sarf etmiyor bu beni üzüyor
Ameliyattan sonra doktor ilac verdi onlari kullandi dha da bisey kullanmadi . Sanıyor ki tamam herseyOnlarda sıkılıyolar haliyle canım peki ilaç fakan kullanıyomu tedavi görüyomu eşin
İşte erkek kafası ne yazıkki bende eşime diyorum git bi bakıl diye diyo bende sorun yok daha önce döllenme olmuştu anlamıyolar bizi işteAmeliyattan sonra doktor ilac verdi onlari kullandi dha da bisey kullanmadi . Sanıyor ki tamam hersey
Hersey kadinlara kaliyor butun yükİşte erkek kafası ne yazıkki bende eşime diyorum git bi bakıl diye diyo bende sorun yok daha önce döllenme olmuştu anlamıyolar bizi işte
Ne yapalım be canım zor işler valla bende pişmanım 8 ay korunduğuma keşke hiç korunmasaydımHersey kadinlara kaliyor butun yükerkekte sorun oldugu icin kadinlarin uzerinden tedaviyi gerceklstiriyorlar yine onlar ve herkes de saniyor ki kadin da sorun
Kız ağlatcan beni nasıl içten söyledin öyle kuzum üzülme lütfen hepimiz için bir vakti zamanı varArtik ben de anne oomak istiyorum ben de karnimda bi can tasimak istiyorum ben de evlat kokusu almak istiyorum
Biz evliligimizin 4. Ayinda doktora gittik . Baktik 4 aydir olmuyor bebek . Hormonlara bakti bisey yok ulttadondan bakti bisey yok hoc tahmin etmezdik boyle bisey olacağını esim de varikosel ciktiNe yapalım be canım zor işler valla bende pişmanım 8 ay korunduğuma keşke hiç korunmasaydım
Ameliyat oldu sonuclari duzeldi.ameliyat oldu diye hersey yolunda saniyor yemiyor
Ooofff bilmiyotum ya artik 1.5 yildir olmuyorsa artik hic oomazKız ağlatcan beni nasıl içten söyledin öyle kuzum üzülme lütfen hepimiz için bir vakti zamanı var
Ben de oyleyim gozunu kapatiyor ya . Hani cocuklara zorla yedirirler ya anneler ayni onun gibi kaciyor resmen elimin alyindanErkeklerin hepsi ayni canim inanki elimde kasikla agzina tıkıyorum keciboynuzu özünü. Ben birde yumurtlama zamanlarimda evde bol bol tatli yapiyorum.sütlaç revani baklava gibi.
E peki ameliyattan sonra doktor ne dedi herşey normale döndü diye bişey dedimiBiz evliligimizin 4. Ayinda doktora gittik . Baktik 4 aydir olmuyor bebek . Hormonlara bakti bisey yok ulttadondan bakti bisey yok hoc tahmin etmezdik boyle bisey olacağını esim de varikosel cikti
Biz evliligimizin 4. Ayinda doktora gittik . Baktik 4 aydir olmuyor bebek . Hormonlara bakti bisey yok ulttadondan bakti bisey yok hoc tahmin etmezdik boyle bisey olacağını esim de varikosel cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?