Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O aylar bn cok skntiydim bide bu siteyi bilmiodum hadi yine iisin destekcin dert ortagin cok
Bende öyleyim ya bide vajinusmus yaşadım uzun Bi süre o yüzden bu ay olmazsa başlıcam tedavşye yaş oldu 30. Annem tarafında menapoz 35 40 yaş civarı baya korkuyorum ama bu topik korkularımı aldı bende çok motive tim gebeyik hepimiz

Tahmin ediorum ve anliorumda seni ama yitirme bir gun olcak bizim bebislerimiz ruhlariyla rabbimizin yannda in demesini bklio kim birakabilir rabbini zmnani o bilir en azindan guzel yerden izlio bizleri
İnşâllah kuzum ya anasını çok bekletti Bi gelsinler ısırcam onları

Sorma geberiodum uykusuzlukdan teli birakamadim saatlerdir kopamio insan tam bnlik cok sewdim buralari konu kasikdan yok akintidan cam siseye kadar gitti hamile kaldikda asermeyi dusunuoz
Yeminle ben de oyleyim esim artik telefonu elimden alip kiricak diye korkuyoum kopamıyorum burdan cikinca tekrar gelince yetişemiyorum

Iyi geceler kizlar okuya okuya anca geldim supersiniz benimde bugun 8 gunum vardi sabah acayip adet agrisiyla uyandim baya erken geliyo diye düşündüm hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…