• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar baska siteye gitmeyin yanlisliklada uye olanlari mumkunse hemen uyeligini iptal etmesin yöneticiler uyarsin sonucda merakdan gidebilir bazi arkadaslarimiz onlara yazik 😂😂😂😂 ve nana ve lorik eski uyelikle gelemiosaniz yeni uyelik acin sonucda mail beles dimi bizi burda birakmayin ciglik atiorum bisekilde yoneticilerimizde insafa gelir die umut ediorum saygilar 😂
😘😘

Nana yi orda görmedim ben
Bence de lorik bilmeden gitmiştir. 🤔
Kiz onu nerden cikardinz. Nana niin durumu cok farkli orda deil. Lorik de oyleisne girdi kurucu falan da deil.

Ayyy ben okuduklarnzdan öyle sandm
Çnkü nanada gitmez ki... Hiç sanmıyorm
Nana ana duygusal... İlla gelecektir buraya bırakamaz bizi... Lorikte bence güme gitti ama gitmeye devam ediyor biri loriğimizi getirsn :(

Ayyy ben okuduklarnzdan öyle sandm
Çnkü nanada gitmez ki... Hiç sanmıyorm
Nana ana duygusal... İlla gelecektir buraya bırakamaz bizi... Lorikte bence güme gitti ama gitmeye devam ediyor biri loriğimizi getirsn :KK43:
Sirf bu yuzden kovmuslrsa gelmez bi daha 😒 nana nin da gelmye niyeti yok. Biraz sacmalandi o konu. Ole iste

saol canım insAllah 🤲 gece sahur yapıyorum 4:30 da zorlamıyor canım hiç normalde de iki öğün yiyorduk iki üç haftadır geç kahvaltı sonrasında akşam yemeği arada atıştırma oluyordu ama çok zorlamıyor böyle devam ederse Ramazan'da da tutmayı düşünüyorum kızımda da tutmuştum tabi ona biraz daha gerideydi haftam ama bklm hayırlısı

Anladım canım valla çok sıkıntılı dönem hastane konusu insAllah sorunsuz bı hamilelik olur da sık gitmek zorunda kalmazsın Rabbim yardımcımız olsun bı an önce bitsin insAllah su virüs
Amin inşallah yarın gidicem işte çok korkuyorum açıkcası 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back