Tahmin ediorum ve anliorumda seni ama yitirme bir gun olcak bizim bebislerimiz ruhlariyla rabbimizin yannda in demesini bklio kim birakabilir rabbini zmnani o bilir en azindan guzel yerden izlio bizleriAmin inşallah cnm günler geçtikçe umutta azalıyor malesef
Yalllaaamalliikkk sişe olsun ablaya ussttaaOne ciddimisin ne degisikmis ilk kez duyuyirum garip bisey sanirim bi hamileyken aserme olayi bak bu daha zewkli
Ordan bi sise cek
Milletin kocasi neler neler alio git sen de al derizBi hamile kalak degisik taktikleri birbirimize veririz toplucana aseririz artiksonucda 1 elin nesi 2 elin sesi buluruz
Bende öyleyim ya bide vajinusmus yaşadım uzun Bi süre o yüzden bu ay olmazsa başlıcam tedavşye yaş oldu 30. Annem tarafında menapoz 35 40 yaş civarı baya korkuyorum ama bu topik korkularımı aldı bende çok motive tim gebeyik hepimizO aylar bn cok skntiydim bide bu siteyi bilmiodum hadi yine iisin destekcin dert ortagin cok
Walla bilemedim yol mu tikali calismami war ne oluo bnmki yolunu bulamio o zmnValla yolu tutturuoz daa zıpır bunlar anacim durmuolr ki
İnşâllah kuzum ya anasını çok bekletti Bi gelsinler ısırcam onlarıTahmin ediorum ve anliorumda seni ama yitirme bir gun olcak bizim bebislerimiz ruhlariyla rabbimizin yannda in demesini bklio kim birakabilir rabbini zmnani o bilir en azindan guzel yerden izlio bizleri
Kiiiizzz ilk ay azcuk guzl zamnlar gecirin yavrııııımmEn taze benim ilk ayım
He kiz guzel fikir bak burdan yazariz bnm kocam sunu aldi sende varmiMilletin kocasi neler neler alio git sen de al deriz
Yeminle ben de oyleyim esim artik telefonu elimden alip kiricak diye korkuyoumSorma geberiodum uykusuzlukdan teli birakamadim saatlerdir kopamio insan tam bnlik cok sewdim buralarikonu kasikdan yok akintidan cam siseye kadar gitti hamile kaldikda asermeyi dusunuoz
Ah keske icimizi gorseydik yaaaa. Spermlerin gidisini yumurtanin catlamasiniiWalla bilemedim yol mu tikali calismami war ne oluo bnmki yolunu bulamio o zmn
Ayy ben yanlış anladım sanırım 10 ay lik evliyim de ilk denememiz demek istemiştimKiiiizzz ilk ay azcuk guzl zamnlar gecirin yavrııııımm
Walla bnde cok öfkeliyim cezali gogusume koyup uyucak yok ona rahatlik gorur o bebeİnşâllah kuzum ya anasını çok bekletti Bi gelsinler ısırcam onları
Yumurtanin catlamasini gormek ii olabilir ama spermin gidisi yok onu istemm cunku bnm migdem bulanio alisamadim o seye halaAh keske icimizi gorseydik yaaaa. Spermlerin gidisini yumurtanin catlamasinii
Azcıkta o beklesin memeyi nasılmış anlasınWalla bnde cok öfkeliyim cezali gogusume koyup uyucak yok ona rahatlik gorur o bebe
HaaaaaAyy ben yanlış anladım sanırım 10 ay lik evliyim de ilk denememiz demek istemiştim
Bak bu iiidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?