- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
EvetUyutmasa sabahlıyom çünküyanımda olmadığı çok belli bak halen buralardayım
![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetUyutmasa sabahlıyom çünküyanımda olmadığı çok belli bak halen buralardayım
![]()
Aminnnnnnnİyi geceler güzel prenseslerim rüyamızda bebileirmizi görelim inş![]()
Ana tuh olur olur bisekilde posta yolu fln olur olurBuay kocayla uzağız şekerim benden yana umut yok![]()
Hadi iyi geceler bebişli rüyalar
Iyi olurdu vallaha ama benim öküz beni tek çıkarmıyor illa onunlan cikicakmisimOrta bi yerde bulusak bi gun yaliyak![]()
Valla bu gece ii terapi oldu bana bol bol guldumBncede super olurdu yuzyuze olsaydi cokda farkli bi sohbet olurdu artik kocalari atar cocuk sohbeti yapardik![]()
Tmm tmm bn yatiom zaten birakiorum sizleri yetisemiom zaten cok optum yazik kiza la sizde birakin kizi catlicakYaaaa en son kacta kapaniyor topik gece kim noktayi koyuyor![]()
Aslinda ona neeeee dedim ben sonra baska seye cevap verince aradan kaynadi gittiBu gece 2 şeye sık oldum bi 65 yaş gebelige bide bi arkadaş esimin karısı 5 haftalik vs diye anlatmış kimsede neeeee yazmamis
Demeyeydin iidi nys yatiom yarin sey etcem bnEvet ya deyince aklma geldii iiyyk
Parti vercez partiBirakamicam demioda merakli seni catlion dimi icin gidiosen gidince biz neler neler konuscaz bilion mu oooo
![]()
Kocalarla cikarz kiz . Ben de bilmiom zaten buralri. Tek demedim zaten bizimksii de izin vermezIyi olurdu vallaha ama benim öküz beni tek çıkarmıyor illa onunlan cikicakmisim
Sabaha kadar 8k olur artikTmm tmm bn yatiom zaten birakiorum sizleri yetisemiom zaten cok optum yazik kiza la sizde birakin kizi catlicak![]()
Sende farketmissin bak demekki yanlış okumamisimAslinda ona neeeee dedim ben sonra baska seye cevap verince aradan kaynadi gitti![]()
3 sefer okudum onu kimse tepki vermeyince yanlış mı anlıyorum dedimBu gece 2 şeye sok oldum bi 65 yaş gebelige bide bi arkadaş esimin karısı 5 haftalik vs diye anlatmış kimsede neeeee yazmamis
Vallaha catliyorumBirakamicam demioda merakli seni catlion dimi icin gidiosen gidince biz neler neler konuscaz bilion mu oooo
![]()
Yarinda dewam ederiz tabi hepimiz gulduk hep guzeliz insallah der ve bn gidiom yarin gelcem bugun giremedim tam olarak onun acisini cikardimValla bu gece ii terapi oldu bana bol bol guldumses kaydi olaydi vatsap gibi keske
![]()
Bisey anlamadim yazan erkek miydi acabaSende farketmissin bak demekki yanlış okumamisim
Aynen baya baya okudum bende3 sefer okudum onu kimse tepki vermeyince yanlış mı anlıyorum dedim![]()
NanaYaaaa en son kacta kapaniyor topik gece kim noktayi koyuyor![]()