Yok yaaa cok da acik konusmadik. Konussaydik simdiye banlanirdikO degil açık sözlüyüm diye banlayacaklar birgün beni
Sakasina seyttiydim de opuyorum yanaktanAy valla ben yapmissam ole bisy kendimden gecmisimstres attim azcuk
Bugun bana yarın sana ne diyom ben yaTamam sen görürsen bana ben görürsem sana
İlkgünde ben sizi yataga yolluyordum nasıl kalmadı hic yoktukiAnam topikte adap kalmadı ohoo ohoooo
Harbi lise tayfa duvar kenarı mode oneBugun bana yarın sana ne diyom ben yaanlaştık kuzum duyanlar duymayanlara anlatsın
TmmSakasina seyttiydim de opuyorum yanaktan
Basta cok kibardi herkes birbirine sizli bizliydi geldigimiz noktaİlkgünde ben sizi yataga yolluyordum nasıl kalmadı hic yoktuki
Inş ins gelmezzzzHarikasın gercekten
Bu ayda pert ya yarın kalktıgımda ya gelirse
Ne oldu bnm umut kelebegime hı çagırma gelmesinHarikasın gercekten
Bu ayda pert ya yarın kalktıgımda ya gelirse
Yanlıs hatırlıyorsun birinin yoruumu vardı hatta diger topiklerde sizli bizli konusuluyo burası tam benlik diyen kimdi oBasta cok kibardi herkes birbirine sizli bizliydi geldigimiz nokta
Yok be gülüm aradaki samimiyet super valla böyle devam ederiz insssTmmolursa soleyin ama hem rahatsz etmiyelm hem de ban yemeyelm bosa
Ne guzldi o taraflar yaaa ahh ahhh anılar
Dimi ya millet neler neler diyorYok yaaa cok da acik konusmadik. Konussaydik simdiye banlanirdik
Ya noldu neyo kacirdim iki dakika bi lavaboya gittimSakasina seyttiydim de opuyorum yanaktan
Kiz ben baya bi sonra dahil oldum gec buldum siziİlkgünde ben sizi yataga yolluyordum nasıl kalmadı hic yoktuki
Hii e tmm o zmnYok be gülüm aradaki samimiyet super valla böyle devam ederiz insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?