- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kimdiik kiizzz hatirlamadimYanlıs hatırlıyorsun birinin yoruumu vardı hatta diger topiklerde sizli bizli konusuluyo burası tam benlik diyen kimdi o
Gec olsun güc olmasın beybisiKiz ben baya bi sonra dahil oldum gec buldum sizi
Yanlis yapmissinYa noldu neyo kacirdim iki dakika bi lavaboya gittim
Tamda oturduğum yeri anlattın lisede
Aklımda sanki sendin diye kalmıs amaKimdiik kiizzz hatirlamadim
Iate bu yuzden birakip gitmiyorumYanlis yapmissinteli de goturcektin kendinlee
Yoksa aynı lisedemiydikdinizTamda oturduğum yeri anlattın lisede
Dimiii. Bisey diyen olursa da bebiklere atariz sucuuDimi ya millet neler neler diyorbizimki gayet masumca
Kuzum yapma böle ben senden umutluyum bu ay yerleşme kanaması gibi geldi yazdıklarınKorktu
Hadi geri gitIate bu yuzden birakip gitmiyorumhemen bisey oluyor ben yokkkeeenn ooff
3.yü yapana kadar buralardayim benKiz ben baya bi sonra dahil oldum gec buldum sizi
Cok uzgunum izgun surat aglayan surat yatmak zorundayım artikHadi geri git
Ben de azcuk kocaya yardim edeym yazik kagitlar icinde kaybolduCok uzgunum izgun surat aglayan surat yatmak zorundayım artiksiz de konu bulamayinda uyuyyuuuurrrsunuz insalllaaahhh
Yok mümkün degil Bi okul 2 deliyi kaldıramazdıYoksa aynı lisedemiydikdiniz
Yok annaaammmYoksa aynı lisedemiydikdiniz
Sen hele yap 1.yi ilk 6 ay bakalım ele telefon alabiliyomusun3.yü yapana kadar buralardayim ben
Banada ikinciye yumurtluyorum gibi geldi (kendimi bu cümleyle tavuk gibi hissettim) cok minnacıktı cünkü bir kere oldu oda malum calısmalardan sonra iste dünKuzum yapma böle ben senden umutluyum bu ay yerleşme kanaması gibi geldi yazdıkların
Hado gitBen de azcuk kocaya yardim edeym yazik kagitlar icinde kayboldu
Bahanede hazır aklımızı aldı bu sıpalar bekleye bekleyeDimiii. Bisey diyen olursa da bebiklere atariz sucuuyaramaz cocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?