- 12 Eylül 2019
- 1.315
- 1.886
- 83
Bence de lorik bilmeden gitmiştir.Nanada mı? oraya gitmiş
Loriğin ben kötü amaçlı gittiğini düşünmüorm.. Habersizdi bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de lorik bilmeden gitmiştir.Nanada mı? oraya gitmiş
Kiz onu nerden cikardinz. Nana niin durumu cok farkli orda deil. Lorik de oyleisne girdi kurucu falan da deil.Nanada mı? oraya gitmiş
Nana yi orda görmedim ben
Bence de lorik bilmeden gitmiştir.![]()
Kiz onu nerden cikardinz. Nana niin durumu cok farkli orda deil. Lorik de oyleisne girdi kurucu falan da deil.
Sirf bu yuzden kovmuslrsa gelmez bi dahaAyyy ben okuduklarnzdan öyle sandm
Çnkü nanada gitmez ki... Hiç sanmıyorm
Nana ana duygusal... İlla gelecektir buraya bırakamaz bizi... Lorikte bence güme gitti ama gitmeye devam ediyor biri loriğimizi getirsn![]()
Kim sırf bu yüzden kovmuşlarsaSirf bu yuzden kovmuslrsa gelmez bi dahanana nin da gelmye niyeti yok. Biraz sacmalandi o konu. Ole iste
Noldu fatma bunlara kız.Sirf bu yuzden kovmuslrsa gelmez bi dahanana nin da gelmye niyeti yok. Biraz sacmalandi o konu. Ole iste
E qı sen nerelerdesin. Bi qıyamet koptu Allaaaaahhh didimNoldu fatma bunlara kız.
Nana nın üyeliği mi iptal oldu yoksa ban süresi mi uzun anlamadım benE qı sen nerelerdesin. Bi qıyamet koptu Allaaaaahhh didim![]()
Deli yaBaktım çalışıyo mu burası diye.![]()
Sende canımmmHerkese iyi geceler, seviliyorsunuz![]()
Amin inşallah yarın gidicem işte çok korkuyorum açıkcasısaol canım insAllahgece sahur yapıyorum 4:30 da zorlamıyor canım hiç normalde de iki öğün yiyorduk iki üç haftadır geç kahvaltı sonrasında akşam yemeği arada atıştırma oluyordu ama çok zorlamıyor böyle devam ederse Ramazan'da da tutmayı düşünüyorum kızımda da tutmuştum tabi ona biraz daha gerideydi haftam ama bklm hayırlısı
Anladım canım valla çok sıkıntılı dönem hastane konusu insAllah sorunsuz bı hamilelik olur da sık gitmek zorunda kalmazsın Rabbim yardımcımız olsun bı an önce bitsin insAllah su virüs
Yok Avrupa yakasındayımBende hastaneye gitmedim korkudan, eğer anadolu yakasındaysan Umraniyede özel bir muayanehaneye gittim fiyatda çok uygundu, temiz kaliteli bir yer
Korkma Rabbim e emanetsnz sağlıkla git sağlıkla gel insAllah haberdar etAmin inşallah yarın gidicem işte çok korkuyorum açıkcası![]()