Sen bırakıp nasıl gitcen şimdiHadi ben uyuyorum kizlar yazmayin siz de uyuyyouunnsonra merak ediyorum ne yazmislar diye iyi geceler tatli annnneeellleeeerrr
Catlio ya ne zor bilionmu bu sayfaya yazi okumakHadi ben uyuyorum kizlar yazmayin siz de uyuyyouunnsonra merak ediyorum ne yazmislar diye iyi geceler tatli annnneeellleeeerrr
Valla olur mu olur heeHe kiz guzel fikir bak burdan yazariz bnm kocam sunu aldi sende varmidie öle gaza gelirseler artik getiririz diomusum isin sonunda bnm kocam senin kocani döver oluomus hamilelik modu degis bi mod sonucda
Deemmeeee oyleee elim varmiyor biraakmaaaaaaağaaaaSen bırakıp nasıl gitcen şimdi
Enişte Bi bağırsında gör kaçışıDeemmeeee oyleee elim varmiyor biraakmaaaaaaağaaaa
Anaa bn bnde kisa sureli burun geniz tikanmasi yasadim cok supheli hmmmBen yum catladıktan sonra buay nezle oldum dokuz gün sürdü daha yeni geciyor
Zaten daha istemiyordum da herkes hemen olmaz 1 2 yıl da sürebilir felan deyince başlayalım dedik biz sanıyoruz ki istediğimiz an.olacakHaaaaao zmn hakkindir. Gol yapin hade
Yaaaa en son kacta kapaniyor topik gece kim noktayi koyuyorCatlio ya ne zor bilionmu bu sayfaya yazi okumaknys hadi guzel ruyalar rabbime emanet
Evet ya deyince aklma geldii iiyykYumurtanin catlamasini gormek ii olabilir ama spermin gidisi yok onu istemm cunku bnm migdem bulanio alisamadim o seye hala
Eniste bilmem kacinci ruyadaEnişte Bi bağırsında gör kaçışı
Valla ben burdaym simdik. Biraz cikar gideriz dondurmeeee yemeğeeeeeYaaaa en son kacta kapaniyor topik gece kim noktayi koyuyor
Dondurrrmmeee yemeğe degil yalllaaammmaaaağaaa gidinValla ben burdaym simdik. Biraz cikar gideriz dondurmeeee yemeğeeeee
Ohhh herifi uyutmuşta gelmişEniste bilmem kacinci ruyada
Dondurrrmmeee yemeğe degil yalllaaammmaaaağaaa gidin
Benimki uykucu kiz benim uyutmama gerek yok zaaaarrr uyuor kendiOhhh herifi uyutmuşta gelmişyürü herifinin yanına olan var olmayan var yani
Aynn ya sakin olcan benim babannem 65 yasinda bebe yapmis kadin ki ardindan 2 kerede aldirmis ayiptir solemesi motor gibi 15 17 bebe olcakti yasasalardi o bile yapabiliosa biz huuuu huuuBende öyleyim ya bide vajinusmus yaşadım uzun Bi süre o yüzden bu ay olmazsa başlıcam tedavşye yaş oldu 30. Annem tarafında menapoz 35 40 yaş civarı baya korkuyorum ama bu topik korkularımı aldı bende çok motive tim gebeyik hepimiz
Nerdesingelen yoq mii qizlaaaar orta bi yerde bulusak
Aynn ya cok sknti insan kopamio cok guzel gecio burasi nys artik yarin dewam ederiz bnde yatacam cok yorgunm bugunYeminle ben de oyleyim esim artik telefonu elimden alip kiricak diye korkuyoumkopamıyorum burdan cikinca tekrar gelince yetişemiyorum
Beylikduzune mi gidicez ne ole dedi kocis. Gelcen mi kizNerdesinnere cikican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?